A "tomenyt" arra ertettem, hogy egy-egy cikk borzasztoan hosszu es nem pedig arra, hogy nagyon sokminden van benne. De igaz... tehettem volna macskakörömbe is. :-)
Nah mindegy... ugyis eleg atlathatatlan ez a forum.
Megszabaditom magam toletek. :-*
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2003. december 03. - 11:46
Írta 2003. december 03. - 11:45
Bocs, hogy lány létemre ebbe (is) ;D belepofázok, de ha mást nem is, annyit már megtanultam, hogy a bringás srácok akár egy egész magazint is szivesen szentelnének egyetlen alkatrész kitárgyalásának.
Írta 2003. december 03. - 11:09
Nem tartom magam technokratának, de a kormánycsapis cikket még oldalakon keresztül szívesen olvastam volna. Igazából nekem nagyon tetszene, ha a bicikli minden alkatrészet legalább ilyen mélységig górcsõ alá vennénk.
Írta 2003. december 03. - 10:56
Velemenyem szerint a Bikemag jelenlegi szama egy kicsit hogyimondjam... tomeny. Nem tudom az olvasók hany %-at erdekelte a sok oldalon keresztul hamozgatott kormanycsapagy teszt, de meg atlapozni is idoigenyes.
Szia!
Hát hogyismondjam...... irigyellek a problémád miatt ;D
A többinek (eurobike) nem mondom hogy nincs alapja ezeket a köv. számban sztem nem lesz probléma helyesbíteni...
üdv, lcs
Írta 2003. december 03. - 10:44
na tessék... egyszer az egyik azért rí, mert hogyismondjamüres, máskor a másik meg azért sír, mert hogyismondjamtömény a lap...
erre varjál gombot... :-X
erre varjál gombot... :-X
Írta 2003. december 03. - 10:35
Sziasztok!
Uj vagyok a forumban es remelem a kovetkezo hozzaszolasommal nem szurok senkibe sem tusket.
Velemenyem szerint a Bikemag jelenlegi szama egy kicsit hogyimondjam... tomeny. Nem tudom az olvasók hany %-at erdekelte a sok oldalon keresztul hamozgatott kormanycsapagy teszt, de meg atlapozni is idoigenyes. Szvsz 2 oldalon is le lehetett volna zarni ezt a temat erre az evre.
A msik ami szemet szurt, az a kiallitasrol keszult fotok es irasok. A fotok remekek. :-) A hozzaszolasokban talaltam nemi bakit es mivel nem volt megjelolve az elejen hogy "figyelem a cikkek jelentosen szubjektivek", nem tudtam figyelmen kivul hagyni. Példálózni nem szeretnék, mert ezeket a hibakat ugy velem nem nekem kellene jelentenem... nem is lenne ertelme.
Na egyenlore ennyi jutott eszembe, es tenyleg sajnalom, hogy negativ kritikaval kell bemutatkoznom.
LightDOG :-X
Uj vagyok a forumban es remelem a kovetkezo hozzaszolasommal nem szurok senkibe sem tusket.
Velemenyem szerint a Bikemag jelenlegi szama egy kicsit hogyimondjam... tomeny. Nem tudom az olvasók hany %-at erdekelte a sok oldalon keresztul hamozgatott kormanycsapagy teszt, de meg atlapozni is idoigenyes. Szvsz 2 oldalon is le lehetett volna zarni ezt a temat erre az evre.
A msik ami szemet szurt, az a kiallitasrol keszult fotok es irasok. A fotok remekek. :-) A hozzaszolasokban talaltam nemi bakit es mivel nem volt megjelolve az elejen hogy "figyelem a cikkek jelentosen szubjektivek", nem tudtam figyelmen kivul hagyni. Példálózni nem szeretnék, mert ezeket a hibakat ugy velem nem nekem kellene jelentenem... nem is lenne ertelme.
Na egyenlore ennyi jutott eszembe, es tenyleg sajnalom, hogy negativ kritikaval kell bemutatkoznom.
LightDOG :-X
Írta 2003. december 03. - 09:30
nahhh kiolvastam... nem semmi volt... :
csak néhány dolgot emelnék ki:
*binyiglisrendõrök ;D
*tanyabike!!!
*HERCULES hirdetés! deyolátni a hirdetésüket! komolyan! adjaéghogymindig láthatóak legyenek...
*kormáyncsapik... hmmm
*MAGAS-TÁTRA!!! menni akarooook :
*singapure miatt remélem csuklottál Kempelen :
* a többi oldalak... : ahhh... ennek az újságnak már csak magában is súlya van 8)
(-)
az "Õ" karakterek sajna nem elõször többhelyen nincsnek meg...
de soká' lesz a következõ szám
hja!
KONA IMAGE reklám... : ;D
csak néhány dolgot emelnék ki:
*binyiglisrendõrök ;D
*tanyabike!!!
*HERCULES hirdetés! deyolátni a hirdetésüket! komolyan! adjaéghogymindig láthatóak legyenek...
*kormáyncsapik... hmmm
*MAGAS-TÁTRA!!! menni akarooook :
*singapure miatt remélem csuklottál Kempelen :
* a többi oldalak... : ahhh... ennek az újságnak már csak magában is súlya van 8)
(-)
az "Õ" karakterek sajna nem elõször többhelyen nincsnek meg...
de soká' lesz a következõ szám
hja!
KONA IMAGE reklám... : ;D
Írta 2003. december 02. - 13:12
Értem, de ha nekem alapból nem kelti fel az érdeklõdésemet és ennek hangot is adok, attól még õ elmondhatja, hogy neki miért tetszik az adott cikk, vagy sportág. Ha nem akarja elmondani, nem kell.
Én csak véleményt nyílvánítottam, ami nem mérvadó. Talán majd elkezd érdekelni, de eddig távol áll tõlem.
Én csak véleményt nyílvánítottam, ami nem mérvadó. Talán majd elkezd érdekelni, de eddig távol áll tõlem.
Írta 2003. december 02. - 13:06
ha neki az az élete védje meg, mondja meg, hogy mit lássak benne.
miért kéne megvédenie? egy magazin pont azért magazin mert sok emberhez szól esetleg olyanokhoz is amik valamiben nem találnak közös pontot...
miért kéne megvédeni valami cikket, ha sok embert érdekel de téged nem? lehet még két három ilyen cikk és elkezd téged is érdekelni...
(az elején én is átlapoztam az outis témát.. ma meg ugyanúgy elolvasom, mert kezd érdekelni az is)
Írta 2003. december 02. - 12:54
OFF
Ez nagyon szép hasonlat volt, elgondolkodom rajta. Most, hogy már fórumtag lettem.
ON
Ez nagyon szép hasonlat volt, elgondolkodom rajta. Most, hogy már fórumtag lettem.
ON
Írta 2003. december 02. - 12:28
OFF
Nem kell egybõl sírógörcsöt kapni. Egyébként elnézést kérek, tényleg nem akartam lélekbegázoló rombolóegyén lenni.
Gondolod, hogy ideje lenne megreformálni a hozzászólásaim stílusát?
;D
Hát, talán, de ez a REFORMÁCIÓ csakis belülrõl fakadhat! Akár az az erõ, mely a kis tulipánt virágzásra serkenti.
Írta 2003. december 02. - 10:45
OFF
Lensver, én nem ócsároltam, csak véleményt nyilvánítottam, ha neki az az élete védje meg, mondja meg, hogy mit lássak benne. Nem kell egybõl sírógörcsöt kapni. Egyébként elnézést kérek, tényleg nem akartam lélekbegázoló rombolóegyén lenni.
Lensver, én nem ócsároltam, csak véleményt nyilvánítottam, ha neki az az élete védje meg, mondja meg, hogy mit lássak benne. Nem kell egybõl sírógörcsöt kapni. Egyébként elnézést kérek, tényleg nem akartam lélekbegázoló rombolóegyén lenni.
Írta 2003. december 02. - 10:44
Írta 2003. december 02. - 10:41
Na, én is túlvagyok rajta. Jó volt. Évzárónak király, csak valahogy a XXI. sz. mese nem tetszett. Az egy dolog, hogy (állítólag) szabálysértést követ el a szerzõ, de ember, ha fel vagy háborodva azon, hogy mennyi bringást ütnek el, miért nem hordasz magadnál iratokat???????????????? >
Szerintem ez az alap.
A rendõrcikkben tetszett, hogy minden kolléga beszél legalább egy nyelvet felsõfokon ;D
Ja és király a Trans Mission, bár nem az én stílusom.
Remélem jövõre marad a 150 oldal ;D
Szerintem ez az alap.
A rendõrcikkben tetszett, hogy minden kolléga beszél legalább egy nyelvet felsõfokon ;D
Ja és király a Trans Mission, bár nem az én stílusom.
Remélem jövõre marad a 150 oldal ;D
Írta 2003. december 02. - 10:37
OFF:
Palmer, és azon nem szoktál gondolkozni, hogy attól még, hogy te nem szeretsz valamit, lehet, hogy másnak az a minden? És lehet, hogy neki meg a te csodád nem számit egy fabatkát sem? És akkor kinek van igaza?
Mindkettõtöknek! Ebben az esetben viszont ne ócsároljuk a másik ember szenvedélyét, mert ehhez nincsen jogunk.
Palmer, és azon nem szoktál gondolkozni, hogy attól még, hogy te nem szeretsz valamit, lehet, hogy másnak az a minden? És lehet, hogy neki meg a te csodád nem számit egy fabatkát sem? És akkor kinek van igaza?
Mindkettõtöknek! Ebben az esetben viszont ne ócsároljuk a másik ember szenvedélyét, mert ehhez nincsen jogunk.
Írta 2003. december 02. - 10:23
úgy értettem irásodból számomra az jött le az óuti 'csökkent értékû'...
de részemrõl ennyi
de részemrõl ennyi
Írta 2003. december 02. - 09:47
Én meg Orsra reflektálnék, hogy számomra teljesen érdektelen volt a cikk, mert még soha nem volt róla elõtte szó az újságban, nem is igazán értek hozzá, de mint elébb kifejtettem a szakosztályos Józsibák engem mindig elriasztottak. Továbbá azt se tudom, hogy kik azok, akik ott tekernek körbe-körbe, mert honnét is tudnám.
A nagyobb outi versenyekrõl én is szívesen olvasok, sõt tetszenek is a gépek, de ez a cikk speciel nem illett ide. A Bringa meg nem csökkent értékû cucc (mondjuk nekem az...), de abban tényleg több az outis leírás. Ennyi. Nem akartam senki lelkébe gázolni!
A nagyobb outi versenyekrõl én is szívesen olvasok, sõt tetszenek is a gépek, de ez a cikk speciel nem illett ide. A Bringa meg nem csökkent értékû cucc (mondjuk nekem az...), de abban tényleg több az outis leírás. Ennyi. Nem akartam senki lelkébe gázolni!
Írta 2003. december 02. - 09:19
Elõször
ha már ennyi szó esett az O csukákról: szerintem elég kényelmesek, tartósnak is mondhatók (akár még), sztem a dizájn sem feltûnõen agresszív vagy mittomén.
De nem ezért írok ide mán megint (még mindig).
Vannak hibák a "mûszaki" vonalon. Gondolok itt pl Merida tesztben van valami olyan, hogy le vannak csiszolva a varratok a váz elején és ez jó. Ez mondjuk pont nem jó. Ha jól tudom (valamennyire tudok hegeszteni, -van róla papirom is- és nem is gazdálkodási szakra járok) ilyet nem is szoktak engedni hegesztett szerkezeteknél. Arról nem beszélve, hogy kb 100% az esélye annak, hogy nincs normálisan meghegesztve a váz, mert gyakorlatilag nincs gyök (azaz nincs áthegesztve normálisan). Gondolom, hisz ilyen az összes tajvani (vagy nagy tömegben gyártott) váz.
Talán azok a robotok nem is akkora királyok.
ha már ennyi szó esett az O csukákról: szerintem elég kényelmesek, tartósnak is mondhatók (akár még), sztem a dizájn sem feltûnõen agresszív vagy mittomén.
De nem ezért írok ide mán megint (még mindig).
Vannak hibák a "mûszaki" vonalon. Gondolok itt pl Merida tesztben van valami olyan, hogy le vannak csiszolva a varratok a váz elején és ez jó. Ez mondjuk pont nem jó. Ha jól tudom (valamennyire tudok hegeszteni, -van róla papirom is- és nem is gazdálkodási szakra járok) ilyet nem is szoktak engedni hegesztett szerkezeteknél. Arról nem beszélve, hogy kb 100% az esélye annak, hogy nincs normálisan meghegesztve a váz, mert gyakorlatilag nincs gyök (azaz nincs áthegesztve normálisan). Gondolom, hisz ilyen az összes tajvani (vagy nagy tömegben gyártott) váz.
Talán azok a robotok nem is akkora királyok.
Írta 2003. december 01. - 19:22
bocs ha oFF leszek, de csak Chilire reflektálnék...
mivel én óuti fanatikus vagyok .... eléggé felháborodtam a kijlentéseden >
ok hogy Te nem szereted, de hogy mondhatsz olyant hogy csak a helyet foglalja ?? ?? ??
meg hogy a bringában úgyis az van, ott elfér.... mint valami csökkent értékû cucc
Én mindig hiányolom az óutis dolgokat az újságból és csakazért sem fogok bringát venni
mivel én óuti fanatikus vagyok .... eléggé felháborodtam a kijlentéseden >
ok hogy Te nem szereted, de hogy mondhatsz olyant hogy csak a helyet foglalja ?? ?? ??
meg hogy a bringában úgyis az van, ott elfér.... mint valami csökkent értékû cucc
Én mindig hiányolom az óutis dolgokat az újságból és csakazért sem fogok bringát venni