Lcs:
De tudod,amíg ilyen fiatalok vagyunk,fontos az anonimitás is
Mindenki más: haveromnak még mindig nem esett szét!!! 8) ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2003. June 06. - 17:40
Posted 2003. June 06. - 17:37
Akkor a másik problem;
NEM JÖTT MEG!
nekünk az I.sz. Nõi Klinika tökre bejött, gyorsak, udvariasak.
Posted 2003. June 06. - 16:46
Posted 2003. June 06. - 15:53
Na végre szereztem én is egy újságot , de már egy nap alatt szétesett :-\
Még nem olvastam mindent, de jónak tûnik az egész! A Cruiser-es cikk szerintem jó, nem bánnám a folytatást sem, viszont a fedõlapon lévõ gép dögösebbnek tûnik. Azt szívesebben láttam volna viszont, mint ezt a szürkét.
Hová tûnt az országút és az edzés nem profiknak? A disznó drága Konák-tól kezdek kicsit besokalni. Egyszer tesztelhetnétek valami atom Trek-et is! Bár tudom ez nem rajtatok múlik, hanem a forgalmazókon.
A gumiteszt jó!A tesztelt többi bringa is!Az új és kúl-ban kicsit sok a hûvösebb idõre való cumó,mintha nem a hõség jönne...
Tényleg, az az átlátszó Trek "széldzseki" szerintem sima esõkabát!
Ja igen,a helyesírás és a megyar betûk... ???
Még nem olvastam mindent, de jónak tûnik az egész! A Cruiser-es cikk szerintem jó, nem bánnám a folytatást sem, viszont a fedõlapon lévõ gép dögösebbnek tûnik. Azt szívesebben láttam volna viszont, mint ezt a szürkét.
Hová tûnt az országút és az edzés nem profiknak? A disznó drága Konák-tól kezdek kicsit besokalni. Egyszer tesztelhetnétek valami atom Trek-et is! Bár tudom ez nem rajtatok múlik, hanem a forgalmazókon.
A gumiteszt jó!A tesztelt többi bringa is!Az új és kúl-ban kicsit sok a hûvösebb idõre való cumó,mintha nem a hõség jönne...
Tényleg, az az átlátszó Trek "széldzseki" szerintem sima esõkabát!
Ja igen,a helyesírás és a megyar betûk... ???
Posted 2003. June 06. - 15:26
Nem csoda,h Jorus moderátor lett,hisz mindig mindent tud
(nyal-nyal) ;D
Ha ma nem,majd köv héten hívom.
Ja,és betettem a topikot a kedvencet közé,de remélem többször nem fog kelleni.
(nyal-nyal) ;D
Ha ma nem,majd köv héten hívom.
Ja,és betettem a topikot a kedvencet közé,de remélem többször nem fog kelleni.
Posted 2003. June 06. - 15:21
Posted 2003. June 06. - 15:12
Posted 2003. June 06. - 15:07
Akkor a másik problem;
NEM JÖTT MEG!
Lassan elõ kell kotornom a régi számokat,h ki a felelõs a terjesztésért (szóval h ki a díler) h tudjam,kit kell zargatni.
NEM JÖTT MEG!
Lassan elõ kell kotornom a régi számokat,h ki a felelõs a terjesztésért (szóval h ki a díler) h tudjam,kit kell zargatni.
Posted 2003. June 06. - 10:27
akkor megkérnénk mindenkit mégegyszer hogy a szétesést ne említse meg 202edjére mert már az illetékesek is rájöttek a problémára
Posted 2003. June 06. - 10:21
Sziasztok!
Idegesítõ, hogy bejönnék ide kiírni a mérget magamból és látom, hogy már 200 emberke megtette ezt!! Grrr!! >
Úgyhogy nem írom le 201-ként, hogy: Szétesett!!
Egyébként pont a símanó 2004 bemutatónál, vagy mi a fene az...attól lettem ideges - miért nem lehet odaírni, ki írta a cikket?? Ha ez a S által küldött anyag lenne, akkor csak le kéne fordítani, nem? Itt viszont olyanokat olvasok, hogy "kipróbáltam"! Akkor ez most teszt, vagy bemutató vagy reklám vagy mi a franc? (robantott ábra...) de ezt már írta valaki elõttem)
Titok, hogy ki volt az, aki kipróbálta?
Egyébként elképzelhetõ, hogy én voltam vaksi, mert ahogy alá szoktátok írni a cikkeket - egy kis légypiszoknyi becenév valamelyik sarokban - lehet, hogy én nem láttam...
Asolo
Idegesítõ, hogy bejönnék ide kiírni a mérget magamból és látom, hogy már 200 emberke megtette ezt!! Grrr!! >
Úgyhogy nem írom le 201-ként, hogy: Szétesett!!
Egyébként pont a símanó 2004 bemutatónál, vagy mi a fene az...attól lettem ideges - miért nem lehet odaírni, ki írta a cikket?? Ha ez a S által küldött anyag lenne, akkor csak le kéne fordítani, nem? Itt viszont olyanokat olvasok, hogy "kipróbáltam"! Akkor ez most teszt, vagy bemutató vagy reklám vagy mi a franc? (robantott ábra...) de ezt már írta valaki elõttem)
Titok, hogy ki volt az, aki kipróbálta?
Egyébként elképzelhetõ, hogy én voltam vaksi, mert ahogy alá szoktátok írni a cikkeket - egy kis légypiszoknyi becenév valamelyik sarokban - lehet, hogy én nem láttam...
Asolo
Posted 2003. June 06. - 09:28
sajnos ez a kérdéses oldal kimaradt az újságból :
Na azért ez már gáz!
Így a szóban forgó hirdetés értéke eléggé megkérdõjelezhetõ!
Gergely Gabor:
Modjuk azért szerintem örültek volna ha oda van írva hogy "x-factor" Mondjuk nem nehéz kitalálni.
Mondjuk szerintem ez annyira nem egyértelmû. Pl. én, aki 200 km-re vagyok Bp-tõl, és soha az életben nem voltam még az X-Facorban, és valószínü, hogy nem is leszek, honnan találhatnám ki, hogy kinek a hírdetése?
Posted 2003. June 06. - 08:55
Posted 2003. June 06. - 08:51
Áruld már el, hogy melyik az a másik oldal? A DH vagy a Magellan Cygnus? Az OK, hogy két oldallal elõrébb van a Dawg teszt de ez azért elég gáz. (Azt hiszem nekem nem esett ki belõle lap ;D )
Gábor
Gábor
Posted 2003. June 06. - 08:06
mint mondottam ez egy két oldalas hirdetés egyik fele... ebbõl gondolhatod, hogy pont a másik oldalán volt a hhirdetõ neve, címe, ..........................
Posted 2003. June 05. - 21:13
Modjuk azért szerintem örültek volna ha oda van írva hogy "x-factor" Mondjuk nem nehéz kitalálni.
Gábor
Gábor
Posted 2003. June 05. - 15:15
Posted 2003. June 05. - 15:04
Az feltünt valakinek, hogy a 61. oldalon levõ egész oldalas hirdetésnek nincs gazdája? Roppant érdekes...
Posted 2003. June 05. - 11:15
gondoltam, még mielõtt beteszem a többi közé a polcra, átlapozom még1*, hátha kihagytam vmit...éééééééés.....szétesett!!! ;D
Posted 2003. June 05. - 08:23
Posted 2003. June 05. - 00:35
A szétesésen kívül:
A Giant Cruiser hátsó villájának saruit csak azért nem ijjeszgették esztergagéppel, mert az jobbára forgástesteket képes elõállítani.
Még mindig nem sikerûlt eltalálni milyen is az a robbantott ábra (Shimano 2004).
Nagyhirtelen ennyi.
A Giant Cruiser hátsó villájának saruit csak azért nem ijjeszgették esztergagéppel, mert az jobbára forgástesteket képes elõállítani.
Még mindig nem sikerûlt eltalálni milyen is az a robbantott ábra (Shimano 2004).
Nagyhirtelen ennyi.