Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2004. március 05. - 17:10
sajtos dél-budára egy hét alatt nem jött meg ... .. van aki budapesti és neki már van??
A továbbtanulási papiroktól ne fossatok mer nem a beérkezést nézik hanem h mikor adtad fel!
NO PARA!
tommmas
Írta 2004. március 05. - 16:40
én még nem kaptam meg. de várok türelmesen
ettõl meg én is parázok
üdv
prefi
vajon a tovabtanulasi papirok is ottragadtak?
ettõl meg én is parázok
üdv
prefi
Írta 2004. március 05. - 15:15
Megjött a Drááágasszzáág! ;D ;D ;D
Szevasz,
ide Orosházára még mindig nem ért, nem kaptam ma sem semmit... Vajon hol lehet a Drááágasszáág ?!? ??? :
Pigi
Írta 2004. március 05. - 14:50
Elég hülye helyzet, hogy az enyém se érkezett meg pécsre, de az újságosnál már ott van...
De sebaj jó ha te magad vagy az újságos ;D
(majd az elõfizetõimet adom el )
De sebaj jó ha te magad vagy az újságos ;D
(majd az elõfizetõimet adom el )
Írta 2004. március 05. - 14:13
Szevasz,
ide Orosházára még mindig nem ért, nem kaptam ma sem semmit... Vajon hol lehet a Drááágasszáág ?!? ??? :
Pigi
Pigi
Írta 2004. március 05. - 11:45
Hali!látom ma még senki nem írt...nektek tán meg jött már ???mármint az ujság.vagy még fel sem keltetek?vagy suli meg munka ???
Írta 2004. március 05. - 00:02
mindig a megjelenest koveto het keddjen van videken ujsagarsuoknal. demost kesett a megjelenes.
de miert nem mesz be egy bicosboltba? ott mar van jo regota...
de miert nem mesz be egy bicosboltba? ott mar van jo regota...
Írta 2004. március 04. - 23:50
Írta 2004. március 04. - 21:41
Begbie: kösz! fairlane-re gondoltam én is, csak furának tûnt, hogy a felsõ kar annyira fent van, kerestem is a mongoose site-on Húzos mûtét egy ilyen átalakítás a váz erõsségét ill. az anyagiakat illetõen?
Írta 2004. március 04. - 21:28
ehh..
mégszerencse h nem mek felsõoktatási intézménybe...egyelõre
grrr azzzzéidegesítõ volt látni a sport kiállításon h ott pihegnek dögivel a friss lapok....
böjtölök eccer csak megjönn...majd a kövi számmal együtt
mégszerencse h nem mek felsõoktatási intézménybe...egyelõre
grrr azzzzéidegesítõ volt látni a sport kiállításon h ott pihegnek dögivel a friss lapok....
böjtölök eccer csak megjönn...majd a kövi számmal együtt
Írta 2004. március 04. - 20:29
fura lett.
a postarol: mar az osszes penzutalvanyt kiszedtek, elkuldtek es par napon belul helyreall, ezt is mondtak este
vajon a tovabtanulasi papirok is ottragadtak? ;D
a postarol: mar az osszes penzutalvanyt kiszedtek, elkuldtek es par napon belul helyreall, ezt is mondtak este
vajon a tovabtanulasi papirok is ottragadtak? ;D
Írta 2004. március 04. - 20:23
Írta 2004. március 04. - 19:34
Csõ! a 24"-os cikkben -már aki nomád gyalogos módszerrel beszerezte már az újságot, elõfizetõkkel együttérzek- a tesztbringa váza az milyen mongoose váz? thx in edvensz
Írta 2004. március 04. - 15:46
Igen az tény, hogy a partnerüzletekben már van..
És van ahol Non-stop meg lehet venni...
Ez csak pestre vonatkozik, vagy vidékre is?
MErt ha énesetemben pécsre is, akkor viszont nagyon nemértem hogy mér nem talál a ládámba a példányom :
Írta 2004. március 04. - 14:11
hát ja én isí most adtam fel egy csomagot a hevernak pestre, de kitudja mire ér oda!
még az a szerencse hogy a tárcsafék nem romlik meg. ;D
még az a szerencse hogy a tárcsafék nem romlik meg. ;D
Írta 2004. március 04. - 12:45
Ma ezt kaptam a DVDABC hírlevelén:
-----------------------------------
Üdvözlünk!
- - - POSTAI SZÁLLÍTÁSI GONDOK - - -
A Magyar Posta csomagelosztó központját áthelyezte Budaörsre, és ez hatalmas fennakadásokat eredményezett a küldemények
kézbesítésében! Minderrõl minden média (TV, rádió, internet) bejelentést tett.
A Posta hivatalos közleményt még nem juttatott el cégünkhöz, de a vásárlói visszajelzésekbõl úgy tûnik, a gond valóban
nagy, mivel a csomagok nagyon nehezen, hosszú idõ után érnek el céljukhoz (ha egyáltelán odaérnek...)!
--
blablabla
--
Mivel a probléma jövõhétig nem oldódik meg, ezért legközelebb jövõhét kedden, március 9-én postázunk!
Rendelõinktõl a Posta nevében is elnézést kérünk!
Korrekt.
Üdvözlünk!
- - - POSTAI SZÁLLÍTÁSI GONDOK - - -
A Magyar Posta csomagelosztó központját áthelyezte Budaörsre, és ez hatalmas fennakadásokat eredményezett a küldemények
kézbesítésében! Minderrõl minden média (TV, rádió, internet) bejelentést tett.
A Posta hivatalos közleményt még nem juttatott el cégünkhöz, de a vásárlói visszajelzésekbõl úgy tûnik, a gond valóban
nagy, mivel a csomagok nagyon nehezen, hosszú idõ után érnek el céljukhoz (ha egyáltelán odaérnek...)!
--
blablabla
--
Mivel a probléma jövõhétig nem oldódik meg, ezért legközelebb jövõhét kedden, március 9-én postázunk!
Rendelõinktõl a Posta nevében is elnézést kérünk!
Korrekt.
Írta 2004. március 03. - 21:44
Írta 2004. március 03. - 21:32
Írta 2004. március 03. - 21:03
Igen az tény, hogy a partnerüzletekben már van..