SEGÍTSETEK!!!!
A Komárom Kerékpáros szakosztály elnökének, ma 1-2 óra között ellopták az újspár mögül a KELLY'S TOXIC 2006-os full telós bringáját!!!!!!!
Színe Fekete egy VDO km-óra tartó van baloldalt egy króm csengõ jobb oldalt, védõ fóliás az alsó váza alvázszáma:UV05240681 a villa egy manitu r7 super 100-as száma DK 1615400 hátsó rugós tag egy manitu rl
Kérünk benneteket hogy segítsetek a hívásokat várjuk a 06-70-258-73-19-es számon éjjel nappal
köszönjük
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Belváros, V., VI. kerület
Indította
boca
, 2007. március 15. 14:54
Írta 2007. július 07. - 20:02

Írta 2007. április 17. - 19:21

Szia!
az attól függ hová szeretnél eljutni!
Sajna a belvari az elég zsúfolt, bár a 13. kerület jobban elvan látva kerékpárúttal....
az attól függ hová szeretnél eljutni!
Sajna a belvari az elég zsúfolt, bár a 13. kerület jobban elvan látva kerékpárúttal....
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. március 25. - 19:37

sziasztok!
most kezdek csak tekerni Pesten, és az érdekelne, h merre érdemes indulni, ha kisforgalmú utakat szeretnék? XIII.kerben lakom, aránylag hamar ki lehet érni (ahogy térkép alapján néztem) észak felé.
most kezdek csak tekerni Pesten, és az érdekelne, h merre érdemes indulni, ha kisforgalmú utakat szeretnék? XIII.kerben lakom, aránylag hamar ki lehet érni (ahogy térkép alapján néztem) észak felé.
Írta 2007. március 17. - 21:57

Szia! én ma mentem egy laza 40-est, holnapra be vagyok táblázva (takarítás
( )

" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. március 17. - 18:29

szív utcai patrióta jelen!
Holnap valaki valamerre?
NEM SOKAT, mer szezon eleje az van, de erõnlét az nincs.
Holnap valaki valamerre?
NEM SOKAT, mer szezon eleje az van, de erõnlét az nincs.
Meguntam az aláírásom....
Írta 2007. március 17. - 11:03

Szia!
Figyeld a Túrák Magyarországon topicot, szinte minden héten van valami, általában Margít-híd, vagy UVH találkozási ponttal.
Figyeld a Túrák Magyarországon topicot, szinte minden héten van valami, általában Margít-híd, vagy UVH találkozási ponttal.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 16. - 12:43

Sziasztok! Én a VI.ker Csengery u-ban lakom, így kénytelen vagyok mindig átverekedni magam a jó kis budapesti forgatagban, ha tekerni akarok.
Ha lenne valaki itt a környéken, akihez néha hozzácsapódhatnék....
Ha lenne valaki itt a környéken, akihez néha hozzácsapódhatnék....
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. március 15. - 14:54

Kiváncsi lennék van-e valaki aki a belvárosból kényszerül átverekedni magát a forgatagon, hogy tekerjen egyet
" A Cube el van vetve! "