Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Problémás apróhirdetések

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1027 hozzászólás a témában

Szigony85

Szigony85

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Ez rendben is van! Nekem is van 4 bringám, 1 országúti, 1 ösztelós merida mtb, 1 szaladgálós mtb és egy kocsmázós puch, de pl a haverjaimnak éis én szerelek, és sokszor náalm hagyják a cuccaikat, mondván add el oszt jó van. Elõkerül a népes rokonságból rég nem használt bringák azok se kellenek, akkor csak annyit tudok tenni, hogy meghírdetem, de engem az zavar, hogy miért kell ilyen kitiltós, eltörlõs dolgokat csinálni, ha akarom minden nap veszekm egy bringát és akár el is adhatom. Ha meg valaki elad 1 hónapban 5-6 bringát az miért zavarja a moderátorokat?
Mindenre van megoldás, kivédeni úgy se tudnak mindent...

Na mind1, többet nem foglalkoznék a témával, lehet csak engem zavar(t) ennyire

Jó tekerés mindenkinek

Szigony!
Köszi a kérdést. Eddig ez nem volt gond. Igen. Én is adok veszek az oldalon évek óta, de ezt egyáltalán nem kereskedelmi célból teszem, ez a hobbim. Egyébként akit érdekel nézze meg az adatlapomon mivel foglalkozom hivatásszerûen. Nincsen egyszerre annyi pénzem, hogy besétáljak egy kereskedésbe, és népes családomnak egyszerre megvegyem az összes bringáját. Ezért szép apránként összegyûjtögetem õket.
Négyen vagyunk, és nem tartom túlzásnak a fejenként 3 db bringát. Fõleg nem akkor, ha nem engedem egy KTM Race Forceval iskolába járni a kisebbik lányomat. (Nem kell megijedni ez egy öreg modell... de hát akkor sem.)
Így van 14 bringánk.

Elméletileg egy isõben 3 hirdetésed lehet, többet úgysem enged a rendszer.

Sziasztok,

A három hirdetés milyen idõ intervallumra értendõ?
Hónap, év, évtized ?
Köszi: Ákos

tourdevecser

tourdevecser
  • felfüggesztett
  • 0 hozzászólás
Sziasztok,

A három hirdetés milyen idõ intervallumra értendõ?
Hónap, év, évtized ?
Köszi: Ákos

metudbacsi

metudbacsi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Szigony!
Köszi a kérdést. Eddig ez nem volt gond. Igen. Én is adok veszek az oldalon évek óta, de ezt egyáltalán nem kereskedelmi célból teszem, ez a hobbim. Egyébként akit érdekel nézze meg az adatlapomon mivel foglalkozom hivatásszerûen. Nincsen egyszerre annyi pénzem, hogy besétáljak egy kereskedésbe, és népes családomnak egyszerre megvegyem az összes bringáját. Ezért szép apránként összegyûjtögetem õket.
Négyen vagyunk, és nem tartom túlzásnak a fejenként 3 db bringát. Fõleg nem akkor, ha nem engedem egy KTM Race Forceval iskolába járni a kisebbik lányomat. (Nem kell megijedni ez egy öreg modell... de hát akkor sem.)
Így van 14 bringánk.

Szigony85

Szigony85

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Egy egetrengetõ problémámra keresek választ:

Mi alapján dönti el a kegyes moderátor hogy ki "kereskedik" és ki nem. Egy ismerõsöm felhasználóját felfüggesztették, valószínûleg azért mert feladott 3 kerékpárt, amik saját tulajdonúak voltak, és nem kereskedelmi célból akarta eladni, hanem mert nem kellet és van pár kerékpárjuk, mondhatni mániákus.
Érdekel a gondolatmenet, mert pl pár hozzászólással leljebb a kolega írta, hogy van 14 kerékpárja és adja-veszi, mint szenvedély. Ezért nem lehet senki se letiltani és moderálni. Értem én, hogy valamibõl meg kell élnie az oldalnak, és azok a kereskedõk, de valamilyen ésszerû megoldásnak kéne lennie, mert így véleményem szerint nem lesz a tuti.

No ennyit, ha rossz helyre írtam bocsi.

üdv: andrew

spdemo

spdemo
  • felfüggesztett
  • 0 hozzászólás
Igen, Gondoltam ha utánna odafigyelek a szabályokra nem lesz gond...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
zOrg-gal kellene tisztáznod a dolgot.
Mellesleg ha felfüggesztettek, akkor utána hogyan tudtál hirdetést feladni? Újra regisztráltál? Akkor lehet, hogy ezt nem kellett volna, mert ez kb. egyenértékû a többszörös regisztrációval, ami szintén kitiltást eredményez.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

spdemo

spdemo
  • felfüggesztett
  • 0 hozzászólás
Üdvözletem mindenknek!

Reg felfüggesztési problémám lenne. Tisztában vagyok vele hogy hibáztam, elismerem. Ezek után szerettem volna tiszta lappal indulni, 3 hiretést tettem fel különbözõeket, kulcsszvakkal se volt probléma szerintem max 2-3 szó volt. Ezek után az is fel lett függesztve. Kérdem én, ilyenkor mi a teendõ?

Üdv!

metudbacsi

metudbacsi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Én vagyok a túlérzékeny... Itt olyan jó a csapat, hogy ez nem igazán fér ide. (legalábbis szerintem) Mindegy...
Klasz a bringád. Az enyémeimet mindjárt felrakom. (GT Avalance; Frischi slxváz 105-tel)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
1., 2.: valószínûleg igazad van, DE ehhez meg is kell találnia a balekot. Ha megtalálja az NEM a Bikemag hibája. Ezt azért ne felejtsd el.
Az apróhirdetõnek csak felületet kínál az oldal, az eladó áru beárazása, eredetük ellenõrzése, stb. nem az oldal stábjának feladata.
Csak nézz körül, ennél lényegesen professzionálisabb adok-veszek oldalakon is elõfordulnak visszás dolgok és azok sem tudnak tenni ellene.
A megoldás amúgy egyszerû: nem kell megvenni és fog az az ár még lejjebb menni (vagy a nyakán marad a cucc).
Egyébként ott van az, hogy "Alku van", úgyhogy a túlárazásnak ez is lehet oka.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

metudbacsi

metudbacsi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Nekem ez azt jelenti, hogy:
1, Hülyének néz
2, Lehúzásra játszik.
Ez rosszat tesz az oldalnak is. Ha csak egy ilyen üzlet köttetik, akkor (már ahogy az embereket ismerem) rákenik a Bikemag-ra. Ez senkinek sem jó. Itt mindenkinek az az érdeke, hogy elégedettség legyen minden oldalon. ezen dolgozik az oldal stábja, ezen vannak a vevõk, ezen vannak az eladók.
A bringaparkom (legalább) a felét innen szereztem be. (14 db bringám van... Tudom, kezeltetni kéne... És járok is velük) Adtam is el sokat... Pontosabban csak ezen az oldalon tudtam eladni. Onnan veszem mindezt.
Arra még gondolni sem merek, hogy lehet valaki olyan sötét és meghasalja az árakat. Ez nem hegedû, vagy régiség aminek az idõ elõrehaladtával nõ az ára!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
fáj hogy ennyiért adja?
nem muszáj megvenni, aki meg utánanézés nélkül tõle veszi az csak magára vessen.

metudbacsi

metudbacsi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Olyan nagy a különbség???? Egy altrix váz (ráadásul jó régi) 55-ért amikor : WHIRLWIND RS105 U6 ALU.VAZ 54 , KER
Ez már az RS 105 akkor is többet kér mint az új ára. Ha nagyon belemegyünk:
V
De ez új, garanciás(!)
Csak kérdezek. Ezeket a hirdetéseket nem értesitik arról, hogy az új árnál többet kérnek?
Ja találtam még egyet:
V A magellán hydra Igaz, ezen nincsen hajtómû.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ebike: RR 600
apró: RS 105

nem is ugyan azok a vázak.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mivel e-bike-nak nincs egy darab se igy azt hiszem ez a kérdés tárgytalan...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

metudbacsi

metudbacsi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Mi van olyankor, ha valaki, valamiért rengeteget kér?
Pl: Apr
Ezzel szemben:
eBIKE.hu | Altrix Whirlwind RR600 v
??????????????????????????????

metudbacsi

metudbacsi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

Szoftverhiba volt, tegnap javítottuk.

Köszönöm szépen:)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Apr

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Helló!
Az miért van, ha fõképet nevezek ki, akkor eltûnik a hirdetés? (Legalább is én nem találom, még a végén sem.) A Hirdetéseim között szerepel, (ha új hirdetés akkor) az újdonság listában benne van. A rendes listából eltûnik.
A választ elõre is köszi.
Kernács Attila

Szoftverhiba volt, tegnap javítottuk.
"In idem flumen bis non descendimus"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

ZORG: Ennek a Hírdetõnek (gasman) valami elérhetõsége kellene nekem, mert a kapcsolat a hírdetõvelt nem használja, lehet spam-ok kozé megy az apró által küldött levél vagy nem tom....szóval az õ mail címét vagy telefonszámát szeretném elkérni mert a hírdetésben nem tûntette fel

Személyes adat - nem adhatom ki.

rengeteg!!! megtévesztõ kulcsszó: Apr

Törölve.
"In idem flumen bis non descendimus"

BPBF

BPBF

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
rengeteg!!! megtévesztõ kulcsszó: Apr