Már megvolt a lapzárta.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2004. January 08. - 14:11
Posted 2004. January 08. - 14:03
Posted 2004. January 08. - 12:53
Posted 2004. January 08. - 09:43
Posted 2004. January 07. - 19:56
Posted 2004. January 06. - 22:36
A gyengébbek kedvéért és azoknak akik mindent direkt félreértenek: EZ NEM KRITIKA VOLT!
szerintem meg de, ez volt a kritika. ilyen a kritika, hogy tanácsol vmit, véleményez. viszont nem szabad összekeverni a negatív és pozitív kritikát.
Posted 2004. January 06. - 12:09
Új év és fogadalmak keretében töredelmesen be kell valljak valamit. A nagy pofám ellenére nem sikerült "példamutató" cikket írnom, pedig megígértem. Így továbbra is minden alapot nélkülözve kell szõrszálat hasogatnom, de a korábbiaknál kedvesebb stílusban próbálkozom majd.
És majd írok nektek cikkecskét is.
A Show-hajtás tényleg jó ötlet! Csak egy javaslat: nem feltétlenül kell az országúton elgázolt állatkákról, a környezetszennyezésrõl, autó vs. bringa témakörökben íródnia, lehet kedvcsináló. Sokat emlegetett Dave barátunk is néha nüansznyi dolgokról értekezett, és az jó volt.
(Az elmúlt év értékelése mindenhonnan folyik, az agyam eldobom a hasonló mondatoktól, hogy "ilyenkor mindenki megáll egy pillanatra és visszatekint, mi volt jó, mit tenne másként", minek a múltba révedni? Aki tanulni akart a hibákból, az megtette, nem az év vége miatt kell magunkba szállni. Bocs, ez off, csak gondoltam picit idevág.)
Megragadnám az alkalmat és az egész szerkesztõségnek Boldog, munkakedvben, jó cikkekben, tesztelendõ alanyokban gazdag új évet kívánok!
És majd írok nektek cikkecskét is.
A Show-hajtás tényleg jó ötlet! Csak egy javaslat: nem feltétlenül kell az országúton elgázolt állatkákról, a környezetszennyezésrõl, autó vs. bringa témakörökben íródnia, lehet kedvcsináló. Sokat emlegetett Dave barátunk is néha nüansznyi dolgokról értekezett, és az jó volt.
(Az elmúlt év értékelése mindenhonnan folyik, az agyam eldobom a hasonló mondatoktól, hogy "ilyenkor mindenki megáll egy pillanatra és visszatekint, mi volt jó, mit tenne másként", minek a múltba révedni? Aki tanulni akart a hibákból, az megtette, nem az év vége miatt kell magunkba szállni. Bocs, ez off, csak gondoltam picit idevág.)
Megragadnám az alkalmat és az egész szerkesztõségnek Boldog, munkakedvben, jó cikkekben, tesztelendõ alanyokban gazdag új évet kívánok!
Posted 2004. January 06. - 12:03
Sziasztok!
Szerintem jó ötlet lenne, ha lenne megint showhajtás vagy valami hasonló. Elmúlt év értékelése, új tervek, vagy csak valami kötetlen szöveg közvetlen hangnemben. Nem venne el sok helyet, és szerintem sokan szivenes olvasnák. Én mindenféleképpen...
A gyengébbek kedvéért módosítottam ezt a hozzászólásomat. :-X
Szerintem jó ötlet lenne, ha lenne megint showhajtás vagy valami hasonló. Elmúlt év értékelése, új tervek, vagy csak valami kötetlen szöveg közvetlen hangnemben. Nem venne el sok helyet, és szerintem sokan szivenes olvasnák. Én mindenféleképpen...
A gyengébbek kedvéért módosítottam ezt a hozzászólásomat. :-X
Posted 2004. January 05. - 22:31
Posted 2004. January 05. - 22:07
november-december-i duplaszám nov.22-én jelent meg, asszem a következõ is összevont szám lesz, január-február, szal még egy kicsit várni kell...
Posted 2004. January 05. - 21:55
Hali!
Én decemberben fizettem elõ a Bikemagra még 8-a körül. Mikor jön meg az elsõ számom? Egyáltalán a januári szám mikor jelenik meg?
Én decemberben fizettem elõ a Bikemagra még 8-a körül. Mikor jön meg az elsõ számom? Egyáltalán a januári szám mikor jelenik meg?
Posted 2004. January 03. - 19:18
A népszavát,meg a népszabit gyûrik be.
szemetet a szemétkosárba... ha nincs legalább összegyürni!!
;Dbocs
Posted 2003. December 25. - 21:30
Naptár még valamelyik EZER régi számban volt!
Nálunk postás bejön,leül,iszik egy sört,fasirt,ha van ;D
A népszavát,meg a népszabit gyûrik be.Azt viszont nem értem miért van az,hogy egyszer a postafiókba teszik máskor meg Gyuri hozza.Nekem elõfizu' helyett középrészt kell vennem,a Bullithoz: :'( :'( :'(csak ennyit
Nálunk postás bejön,leül,iszik egy sört,fasirt,ha van ;D
A népszavát,meg a népszabit gyûrik be.Azt viszont nem értem miért van az,hogy egyszer a postafiókba teszik máskor meg Gyuri hozza.Nekem elõfizu' helyett középrészt kell vennem,a Bullithoz: :'( :'( :'(csak ennyit
Posted 2003. December 25. - 18:54
nektek volt naptár a legutóbbi számban?
mer' nekem neeeem :'( :'( :'(
haver viszont azt állítja, hogy a múltkori számból tette ki a falra
mer' nekem neeeem :'( :'( :'(
haver viszont azt állítja, hogy a múltkori számból tette ki a falra
Posted 2003. December 25. - 02:33
Még semmit, de nem rossz ötlet...
De akkor sem értem... ha az ember néhányszor már elmondja, hogy nem jó doglog összegyûrni, és beqrni a ládába, mert eltörik / széthullik / eltépõdik / drága / tehetem ki gyûrötten a posztert (hová lettek a poszterek???), miért nem érti ám meg... azbeszt'
De a süti jódolog!
De akkor sem értem... ha az ember néhányszor már elmondja, hogy nem jó doglog összegyûrni, és beqrni a ládába, mert eltörik / széthullik / eltépõdik / drága / tehetem ki gyûrötten a posztert (hová lettek a poszterek???), miért nem érti ám meg... azbeszt'
De a süti jódolog!
Posted 2003. December 25. - 02:14
irigyellek, hogy mindossze annyi a bajod, h begyuri.
hozzank el sem jut...
tobbek kozt ezert nem tehettem meg, hogy elofizessek az ujsagra, draga mulatsag nem megkapni :'( pedig a bulli t befigyelt volna.... ;D
kell neha borravalot meg miegymast adni a postasbacsinak, akko rendes lesz
hozzank el sem jut...
tobbek kozt ezert nem tehettem meg, hogy elofizessek az ujsagra, draga mulatsag nem megkapni :'( pedig a bulli t befigyelt volna.... ;D
kell neha borravalot meg miegymast adni a postasbacsinak, akko rendes lesz
Posted 2003. December 25. - 01:12
Posted 2003. December 25. - 01:10
ave
megint atomjaira hullott szét az újság... a júliusi szám is gyányul volt fûzve, ez is.
Ha lehetne, rugdaljátok már meg akit megkell, v az én számomat aranyba csomagolva kérem, fekete mergákon szállítva ;D
Másik problémám nem Veletek, hanem az álladék postással van, aki RENDSZERESEN begyûri a szekrénybe a lapot... >
byeZ, Boldog Karácsonyt!
megint atomjaira hullott szét az újság... a júliusi szám is gyányul volt fûzve, ez is.
Ha lehetne, rugdaljátok már meg akit megkell, v az én számomat aranyba csomagolva kérem, fekete mergákon szállítva ;D
Másik problémám nem Veletek, hanem az álladék postással van, aki RENDSZERESEN begyûri a szekrénybe a lapot... >
byeZ, Boldog Karácsonyt!
Posted 2003. December 20. - 21:29
Hali mindenkinek!
A szingapúri gyárlátogatós cikk folytatódik a neten, elkezdtem feltölteni a képeimet a galériába.
Vállon veregetem magamat, mert van egy-két állatos. De ügyes vagy Bandi!
Zorg egy isten, ez a galéria cuccos nagyon fáintos lett, úgy élvezem, mint egy kisgyerek. Köszi Zé!!!
Ha tetszik a cuccom, van egy pár kép még a tarsolyomban, pl. Transalp, kb. 400 etc...
A szingapúri gyárlátogatós cikk folytatódik a neten, elkezdtem feltölteni a képeimet a galériába.
Vállon veregetem magamat, mert van egy-két állatos. De ügyes vagy Bandi!
Zorg egy isten, ez a galéria cuccos nagyon fáintos lett, úgy élvezem, mint egy kisgyerek. Köszi Zé!!!
Ha tetszik a cuccom, van egy pár kép még a tarsolyomban, pl. Transalp, kb. 400 etc...
Posted 2003. December 18. - 20:39
én tudom
eredményre nagyon is van: kovácsolva tömörödik az anyag, erõsebb lesz, míg cnc-zve maradnal az eredeti tulajdonságok....
nem azt mondtam hogy én nem tudom. azt mondtam hogy sokakat nem érdekel ha ezt elírják.
eredményre nagyon is van: kovácsolva tömörödik az anyag, erõsebb lesz, míg cnc-zve maradnal az eredeti tulajdonságok....
nem azt mondtam hogy én nem tudom. azt mondtam hogy sokakat nem érdekel ha ezt elírják.