Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merevfarú vagy összteleszkópos?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
276 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Magas kormánnyal és 6 centi távtartóval bármilyen mûmájer lejön akár az Eiger északi falán, node mondjuk inverzstucni+6 centit mozgó SID - na számomra annak van igazán hitele.

Na ezt így ahogy van, rakd aláírásba!!!!!

A többirõl nem nyilatkozok semmit.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ma meg az derült ki, hogy a HFS még felnin is gyorsabb, bár az is igaz, hogy tán McGywer kollégának nem kellett volna felnin gurulnia egy k.nagy felütés után még 200 métert 50-el a Gödöllõi-dombság kábé egyetlen "öklömnyiköves" lejtõjén.

http://heartofwinter...akamerevajo.jpg

Ezt a Trans-Mission simán bekajálta volna. ;)

Szóval gyorsnak gyors, csak utána 20 percig defektet szereltünk.

Jövõ hét. Csütörtök plz, de csak ott megyek le, ahol fel is tekertek. ;) Charon, kérlek újra nyilatkozz, mivel éppen most mondtad azt egy másik topicban, hogy az egész heted sztornó. Az erre is vonatkozott?

Az alacsonyabbra szerelt kormánnyal még úgysem lejtõztem igazit.

Pedig úgy az igazi, egy kis hiba, és KTT. Magas kormánnyal és 6 centi távtartóval bármilyen mûmájer lejön akár az Eiger északi falán, node mondjuk inverzstucni+6 centit mozgó SID - na számomra annak van igazán hitele.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ma kiderült, a Merida HFS gyorsabb mint a Trans-Mission, pedig 1 hónapja keveset tekerek és 2nap láz után vagyok.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem csak megismernénk pár jó útvonalat.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor kiderül melyik a gyorsabb?

:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Döglött topic, ehh.

Szerda, vagy péntek este?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jövõ héten nekem is okés egy kézenállós mutatványoskodás. Az alacsonyabbra szerelt kormánnyal még úgysem lejtõztem igazit.

Meg nem is szeretném, hogy Dante downhilles antitalentumsága miatt az kép alakuljon ki bennetek, hogy az nrs nem über. ;););)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kinyúlik, csak gyorsabban ereszt...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nem volt latex belsõm, de én pont úgy hallottam (vizdák janit kérdezgettem amikor azon gondolkodtam, hogy dhra miért nem használnak ilyet), hoyg a latex pont, hogy nem tolerálja a nagyobb gumit, mert nem tud úgy kinyúlni, mint a rendes belsõ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A latex elvileg rugalmasabb, mint a sima és sima 2,1es simán tolerálja, ha 2,3asba teszem.
Hogy ne legyen nagyon offtopic, nekem is van össztelósom és merevfarúm merevvillával (elöl 2,25 hátul 2,1), a Velencei-hg.-ben van egy 27km-es útvonal, amin általában megyek, tegnap végigmentem rajta a merevgéppel és simán 5perccel gyorsabb voltam, mint a fullival. Kényelmetlenebb és rázós úton lefelé és síkon lassabb, de jó földúton lefelé gyorsabb (alacsonyabb középcsapágy miatt jobban kanyarodik), egy sziklás felfelén viszont nem tudtam felmenni, mert leért a pedálom, mire hazaértem nagyon fájt a tenyerem.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
szintén a 90 grammos sváblival a 2,4-es racing ralphban.....sõt a belsõim többsége max 2,1 ...külsõm meg nem igazán van 2,25-nél kisebb....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Egyelõre megvagyok így, gyorsabb vagyok így is, tényleg jobban gördül; de elöl WCS gumi van, szal nemsoká elkopik, és akokr vmi combosabb fékezhetõségû kerül elõre... Csak ugye az 1,7-2,1ig limitet ha 2,25-2,3ig túllépem nem tudom hogy torelálja a latexes belsõ :( VV szerint biztos jól :)

Nekem semmi bajom nem volt a 97g-os Maxxis Flyweight belsõkkel 2,3"-as gumikkal használva.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Egyelõre megvagyok így, gyorsabb vagyok így is, tényleg jobban gördül; de elöl WCS gumi van, szal nemsoká elkopik, és akokr vmi combosabb fékezhetõségû kerül elõre... Csak ugye az 1,7-2,1ig limitet ha 2,25-2,3ig túllépem nem tudom hogy torelálja a latexes belsõ :( VV szerint biztos jól :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
MC Pite, miért nem szerzel olyan gumikat, amikkel tudsz lefelé is menni?

A sebesség mindent megold.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
persze vannak kivételek ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hét végén verseny meg túrázás van. Bohóckodásra jó a hétköznap is.:D

<off> Nektek hány biciklitek van általában? :o </off>

Minimum 2.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Hát, majd szerzek pár aranyórát hogy mehessek... ha találok órákat akkor mikor is lenne ez? Hétvége nem jó?

<off> Nektek hány biciklitek van általában? :o </off>

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csaltál!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
http://www.googlefig...