Én csak most olvastam a "laphullást" nem tud v.ki egy címet adni, hogy hová küldjem el a rossszat????
Elõre is THX
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2004. January 16. - 20:26
Posted 2004. January 16. - 20:21
De eCCerû az élet!!!! ;D
yo lesz ahogy lesz csak má'n olvashassam végre!!!
(elvonási tüneteim vannak)...
yo lesz ahogy lesz csak má'n olvashassam végre!!!
(elvonási tüneteim vannak)...
Posted 2004. January 16. - 18:33
Posted 2004. January 16. - 14:03
Posted 2004. January 16. - 14:02
yo.
akkor ne kukacoskodyunk a szavakon.
tényleg nem vetted magadra, s tényleg csak 1 szimpla kiakadás volt....
de akkor mér kell kiakadni ilyenen?
..nem kell válaszolni.az egész téma nem ér annyit
csak épp máá megint ráérk. :
üdv.
yobi
akkor ne kukacoskodyunk a szavakon.
tényleg nem vetted magadra, s tényleg csak 1 szimpla kiakadás volt....
de akkor mér kell kiakadni ilyenen?
..nem kell válaszolni.az egész téma nem ér annyit
csak épp máá megint ráérk. :
üdv.
yobi
Posted 2004. January 16. - 13:45
má' bocs, de ez mé' is vót' magamra vétel? :
ez szimpla kiakadaás volt a folytonos déhás sírás miatt...
ennyi...
ez szimpla kiakadaás volt a folytonos déhás sírás miatt...
ennyi...
Posted 2004. January 16. - 13:39
...gondolom többé kevésbé a lényeges cikkek kint vannak a boritón...szóval gondolom abbol okoskodta ki Dude hogy nincs DH...
amugy 1 DHs arc a cimlapon még nem yelent semmit ,gondolom azért lett egy ilyen kép mert "hûde fasszán néz ki az uyság vele"
és minek vesztek mindent magatokar...ha valaki nem kötözködik abba is belekötök... :-[
amugy 1 DHs arc a cimlapon még nem yelent semmit ,gondolom azért lett egy ilyen kép mert "hûde fasszán néz ki az uyság vele"
és minek vesztek mindent magatokar...ha valaki nem kötözködik abba is belekötök... :-[
Posted 2004. January 16. - 13:17
de azért érzitek, nem?
kedves Dude tagunk máris hozzáröffentett, hogy mé'nincse'még több déhá'? mer' azza' sokaknak örömöt okozhatnátok...
teszi ezt a hozzáröffenést akkor, amikor a címlapon egy déhás dübürüg, és amikor csak a címlap lajstromát tudja olvasni...
mer' má' neki sok az maraton és cécé'...
ON
NAGYON VÁROM MÁR A SZÁMOT!
ELVONÁSI TÜNETEIM VANNAK!
kedves Dude tagunk máris hozzáröffentett, hogy mé'nincse'még több déhá'? mer' azza' sokaknak örömöt okozhatnátok...
teszi ezt a hozzáröffenést akkor, amikor a címlapon egy déhás dübürüg, és amikor csak a címlap lajstromát tudja olvasni...
mer' má' neki sok az maraton és cécé'...
ON
NAGYON VÁROM MÁR A SZÁMOT!
ELVONÁSI TÜNETEIM VANNAK!
Posted 2004. January 16. - 12:58
Posted 2004. January 16. - 12:44
Ááááá... háháááááá... felkeltem, nézem a bikamkk oldalt, új szám címlap!!
Azonnal egy kérdés!!
Ki járt a Matterhornon, ki írta a cikket??
Thommey, te voltál?
Azonnal egy kérdés!!
Ki járt a Matterhornon, ki írta a cikket??
Thommey, te voltál?
Posted 2004. January 16. - 09:03
Kerge: úgy emléxem hogy az utolsó számban volt vmi olyasmirõl szó, hogy drágább és vaskosabb lesz...
Posted 2004. January 15. - 21:00
sziasztok Tisztelt Illetékesek!
szeretném megkérdezni ,hogy a 2004-es évben lesz-e a BikeMagnál valami változás/megújulás stbstb. most nem feltétlen a laphullásos dologra gondolok hanem valami változás, ára marad-e, oldalszám...stb ... tartalmi átformálás ,szóval értitek.
várható-e ilyesmi, lehet-e már tudni?
byebye
szeretném megkérdezni ,hogy a 2004-es évben lesz-e a BikeMagnál valami változás/megújulás stbstb. most nem feltétlen a laphullásos dologra gondolok hanem valami változás, ára marad-e, oldalszám...stb ... tartalmi átformálás ,szóval értitek.
várható-e ilyesmi, lehet-e már tudni?
byebye
Posted 2004. January 15. - 10:40
Szép napot mindenkinek!
Anno az R535-ös tartós tesztnél ha jól emlékszem volt róla szó, hogy az 540-es is hasonló eseményeken fog majd átmenni illetve az egyik újságíró is megerõsítette ezt nekem mailben. Lehet errõl tudni valamit, hogy mmikor lesz, én már nagyon várom ...
Illetve a mostanában említett felni teszt mikorra várható?
Anno az R535-ös tartós tesztnél ha jól emlékszem volt róla szó, hogy az 540-es is hasonló eseményeken fog majd átmenni illetve az egyik újságíró is megerõsítette ezt nekem mailben. Lehet errõl tudni valamit, hogy mmikor lesz, én már nagyon várom ...
Illetve a mostanában említett felni teszt mikorra várható?
Posted 2004. January 13. - 20:05
Na végül felhívtam a szerkesztõséget és ott mondta a hölgy, hogy még egy számot kapok, és az abban lévõ szelvénnyel pedig meghosszabbíthatom, ha akarom.
Posted 2004. January 11. - 22:39
Bagi:: ez azért nem olyan egyszerû (saját tapasztalat )
Szili:: visszajelzést nem kapsz, de úgytom, ha felhívsz egy nénikét, akkor õ meg tudja mondani... benne van az újság impresszumában (nem, a 0690-el kezdõdõ nem õ! és különben is teszed le azt a szex lapot!! )
Szili:: visszajelzést nem kapsz, de úgytom, ha felhívsz egy nénikét, akkor õ meg tudja mondani... benne van az újság impresszumában (nem, a 0690-el kezdõdõ nem õ! és különben is teszed le azt a szex lapot!! )
Posted 2004. January 11. - 21:18
Üdv
Lenne egy kérdésem. Kapok-e valami értesítést, ha lejár az elõfizetésem, hogy itt lenne az ideje a hosszabításnak? Mert nem tudom pontosan mikor jár le, de nem akarok emiatt lemaradni számokról
Szili!
Egyszerûen megszámolod az elõfizetés kezdetétõl a lapszámokat, abból egy rettentõ bonyolult matematikai mûvelet segítségével és a két dupla szám (nov-dec, jan-febr) figyelembevételével kikalkulálod, hogy mennyi van még hátra a 10-ig, na és majd akkor jár le az elõfizetésed...
:-X
Posted 2004. January 11. - 17:14
akkor meg mire vártok? ... adjátok kifelé ... ilyenkor kalózverzió nem jön ki hamarabb? : 8)Már megvolt a lapzárta.
Posted 2004. January 11. - 15:33
Üdv
Lenne egy kérdésem. Kapok-e valami értesítést, ha lejár az elõfizetésem, hogy itt lenne az ideje a hosszabításnak? Mert nem tudom pontosan mikor jár le, de nem akarok emiatt lemaradni számokról