Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
újságoshoz nem õk viszik ki.. csak a partnerboltokba...

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Hogy lehet, hogy Budapesten az újságosoknál még nincsen Bikemag? Ejnyebejnye! Bicajjal hordjátok,vagy mi? De még bringával is szégyenteljes lenne ez a teljesítmény...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mit mondtak?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Ha esetleg rendelkeztek különlegességekkel és felajánlanátok egy rövid teszt erejéig (akár csak Atomnak, Balázsnak) valószínüleg örömmel vennék.

Hehe...mit is mondtatok amikor pont ebbõl a megfontolásból elgondolkoztam a Rocky teszten ? ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Össze! :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

hmmm.....az enyém nem esett szét, pedig már lecsaptam vele 4 legyet és 3 szúnyogot is....többet nem is tudok mondani mert ez annyira lekötött, hogy nem volt erõm beleolvasni..........

hmmm, hát igen fityisszel mindig minden máshogy történik ::), de köszönni azt nem tud... (Mátra)

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Hi!

Még hétfõn telefonon szóltam, hogy szétesett az újságom, mire KEDDRE (!!!!!!!) küldtek egy zsír újjat. Mellé tettek egy bocsánatkérõ levélkét, és az egészet atombiztosan becsomagolták. Elismerésem. Minden újságnál így kéne, hogy legyen. :-* :-* :-*

Viszont az új példány is szétesett :'( :'(

Így most van két szétesett példányom, amibõl összerakhatok egyet ;D ;D ;D

Szerintem a mostani számokban is szivesen tesztelnének ilyen és ehez hasonló cuccokat, csak sajnos ezeknek a márkáknak már nincs hazai forgalmazója, tesztelni pedig azt tudnak amit kapnak tesztelésre. Sajnos nincs olyan jól eleresztve anyagilag a magazin, hogy vásároljon itthon ritkaságszámba menõ alkatrészeket, vázakat, azért, hogy kielégítse a "nagyérdemû" igényeit.

Ha esetleg rendelkeztek különlegességekkel és felajánlanátok egy rövid teszt erejéig (akár csak Atomnak, Balázsnak) valószínüleg örömmel vennék.

Azzal tisztában vagyok, hogy nem azt tesztelnek, akkor, és amikor õk akarnak. De azért nekik is van egy két cuccuk, amit ha figyelmesen nézed az újságot tudnának tesztelni. Ott van pl. a Morati stucni-kormány (így fejbõl nem tom a nevét), a Scott (ami azt hiszem Atomé) stb. Én nagyon szivesen felajánlanám a cuccaimat tesztre ha volnának. De (sajnos) nincsenek. Olcsó pénzbõl próbálok összerakni egy könnyû gépet, ami még használható.

A helyzet egyébként nem annyira rosz, mit ahogy az elõzõ hozzászólásomból látszik. Még mindíg a Bikmakk a legjobb kerós újság magyarországon. Sõtt még némely külföldi vetélytársát is lenyomja. Csak hát tudjátok. A fejlõdés nem állhat meg.

Ja ha bárkinek bántaná a csõrét az elõzõ hozzászólásom stílusa (tartalma) annak bocs. Néha nem gondolom meg, hogy mit írok (mondok), és ezzel kit sértek meg. :-X

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 posts
  • LocationBudapest
Unatkoznak a postások, ez van...

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 posts

nem bontják ki,így küldik.... ::)így olcsóbb
a szétesés szempontjából meg mind1,h postán jön-e ,vagy te veszed. osztálytársam hozott ma be egy zsír újat,3. órára már 4 padban olvasták egyszerre ;D

Félreértettél.
Ha az újságosnál veszem, nem lesz legalább összegyûrve. Ti sem örülnétek neki, ha az újságotok összegyûrve, a lapok meg be-beszakadozva érkezne. Tudom, ez nem a szekesztõség hibája. Az már annál inkább, hogy magasról sz@rik rá, hogy kinek milyen problémája van.
Azért érzem úgy, hogy kibontják, mielött megkapnám, mert a boríték fel van nyitva, se le ragasztva, se semmi!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ember írta:
"Még az Eksönben (annó) bemutattatok egy két kuriózumot. Voltak Tune cuccok, és Rootweild (vagy hogy kell írni) vázak stb."

Szerintem a mostani számokban is szivesen tesztelnének ilyen és ehez hasonló cuccokat, csak sajnos ezeknek a márkáknak már nincs hazai forgalmazója, tesztelni pedig azt tudnak amit kapnak tesztelésre. Sajnos nincs olyan jól eleresztve anyagilag a magazin, hogy vásároljon itthon ritkaságszámba menõ alkatrészeket, vázakat, azért, hogy kielégítse a "nagyérdemû" igényeit.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
hmmm.....az enyém nem esett szét, pedig már lecsaptam vele 4 legyet és 3 szúnyogot is....többet nem is tudok mondani mert ez annyira lekötött, hogy nem volt erõm beleolvasni..........

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
A végén tényleg technokolt fognak elrejteni az elõfizetõk csomagjában. ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem bontják ki,így küldik.... ::)így olcsóbb
a szétesés szempontjából meg mind1,h postán jön-e ,vagy te veszed. osztálytársam hozott ma be egy zsír újat,3. órára már 4 padban olvasták egyszerre ;D

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
  • Szétesett
  • Annyira össze van b@..va/gyûrve, hogy azon gondolkozom jövõre nem fizetek elõ, hanem megveszem au újságosnál
  • Úgy veszem észre, hogy rendszeresen kibontják az én példányomat, de hiába kérek az impresszumban szereplõ összes email címrõl valami segítséget, rám sem hederítenek. Ez a másik ok, ami miatt elgondolkodok, hogy elõfizetõ legyek-e továbbra is.

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

tudjuk. mindenkié szétesik. ha mindenki ideirja ez lesz a leghosszabb topic a világon

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Az enyém is szét esett. Az elõzõek masszívabbak voltak.

Üdv:G.Pityu

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Én vigyáztam rá mint a szemem fényére és majdnem ki is bírta, de sajnos egy ismerõs elkérte, én meg odadtam neki, hagy olvassa. Csakhát Õ gyorsan lapozta és visszaadván 2 lap már kicsitfityegett. Aztán itthon, mint a villám csak úgy bumm, még rá 9-10 lap...

Másik meg, hogy megyek újságosnénihez, BikeMag van? MÉG NEM ÉRKEZETT MEG!!! A Bergusonban meg volt 5 a pulton és szerintem nem az utolsó darabok... :-X Egyébként kafa az újsi és Jorus: Lehet, hogy veszek egy ilyen Cruisert! :) Tök süti kis bicó! ;D

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 posts
  • LocationBudapest
Én ma kaptam meg és mivel sejtettem, hogy szét fog esni arra gondoltam, hogy ez a ragasztó olyasmi mint amit a ragasztópisztolyhoz használnak, ezért gondoltam megmelegítem hajszárítóval. Egész közelrõl csináltam, felpuhult és úgy tûnik jó lett! kopp-kopp-kopp Bár lehet, hogy egyébként sem esett volna szét...

Gábor

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Mivel a gumiteszt a sláger akkor egy kis megjegyzés:

Örülök neki, hogy a fórumozók is beszálltak az újságkészítésbe, szerintem ez mindenképpen dícsérendõ.
A gumitesztbõl (pontosabban nem is abból hanem az elõtte lévõ leírásból) én egy dolgot nagyon hiányolok. Arról nem írtatok semmit, hogy milyen "keverést" érdemes alkalmazni elsõ illetve hátsó gumiként ilyen-olyan felhasználásra. Én személy szerint hátul egy Conti DF-et míg elõl egy (ajánlásra) forgásiránnyal ellentétesen felrakott Ritchey ZED-et használok.
Én sem vagyok tisztába, hogy milyen kompromisszumot érdemes kötni (mentségemre legyen mondva, hogy alapban outis vagyok). Lehet, hogy csak én vagyok ilyen tudatlan ...
Remélem érthetõen írtam.

Amúgy gratula az íráshoz.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nekem még mindig nem ért ide !!BP-re!!!
Gyûlölöm a Magyar Királyi Postát.... :P