Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
vendég__*
Posted 2003. June 19. - 07:53
OFF
hihi, észrevettétek hogy Ras mennyire kicombosodott hozzászólásilag, mióta admin jogokkal bír! ;D mit tesz a hatalom...?!
érdekes hogy Jorus hozzászólásaiban nem érzek semmi olyat, hogy: "ha beszósz olyat ami nekem nem teccik, kidoblak innen mint a taknyot", pedig õ fizikailag is igen erõs admin, asszem még én is takonyként repülnék tova ha begorombul! ;D
na mind1, szeretlek Ras, mer jó gyerök vagy, de nem kéne ide ez a felsõbbrendûséget sugalló duma. :-[
hihi, észrevettétek hogy Ras mennyire kicombosodott hozzászólásilag, mióta admin jogokkal bír! ;D mit tesz a hatalom...?!
érdekes hogy Jorus hozzászólásaiban nem érzek semmi olyat, hogy: "ha beszósz olyat ami nekem nem teccik, kidoblak innen mint a taknyot", pedig õ fizikailag is igen erõs admin, asszem még én is takonyként repülnék tova ha begorombul! ;D
na mind1, szeretlek Ras, mer jó gyerök vagy, de nem kéne ide ez a felsõbbrendûséget sugalló duma. :-[
Posted 2003. June 18. - 21:44
SZerintem RAS-nak igaza van. Mert ez a nyomd a deletet- mondás nem volt fair.
Másrészt, ezt innen a "beszólok a modiknak" topicban folytassátok, mert ez itt a legfrisseb szám, nem a legfrissebb frász. Bár a válasz ide illett, mert különben sose találja meg.
And finito. Megyek altatni.
Hogy ne fájjon a
Nemfáj.
Másrészt, ezt innen a "beszólok a modiknak" topicban folytassátok, mert ez itt a legfrisseb szám, nem a legfrissebb frász. Bár a válasz ide illett, mert különben sose találja meg.
And finito. Megyek altatni.
Hogy ne fájjon a
Nemfáj.
Posted 2003. June 18. - 12:27
kala: semmi sincs a színfalak mögött, mindössze annyi van, hogy tele a tudatom ezzel, hogy "mert õ mindent megtehet és amikor kell él is ezzel, akkor máris õ a rossz, a csúnya, a hatalmaskodó állat...
"
ennyi...
az emberi hülyeség határtalan... sajnos :-\
"
ennyi...
az emberi hülyeség határtalan... sajnos :-\
Posted 2003. June 18. - 12:12
a színfalak mögöt komoly összacsapások voltak ,ha Ras ennyire kiakadt
hálátlan dolog modinak lenni,de ez van
hálátlan dolog modinak lenni,de ez van
Posted 2003. June 18. - 11:56
nicholas:
nem számoltam meg de ominózus jelzésem elõtt kb 10 olyan hozzászólás volt ami kizárólag annyiból ált hogy "nekem is szétesett".
azáltal, hogy regisztráltál a fórumra, elfogadtál bizonyos feltételeket:
az el nem olvasás nem mentesít ez alól..
bár én nem kirtizáltalak, de tudom hogy mint a fórumon sok helyen megforduló személy és mint moderátor könyebben leszek kritikák céltáblája.
Ha te az ominózus hozzászólásomból úgy érzed hogy én egy autokrata, frusztrált, hatalmaskodó állat vagyok aki abban éli ki magát hogy mások lelkivilágába és szólásszabadságába gázol akkor azt hiszem nincsen tárgyalni valónk. Aki ismer az ismer aki meg nem és ennyibõl ítél az talán jobb is hogy messze elkerül.
Ha pedig figyelmeztetés nélkül kurtítom meg a topikot megint én vagyok az állat, mellesleg akkor annyira sem becsülném saját magamat hogy a szemembe köpjek.
De mindegy, aki véletlen kicsit más pozícióban van (neadj isten az átlag felett), azt mindig kapásból egy pszichológiai esetnek állítják be, de minimum Hitler és Sztálin közös unokája.
MIÉRT?
Na üdv és jó fórumozást
nem számoltam meg de ominózus jelzésem elõtt kb 10 olyan hozzászólás volt ami kizárólag annyiból ált hogy "nekem is szétesett".
azáltal, hogy regisztráltál a fórumra, elfogadtál bizonyos feltételeket:
A Bikemag Fóruma moderált. A moderátorok (adminok) tevékenységüket a szerkesztõség felkérésére, társadalmi munkában végzik. Alapvetõ feladatuk, hogy lehetõleg biztosítsák a normális beszélgetést. A moderálás ebbõl adódóan szubjektív: egyetlen kontrollja, hogy a különbözõ véleményû, vérmérsékletû moderátorok, látják, figyelik és alkalmanként felülbírálják egymás tevékenységét, intézkedéseit.
az el nem olvasás nem mentesít ez alól..
bár én nem kirtizáltalak, de tudom hogy mint a fórumon sok helyen megforduló személy és mint moderátor könyebben leszek kritikák céltáblája.
Ha te az ominózus hozzászólásomból úgy érzed hogy én egy autokrata, frusztrált, hatalmaskodó állat vagyok aki abban éli ki magát hogy mások lelkivilágába és szólásszabadságába gázol akkor azt hiszem nincsen tárgyalni valónk. Aki ismer az ismer aki meg nem és ennyibõl ítél az talán jobb is hogy messze elkerül.
Ha pedig figyelmeztetés nélkül kurtítom meg a topikot megint én vagyok az állat, mellesleg akkor annyira sem becsülném saját magamat hogy a szemembe köpjek.
De mindegy, aki véletlen kicsit más pozícióban van (neadj isten az átlag felett), azt mindig kapásból egy pszichológiai esetnek állítják be, de minimum Hitler és Sztálin közös unokája.
MIÉRT?
Na üdv és jó fórumozást
Posted 2003. June 18. - 07:49
...megszûnt a poszter, ami azért nagyon jó lenne. De így, hogy szétesik talán bele lehetne tenni megint....
Basszus, ez rohadt nagy, 5 percig röhögtem rajta!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D
Egyébként csak annyit, hogy az újság szidhatja a nyomdát, vagy bárki mást, a negatív attitûd nem a nyomdával, hanem az újsággal szemben fog kialakulni... : ami persze egyenesen arányos az olvasóközönség csökkenésével...
Posted 2003. June 18. - 07:20
Engem egyébként két dolog zavar az újsággal kapcsolatosan, a széteséstõl eltekintve:
1. konzekvensen rengeteg helyesírási hiba van benne, 2. megszûnt a poszter, ami azért nagyon jó lenne. De így, hogy szétesik talán bele lehetne tenni megint....
Nyomd a deletet Rás....
1. konzekvensen rengeteg helyesírási hiba van benne, 2. megszûnt a poszter, ami azért nagyon jó lenne. De így, hogy szétesik talán bele lehetne tenni megint....
Nyomd a deletet Rás....
Posted 2003. June 16. - 09:47
Kösz ez gyors válasz volt.
Ha ugyanez a probléma máskor is elõfordul és esetleg másik nyomdát kerestek, talán tudok segíteni. Bár nem hiszem, hogy nyomda téren több kapcsolatom lenne mint neked!
Ha ugyanez a probléma máskor is elõfordul és esetleg másik nyomdát kerestek, talán tudok segíteni. Bár nem hiszem, hogy nyomda téren több kapcsolatom lenne mint neked!
Posted 2003. June 16. - 09:32
Röviden:
80 oldal felett nem vállalt eddig több nyomda sem tûzést, fene tudja miért. (Hiszen mint tudjuk, létezik 200 oldalas tûzött magazin - külföldön.)
Az eddigi lapszámokkal nekem nem volt gondom, pedig tesztelem rendesen, plusz sajnos (szerencsére?) nyomdász végzettséggel is bírok, tehát azonnal és csakéskizárólag a hibákat látom benne. (Öröm így olvasni...)
A legutóbbiba viszont kevés ragasztó került, ráadásul az is hidegen (tehát nem volt kellõen folyékony állapotban). A teljes példányszám így készült, mi is csak anyázni tudtunk. Persze: a bûnös alapvetõen a Bikemag, mint magazin, hiszen 600 pénzért nem egy ilyen salátát kell produkálni.
Ennyi.
80 oldal felett nem vállalt eddig több nyomda sem tûzést, fene tudja miért. (Hiszen mint tudjuk, létezik 200 oldalas tûzött magazin - külföldön.)
Az eddigi lapszámokkal nekem nem volt gondom, pedig tesztelem rendesen, plusz sajnos (szerencsére?) nyomdász végzettséggel is bírok, tehát azonnal és csakéskizárólag a hibákat látom benne. (Öröm így olvasni...)
A legutóbbiba viszont kevés ragasztó került, ráadásul az is hidegen (tehát nem volt kellõen folyékony állapotban). A teljes példányszám így készült, mi is csak anyázni tudtunk. Persze: a bûnös alapvetõen a Bikemag, mint magazin, hiszen 600 pénzért nem egy ilyen salátát kell produkálni.
Ennyi.
Posted 2003. June 16. - 09:14
Valaki írta valahol, hogy van indok arra, hogy miért húllik szét az újság! Valami olyasmi, hogy a nyomda nem tûz vagy valami hasonló! Ha valaki emlékszik, mutasson rá, hogy hol van kíváncsi vagyok a pontos indokra! Meg lusta is, ezért nincs kedvem átnyálazni az összes hozzászólást!
Kösz
Kösz
Posted 2003. June 14. - 15:32
Ilyenekkel foglalkozol, ahelyett hogy rendes féket vettél volna...pedig már az adapterrel se kell törõdnöd... ;D
Nono...ne olyan hevesen !!! :-*
Nono...ne olyan hevesen !!! :-*
Posted 2003. June 13. - 08:50
Most, hogy egy kicsit beleástam magam mindenféle tárcsafékkel foglalkozó cikkbe, leírásba, képanyagba, stb., - talán picit megkésve - jelzem, hogy a 2002 áprilisi nagy tárcsaféktesztben a Hope M4 leírásánál egy Hope Enduro 4 fékteste van.
Csak, hogy ne essünk teljesen szét.
Csak, hogy ne essünk teljesen szét.
Posted 2003. June 12. - 22:19
Posted 2003. June 12. - 21:08
Posted 2003. June 12. - 15:22
Posted 2003. June 12. - 13:31
Csá!
Szomorúan vettem észre valamelyik nap, hogy a vadi új Bike magom lapjai kezdenek kihullani.
Eléggé lesulytott az észrevétel, mivel így könnyû elhagyni õket.
Ez az új kötés hátránya!!!!!!!!!!!!!
Amikor ez a módszer bejött, az volt az újságban, hogy a nyomda a lefûzõs kötésben nem tud ilyen nagy oldalszámot vállalni.
Akkor csinálják úgy, mint a német Bike-ot!
Így a posztert is hiányolom belöle.
Ez 1 észrevétel és 1 javaslat a szerkesztõség felé.
Hi.
Szomorúan vettem észre valamelyik nap, hogy a vadi új Bike magom lapjai kezdenek kihullani.
Eléggé lesulytott az észrevétel, mivel így könnyû elhagyni õket.
Ez az új kötés hátránya!!!!!!!!!!!!!
Amikor ez a módszer bejött, az volt az újságban, hogy a nyomda a lefûzõs kötésben nem tud ilyen nagy oldalszámot vállalni.
Akkor csinálják úgy, mint a német Bike-ot!
Így a posztert is hiányolom belöle.
Ez 1 észrevétel és 1 javaslat a szerkesztõség felé.
Hi.
Posted 2003. June 12. - 11:14
> Nem tudom, hogy csak nálam fordult-e elõ -nem nagyon hiszem- de már a második újság esik darabokra a kezeim között. Elég bosszantó, hogy kifizetek érte 600 Ft.-ot és az egyszerû lapozástól a kezemben maradnak a lapok. Szerintem a nyomdában spórolnak a ragasztóval. Remélem minél elöbb tesztek ez ellen valamit kedves szerkesztõk! >
Dani
Dani
Posted 2003. June 12. - 09:56
Engem a szétesés a Buda Maratonos cikk elolvasásáig zavart.
Miért a fõszervezõ ír beszámolót, véleményt egy versenyrõl?
A cikk elején egy odavetett mentegetõzés (repülõtér lezására) vezeti be a közepén olvasható hazugságot: a versenyzõk színvonalas kiszolgálása. Mire nyomdába került az újság, már biztosan ti is tudtátok, hogy frissítés nem nagyon volt a második körben és a legócskább maratonos polóért is nyomozást kellett folytatni.
Ez jobb, mintha olyan ember írna beszámolót, aki az esemény közelében sem volt.
Miért a fõszervezõ ír beszámolót, véleményt egy versenyrõl?
A cikk elején egy odavetett mentegetõzés (repülõtér lezására) vezeti be a közepén olvasható hazugságot: a versenyzõk színvonalas kiszolgálása. Mire nyomdába került az újság, már biztosan ti is tudtátok, hogy frissítés nem nagyon volt a második körben és a legócskább maratonos polóért is nyomozást kellett folytatni.
Ez jobb, mintha olyan ember írna beszámolót, aki az esemény közelében sem volt.