off
az nem lenne túl etikus. nem magával a bolttal van bajom, hanem a magyar boltok hozzállásával.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2004. March 03. - 20:36
Posted 2004. March 03. - 20:29
Posted 2004. March 03. - 20:09
Posted 2004. March 03. - 19:56
Posted 2004. March 03. - 19:50
Kex:
A váltófüledet még mindig nem sikerült megcsinálni ill. meghozniuk ezek szerint nem csak nekem voltak (fõleg) rossz tapasztalataim azzal a bizonyos bringbóttal,
A TV most mondta, hogy a posta Budaörsi logisztikai központjában bedöglött az elosztógép (zsírúj-pláne?) ezért késnek a levelek is.
Majd itt lesz...türelmes vagyok...türelmes vagyok... >
Szammer
A váltófüledet még mindig nem sikerült megcsinálni ill. meghozniuk ezek szerint nem csak nekem voltak (fõleg) rossz tapasztalataim azzal a bizonyos bringbóttal,
A TV most mondta, hogy a posta Budaörsi logisztikai központjában bedöglött az elosztógép (zsírúj-pláne?) ezért késnek a levelek is.
Majd itt lesz...türelmes vagyok...türelmes vagyok... >
Szammer
Posted 2004. March 03. - 19:32
ez már kicsit durva. a mai napra mindenféleképpen. az egész ott kezdõdött, hogy suliba mekkérdeztem kész-e a diákom végre. Nincs: év eleje óta várom, minden papír passzol, csak a nyomda szaraxik. ezt már-már kezdem megszokni. aztán betelefonálok egy bp-i birngaboltba, ahova !múlt héten! bevittem egy törött váltófület, hogy hozzanak újat nekem. erre srác ilyet benyög, hogy nem tudta elérni a nagykert "tudod a sport kiállítás miatt". igen, persze, már egy hete arra készülnek, úgyhogy minden bezár. hihetõ. amúgy a váltótartó fül miatt egy hónapja áll az egyik bringám. ez a 3. bolt, ahol segítséget kértem. Aztán vörös fejjel hazacaflatok nyitom postaládát, benne nagy karamellszínû boríték: juhé, ez a bikmak lesz! nem. NatGeo... hááátt fuck offf magyar posta. aszem mingyá lemegyek és tekerésbe fojtom a bánatom
Posted 2004. March 03. - 19:17
Posted 2004. March 03. - 17:17
Posted 2004. March 03. - 17:14
Kempelen koszi az infot, mar kezdtem aggodni, hogy a postasneni rajott, milyen fasza kis magazin ez!!! ;D
Varunk.....
vad
Varunk.....
vad
Posted 2004. March 03. - 17:12
Posted 2004. March 03. - 17:07
Posted 2004. March 03. - 13:45
Brick: Küldj egy harapós levelet a vezérnek!
Tudok ajánlani egyet, bár azt az ELMÜ-nek küldték, de lehet belõle ihletet meríteni! ;D
http://www.bikemag.h...194&id=elmumail
Tudok ajánlani egyet, bár azt az ELMÜ-nek küldték, de lehet belõle ihletet meríteni! ;D
http://www.bikemag.h...194&id=elmumail
Posted 2004. March 03. - 13:35
Húú, ez durva!
Úgy látszik a Posta is egyre jobban mûködik! >
Remélhetõleg akkor holnap megjön, köszi az infót!
Úgy látszik a Posta is egyre jobban mûködik! >
Remélhetõleg akkor holnap megjön, köszi az infót!
Posted 2004. March 03. - 13:28
Posted 2004. March 03. - 13:25
Posted 2004. March 03. - 13:24
Posted 2004. March 03. - 13:18
Hölgyek, Urak!
A hétfõn feladott BikeMagok az elõfizetõkhöz a mai napig nem érkeztek meg. Komoly hajveszteség után sikerült kiderítenem a Magyar Királyi Posta Vezérigazgatóságán, hogy sikerült nekik március 1-tõl új gépet üzembe állítani a feldolgozásra, és közölték, hogy a (szó szerinti idézet) "elsejei maradékot, ma dolgozzák fel kézzel"....
A küldemények feladására a megnövekedett grammsúly miatt közel a 3 szorosát fizettük ki, és 3x annyi idõ alatt kézbesítik, mint eddig.... ???
Sajnos nem tudunk vele mit kezdeni, a hétfõi feladás igazolását, ha gondoljátok beszkenneltetem.
Kérjük a türelmeteket, mivel a monopol helyzetben levõ Posta kezében vagyunk.
A hétfõn feladott BikeMagok az elõfizetõkhöz a mai napig nem érkeztek meg. Komoly hajveszteség után sikerült kiderítenem a Magyar Királyi Posta Vezérigazgatóságán, hogy sikerült nekik március 1-tõl új gépet üzembe állítani a feldolgozásra, és közölték, hogy a (szó szerinti idézet) "elsejei maradékot, ma dolgozzák fel kézzel"....
A küldemények feladására a megnövekedett grammsúly miatt közel a 3 szorosát fizettük ki, és 3x annyi idõ alatt kézbesítik, mint eddig.... ???
Sajnos nem tudunk vele mit kezdeni, a hétfõi feladás igazolását, ha gondoljátok beszkenneltetem.
Kérjük a türelmeteket, mivel a monopol helyzetben levõ Posta kezében vagyunk.
Posted 2004. March 03. - 12:43
Posted 2004. March 03. - 12:14
Thommy:
Ezt inkább nem kellett volna mert úgy könnyû...
Nekem ma reggel se dobta be senki a postaládába a bikmakkot,
Kisvajda:
Szerintem ha nem vennéd igénybe az elõfizetéssel járó kártya nyújtotta kedvezményeket akkor nem biztos, hogy érdemes elõfizetned, :-X mer' bemész a kedvenc bringabótódba oszt megveszed az újságot és uakkor hozzájutsz (vagy nem) mint az elõfizetéssel rendelkezõk.
Üdv:Szammer
Ezt inkább nem kellett volna mert úgy könnyû...
Nekem ma reggel se dobta be senki a postaládába a bikmakkot,
Kisvajda:
Szerintem ha nem vennéd igénybe az elõfizetéssel járó kártya nyújtotta kedvezményeket akkor nem biztos, hogy érdemes elõfizetned, :-X mer' bemész a kedvenc bringabótódba oszt megveszed az újságot és uakkor hozzájutsz (vagy nem) mint az elõfizetéssel rendelkezõk.
Üdv:Szammer