Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

eBike Kupa - 2007. 04. 15., Csesztve

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
2 hozzászólás a témában

#1
lensver

lensver

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

A pálya legérdekesebb része az utolsó 2.5km amely a gyors ám néhány vízmosással és kanyarral tarkított lejtõvel kezdõdik melyen 60km/h fölötti sebesség is elérhetõ


Ez tényleg érdekes lehet majd!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

#2
bikerv

bikerv

    vendég

  • fórumtag
  • 14 hozzászólás
minden info folyamatosan frissül a www.vitalitas-se.hu honlapon

7-én szombaton közös pályabejárás 14 órakor a Csesztvei kocsmától

néhány szó a pályáról:

A csesztvei pálya inkább a klasszikus 96 és 98 közötti MTB pályákra hasonlit amelyek hoszabbak voltak mint a maiak ám a nagy szintkülönbségek miatt semmivel sem könnyebbek . Jórészt 2 nyomos erdészeti utakon vezet a pálya , de a 350m szintemelkedés 7.5km-re önmagáért beszél . Ez a pálya is inkább az erõnlétet fogja igénybevenni. Sok gyors lejtõ van a pályán ezért érdemes ezeket elõre bejárni , mert egyik másik tartalmazhat trükköket amire nem árt elõre felkészülni. A pálya legérdekesebb része az utolsó 2.5km amely a gyors ám néhány vízmosással és kanyarral tarkított lejtõvel kezdõdik melyen 60km/h fölötti sebesség is elérhetõ száraz idõben, majd a macskaköves emelkedõ ,mely külön technikai tudást és megfelelõ ritmust igényel a leghatékonyabb mászáshoz , az ezt követõ 1 nyomos lejtõ a katlanban igazi örömbringázást jelenthet az adrenalint kedvelõknek. A pálya némely része akácos és tüskés bokrok mellett vezet, a szúrásos defekt veszélye elég nagy, ezért a legkönnyebb legvékonyabb külsõkkel csak azok induljanak akiknek van cserekerekük a depóban. Esõ esetén a pálya egy két emelkedõje igencsak „fogóssá” válik ezért érdemes sárgumit is hozni erre az esetre. Szurkolni és nézelõdni a pálya 3 legnagyobb emelkedõjén érdemes amelyeket csak kevesen tudnak majd megmászni minden körben. Igazi játványosságot pedig a katlanban történõ leereszkedés nyújt, amely a célterülettõl 1 kilométerre található.

#3
hencsa

hencsa

    vendég

  • fórumtag
  • 41 hozzászólás
Nem tud valaki bõvebb infókat a versenyrõl?:confused: