Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

pista314

pista314

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szórólapot ennyi pénzért még nem vettem, de nem is szeretnék. Mennyiség mehet a minõség rovására eg y darabig, legközelebb írjátok rá a csomagolófóliára -"szétesek" és akkor azt használom gyûjtõkartonnak.
;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

Ui: Jelenleg nem tudok olyan céget, aki 120 oldalt tûzve kötne, így ragasztgatunk továbbra is, reméljük legközelebb már jobban.

Mert ez a magyarországicuccra szólt.
András nem azt mondta, hogy nincs ilyen , csak azt itthon nincs.

nicholas

nicholas

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
hallod, sittesBRUCE, neked nem esett szét?? 8) ::)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
talán mert az a nyomda nem itt van... (amúgy annyi volt leírva hogy nem találtak olyan nyomdát aki megcsinálja itthon)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Valaki azt írta hogy pár lapal ezelõtt hogy a nyomda nem tud összetûzni ennyi oldalt. Akkor külhonban hogyhogy a 160 oldalas montis magazinok tûzve vannak?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
cs.sszétek meg én már lesz.rom, hogy kinek esik szét és kinek nem :)

nicholas

nicholas

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
sziasztok, végre van egy kis idõm, mondom beírom, hogy szétesett az újság, de aztán látom az elõzõ 2 oldalt...hát igen szétesett, és ez nem jó. Meg kéne oldani a terjedelem növelésével fellépett problémát, különben az élvezet, amit az újság terjedelem beli növekedése okozott egy pillanat alatt elvész. :(

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Hát az enyém is szétesett. >:( >:( Úgy, hogy csak átlapoztam, nem is olvastam el mindent. Azért ez nem jó. Az elõzõ számból is kiesett egy lap. >:( >:( Remélem a következõ szám az elõzõ számok analógiájára nem esik szét!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
télleg nem ez itt a téma ,de mivel ez a legszembetûnõbb ezért mindenki ezt írja le. Másrészt legalább nymatékosítva van a dolog és el lehet rajta gondolkodni. ::)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Arról inkább majd akkor beszéljünk mikor megjött és szétesett. ;D

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szerintem is!
De aziránt ugye érdeklõdhetek, hogy a következõ havi is szét fog e esni vagy sem? ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

tudjuk. mindenkié szétesik. ha mindenki ideirja ez lesz a leghosszabb topic a világon

Szerintem is. Szerintetek nem? ::)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Hát srácok nekem is szétpotyogott AZ olvasmány... :'(
Pedig még csak kétszer lapoztam át, szal frankó eza 120 oldal, csak a mennyiség ne menjen a minõség rovására... :-\

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
szóval nekem is kicsit szétpottyant az újság
!!!! >:( >:( >:(
A tavalyi sokkal stabilabb volt ::) szvsz
de nekiestem és összetüztem csak ez ugye már nem az én dolgom lenne... 8) amúgy tartalmilahg megvagyok elégedve az újsággal.

Butchman

Butchman

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Háj!

Nekem ilyen gondom nincs, ugyanis vki a helyi bicósbandából lenyúlta és nincs kedve szólni, hogy nála van. Még át sem tudtam lapozni :'( , nagylelkûen vittem közös tanulmányozásra, aztán + gyorsan le kellett lépnem, ugyhogy ne irigykedjetek, nektek legalább van mit olvasni!

by(t)e

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ha már mindenki ennyire bevan zsongva ettõl a szétesik v. nem esik szét mizérától, megsúgnám, hogy nekem még mindig egyben van ;)
és nem azért, mert a polcomon tartom ;) egyszerûen csak vigyázni kell rá + simogatni, becézni, stb........ :P

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Lapozni is szoktad közben? ;D Próbáld meg, hátha szétesik! ;D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
De van, bibí! Mindent el szoktam olvasni, csak a túrát nem. Még a CC teszt meg ilyesmi dolgokat is. :P

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez csak azt mutatja,h nincs osk rész,ami téged is érdekel :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Nekem sem esik szét, pedig intenzív használatban van. Mondjuk már simán kiolvastam az engem érintõ részeket, de egy haja szála sem görbült :)