Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

John Hill Gang DH-FR tábor

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
43 hozzászólás a témában

geross

geross

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Én megyek:):):) Addig még veszek egy új vázat a mostani 03as Scrap helyett:) Szerintetek melyik legyen, egy 2004es coiler, vagy egy 07es Da Bomb Da Pukka? a Da Bombbal az a baj h 13 cm az útja:( Nagyon várom a tábort és biztos jó lesz!!! Ja és a pénzt azt majd ott reggel adjuk oda vagy amikor odaértünk, ugye?

Szia!

A táborra e-mail-ben kell jelentkezni a jhgcamp@mtb-online.hu címen. Név, születési év és telefon megadásával. Ekkor regisztrálunk a programra és a részletek miatt már mi fogunk keresni. De a táborra az elõleget aug. 3-ig kell befizetni, a fennmaradó összeget pedig induláskor. Lesz egy találkozó hónap végén (errõl mindenkit telefonon értesítünk) ahol
ezeket a dolgokat is elmondjuk.

A honlapunk két nap múlva már biztosan mükszik, akkor onnan is tudsz tájékozódni a programról.
cím: www.mtb-online.hu

A vázzal kapcsolatban Janival konzultáltam, és arra jutottunk, hogy neked kell dönteni :), attól függ mire akarod majd használni a legtöbbet. De hasonló kategóriájú a két gép. Alapból a 13cm elég. Egy biztos kinézetre mindenképpen a Dab-bomb a nyerõ nálam. Nagyon disznón néz ki. De ez már ízlés kérdése.

Üdv.

acdcfanmisi

acdcfanmisi

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Én megyek:):):) Addig még veszek egy új vázat a mostani 03as Scrap helyett:) Szerintetek melyik legyen, egy 2004es coiler, vagy egy 07es Da Bomb Da Pukka? a Da Bombbal az a baj h 13 cm az útja:( Nagyon várom a tábort és biztos jó lesz!!! Ja és a pénzt azt majd ott reggel adjuk oda vagy amikor odaértünk, ugye?

geross

geross

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Gyorsban annyit, hogy: Lesz tábor! - természetesen…sajnos a honlapunk tegnaptól hét végéig nem lesz elérhetõ de ez nem befolyásolja a tábor kimenetét inkább csak kellemetlen, hogy pont most nem érhetõ el az oldal.

Annyi változás van a programban, hogy az eddigi fix jelentkezõk létszáma miatt a tábort egy hetesre toltuk össze. Tehát az idõpont: aug.11-18ig

Addig is ha valakinek nincs szórólapja vagy bikemag-ja, ezen a telefonszámon Krizsák Jánostól minden infót megkaphat a táborról: 06 70 286 58 38

Képeket pl. ezen a linken találtok még:

http://www.planai.at...rk/gallerie.php

Üdv.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

A vadonat új pályáról vannak képek a dalmaMagon.

Az új DH pályáról is vannak képek...

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Most akkor lesz tábor? vagy miért nem érhetõ el a honlap?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

4x pályáról van több képetek?

A vadonat új pályáról vannak képek a dalmaMagon.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
4x pályáról van több képetek?

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Tudnátok még több képet küldeni? Mondjuk a tavalyi táborról készülteket vagy hasonlók...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

[FONT="]Van egy két kép ami a legutóbbi Schladmingi versenyen készült. Ezeken a képeken Jani látható, a többi magyar versenyzõrõl készült fotót megnézhetitek a dalmamag.hu oldalon...[/FONT]

Jobb lenne a képminõség ha a teljes képet linkelnéd, nem csak a nézõképet és mutathattak volna a linkek a mi szerverünkre :/

http://dalmamag.hu/p...01/6c1f0193.jpg
http://dalmamag.hu/p...01/6c1f0325.jpg

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Letettem az ígéretett: Jövõre mindenképp megyek mert ezt nem lehet kihagyni. Iszonyat zsírok pályák. Addig is összerakok egy jó 4X bicót.

geross

geross

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
[FONT="]Sziasztok!

Van egy két kép ami a legutóbbi Schladmingi versenyen készült. Ezeken a képeken Jani látható, a többi magyar versenyzõrõl készült fotót megnézhetitek a dalmamag.hu oldalon. Jól látszik a pálya ahol csapatni fogunk majd! [/FONT];)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

geross

geross

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
.[FONT="]...és még egy dolog :

Felmerült a vacsora kérdése többektõl is. A vacsi fõt étel lesz a menüt nem tudom még pontosan.[/FONT]

geross

geross

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
[FONT="]Sziasztok!

A bicóval kapcsolatban az a fontos, hogy egy jól összerakott biztonságos gép legyen. Ne hulljon szét alattad a pályán. A tárcsafék ajánlott nem kötelezõ de fontos, hogy elõl hátul legyen fék. A teleszkóp elõre kötelezõ de hogy, milyen az mindegy csak mozogjon rendesen (azért legalább 80-at) ne eressze mindenhol az olajat vagy a levegõt ne legyen törött stb…
A védõknél az kötelezõ amit itthon is használnak többségében. A többi ajánlott.
130-ból már lehet jó bicót építeni! – egy olcsóbb váz – villa, nem kell mindenbõl az ûrtechnika rögtön. Én egy 16”mali vázzal, 02 szimplavállas olajos Marzzo, elõl XT tárcsával, váltóval szoktam menni és mindenhol elmegy. Egy a lényeg , hogy ne T.gazdaságos keró legyen.

Az utazással kapcsolatban annyi, hogy mindenképpen megyünk. Vagy busszal vagy anélkül, de megoldjuk valahogy a kijutást.

Üdv.

[/FONT]

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Jajj már úgy várom én is!Szeretnék menni,de csak akkor tudok,ha lesz busz.
Nagyon remélem,hogy lesz.Ez mikorra derül ki?Elõre is köszi!

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Ja és olvastam hogy azért elvárandó egy jó bicó is. Kb milyen bicó kéne? Írtátok hogy tárcsafékek kötelezõek, meghogy legyen egy jó teló is, vmint a védõfelszerelésekbõl legyen bõven. kb 130 000 Ft-bõl már ki lehetne hozni olyan bicót ami teljesen megfelel az elõírásoknak?

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Kösz mindent elég biztató! Ha az átlag életkor 24 akkor gondolom nem nagyon voltak 13-14 évesek de remélem ez nem nagy baj ha úgyis általánosból vártok embereket.

geross

geross

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Hát úgy látszik az idei táborba nem igazán tudok menni de nagyon szerettem volna. :cry:Kicsit sûrû lesz a nyaram és ez már nem fért bele sajnos, de remélem 2008-ban én is ott leszek a táborozók között. Amúgy még egy-két kérdés csak hogy ajánlani tudjam haveroknak mert hát nekik is megjött a kedvük

Kb mennyi az átlag életkor ?
Mennyi az össz létszám ?
Beosztanak-e csoportokba az oktatás során? Ha igen hogyan ?
Pontosan mien kategóriák vannak?
És milyen a kaja ?:D

Szia!

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, jövõre várunk!! ..és a válaszok:

- Az átlagéletkor az kb. 24 lenne de általános iskolától várjuk a jelentkezõket. Szóval várhatóan vegyes lesz a társaság.

- Az összlétszámot még nem tudjuk, remélem hónap végén már lesz adat errõl is.

- A csoportok a tudás szintnek megfelelõen alakulnak ki két részre de ha a haverok együtt akarnak lenni akkor azt figyelembe vesszük természetesen.
Minden megoldható.
-Két kategória lesz várhatóan: egy kezdõ és egy haladó. Az oktatás ugyan ott lesz csak más tempóban zajlik. Más dolgokra fektetjük a hangsúlyt.

- A reggeli, zsömle – tea – kávé – felvágott – lekvár – vaj - virsli stb. változóan –mondhatjuk a szokásos. A vacsiról nem tudok még nyilatkozni de ha lesz pontos infó megosztjuk veletek itt a fórumon és a mtb-online -on is.

Üdv.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Hát úgy látszik az idei táborba nem igazán tudok menni de nagyon szerettem volna. :cry:Kicsit sûrû lesz a nyaram és ez már nem fért bele sajnos, de remélem 2008-ban én is ott leszek a táborozók között. Amúgy még egy-két kérdés csak hogy ajánlani tudjam haveroknak mert hát nekik is megjött a kedvük

Kb mennyi az átlag életkor ?
Mennyi az össz létszám ?
Beosztanak-e csoportokba az oktatás során? Ha igen hogyan ?
Pontosan mien kategóriák vannak?
És milyen a kaja ?:D

geross

geross

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Örömmel láttam, olvastam, hogy megnyílt a JHG tábor topic-ja!
Örülök a pozitív és a negatív hozzászólásoknak is! Persze ha valós tartalommal bírnak.

Az ár körüli írásokba nem akarok nagyon belemenni, mindenki számoljon és döntse el maga megéri e neki. Próbáltunk egy korrekt árat kihozni ami azt gondolom sikerült is.
Mi minden évben több hetet töltünk kint bicózással de még nem jött össze 60ezerbõl. Pl. nem szabad megfeledkezni a kiutazás költségeirõl sem meg arról sem, hogy nem adogatjuk a szezonkártyát egymásnak, hanem mindenki a saját bérletét használja!!… stb. (arról nem is beszélve, hogy a szezonbérlet a duplája lett.-számolj!)
Talán amikor kocsiban aludtunk és a pálya aljánál a wc-ben mosakodtunk a bérletet meg ledobták a liftrõl… de ez ízlés dolga. Ez a tábor nem errõl fog szólni, szeretnénk ha jövõre is szívesen látnának az osztrákok!

Mi egy olyan lehetõséget kínálunk ahol nem kell egy hétig ratyiznod, figyelnek rád a pályán és utána, emellett kitûnõen érezheted magad a szálláson is, mivel a Ride house-ban minden rendelkezésre áll ehhez. Mi azon leszünk, hogy ez az egy hét felejthetetlen legyen minden résztvevõ számára.

Akinek pedig az esti darts versenyen remeg a keze az aznapi edzéstõl közelebb állhat a táblához.
J

Szeretettel várunk mindenkit a táborban!

Üdv:

Erõss Gábor és Krizsák János
szervezõk

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Valóban kicsit talán sok de ha többen megyünk már 10% kedvezmény.
Meg hát nem lenne rossz ha a haverokkal egy csoportba kerülnénk. Úgy gondolom csoportokra osztanak h könnyebb legyen az oktatás.