Lehet én is odaszabadulok...
ha nem zavarok nagyon...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT | Csillebérc
Indította
Hotmaat
, 2007. február 27. 18:30
Írta 2007. február 28. - 21:16
Írta 2007. február 28. - 20:27
imeee! az oldal alján van az elsö info, nemazért de még oldalakat sem kell visszakeresni...
amugy hotmaat az április 20-22-t javasolta és még linket is adott
Amúgy miután megírtam az üzit, utána ahogy széjjelnézegettem, észre vettem a linket, és megnéztem, csak már nem volt idõm módosítani a hozzászólásomat, mert húztam el itthonról......
Tehát akkor ha jó az embereknek akkor ápr.20-22 körül lesz.....vettem
És am ti milyen szállásformára gondoltatok?
Írta 2007. február 28. - 18:45
Hát onnan kicsit kürülményes lenne.
Éppen ezért.
Konkrét idõponttal szerintem még korai számolni...
Írta 2007. február 28. - 18:27
Április 20-22??Ha többeknek jó az idõpont akkor intézkedünk is!
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)
(Albert Einstein)
Írta 2007. február 28. - 17:29
Aloha!
Abban én is benne lennék, ha nem dolgozok...
Hol is van ez a csillebérc pontosan?
Bocsi, ha le vok maradva, de van már idõpont, hogy mikor lesz?Vagy még csak a hónap van meg?
Abban én is benne lennék, ha nem dolgozok...
Hol is van ez a csillebérc pontosan?
Bocsi, ha le vok maradva, de van már idõpont, hogy mikor lesz?Vagy még csak a hónap van meg?
Írta 2007. február 28. - 15:14
Jah hogy te letekernél.
Az se semmi. Mondjuk akkor fent nem tudnál velünk csapatni az erdöben. Bár az lenne csak az igazi Extrem sport outival az erdöben
Vagy ha megint piázás után indulnál haza este az is izgalmas lenne.
Az se semmi. Mondjuk akkor fent nem tudnál velünk csapatni az erdöben. Bár az lenne csak az igazi Extrem sport outival az erdöben
Vagy ha megint piázás után indulnál haza este az is izgalmas lenne.
Írta 2007. február 28. - 14:53
Írta 2007. február 28. - 07:59
És oda tuti végig megyek, nem lesz estetízkor hazagurulás...
Hát onnan kicsit kürülményes lenne.
Írta 2007. február 28. - 00:31
Én is megyek, amennyiben idõm engedi. Gyorsan be kell pótolni egy kihagyott dolgot. És oda tuti végig megyek, nem lesz estetízkor hazagurulás...
Írta 2007. február 27. - 22:29
szerintem tuti meglesz Csillebércen is, föleg ha még többen is jönnek
Csillebérc jó öttlet /közel van hozzánk:) / ha létre jön a tali biztosan sokan lesznek! Egyébbként vuk család is van a környéken ,hogy ne legyen hiányotok. /õsszel hetente láttam egyet-egyet KFKI beton úton/
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius
Írta 2007. február 27. - 21:16
Írta 2007. február 27. - 20:17
Na még 1 ok, hogy miért legyen tali
Legfeljebb megnézetjük veled, hogy itt is rohangálnak e a rokák kint a szabadban
Jaj de aljas vagyok
Legfeljebb megnézetjük veled, hogy itt is rohangálnak e a rokák kint a szabadban
Jaj de aljas vagyok
Írta 2007. február 27. - 20:12
ápr 26 a szülinapon habár ez csütre esik nem 7végére de ha a közelébe lesz akkor duplán kell majd ünnepelni
Írta 2007. február 27. - 19:02
Na szóval: Én is én is én is!!Engem sem kihagyni!!
"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."
(Albert Einstein)
(Albert Einstein)
Írta 2007. február 27. - 18:48
Igazad van, a hétvégi tali nagyon jol sikerült. Egyböl én is arra gondoltam, hogy mikor lesz a következö.
Nagyon szivesen mennék erre a következö talira is, ugyhogy igy elsö kijelentésre : Jábor OK
Viszont addig még igen sok idö van sajnos, de tervezgethetünk!
Nagyon szivesen mennék erre a következö talira is, ugyhogy igy elsö kijelentésre : Jábor OK
Viszont addig még igen sok idö van sajnos, de tervezgethetünk!
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2007. február 27. - 18:30
Ugyan csak most volt a Bükkszentkereszti tali, de az annyira jól sikerült, hogy szerintem kéne ismételni a közeljövöben.
Arra gondoltam, hogy mivel a Bükk olyan messze van sok forumosnak ezért rendezük a következöt a Csillebérci ifjusági központban. Oda szerintem sok Bp-i feljönne, meg akik az ország nyugati felén laknak azoknak is közelebb van, mint a Bükk.
Én így elsöre egy Áprilisi dátumban gondolkodnék, de ez mondjuk elég képlékeny bír lenni.
Mondjuk ajánlanám a 20-22-i hétvégét.
Itt egy LINK a szállásról.
Kicsit drágább, mint a Bükkszentkereszti szállás volt, de ha jól emlékszem a szinvonal is kicsit jobb.
Arra gondoltam, hogy mivel a Bükk olyan messze van sok forumosnak ezért rendezük a következöt a Csillebérci ifjusági központban. Oda szerintem sok Bp-i feljönne, meg akik az ország nyugati felén laknak azoknak is közelebb van, mint a Bükk.
Én így elsöre egy Áprilisi dátumban gondolkodnék, de ez mondjuk elég képlékeny bír lenni.
Mondjuk ajánlanám a 20-22-i hétvégét.
Itt egy LINK a szállásról.
Kicsit drágább, mint a Bükkszentkereszti szállás volt, de ha jól emlékszem a szinvonal is kicsit jobb.