Az elõfizetõknek együttérzésem... Én a szolnoki vasútállomáson vettem meg pénteken a lapot.
1st of all: Csatlakozom az össznépi rinyáláshoz: Minek tesztelni egy szobabiciklit?
Miért kell már megint a spinningrõl firkálni?
Nem sikerül eladni a felhalmozott Polar raktárkészletet?
A többi cumó jó, viszont a nõi vonal lehetet volna kicsit "tartalmasabb". Pl, a hogyan építs bicajt a csajodnak? cikket nyugodtan le lehetett volna hozni a mostani számban. Persze nekem már mindegy,csak tudni szeretném, mit szúrtam el... ;D
Jó poén a szépségversenyes dolog! Tuti rábeszélem életem párját.
A Dalma interjút még nem olvastam el, de a nyitókép NAGYON JÓÓÓÓ!!!! Majdnem szerelmes lettem. Persze helyhiány miatt mégsem.
A retró gép is klassz!
Balázs nyavajgása az országúti fogsorokról több mint fárasztó, de lelke rajta.
Az olimpiai esélyesek bemutatása teszik! Fõleg hogy a "mit tuningolsz a gépen" kérdés is szóbakerült! Ismét bebizonyosodott, hogy nem a bringa teszi a jó tekerõt! Feltéve ha elég jó bringád van.. ;D
Technika-történet rulez.
Saint bemutató szintén.
SPV dettó.
Összességében jó a szám, nagyon!
Ja, és megnyugodtam, hogy mégiscsak jó dolog a V-fék... ;D ;D ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2004. március 08. - 15:01
Írta 2004. március 08. - 14:31
Kedves Szerkesztõbácsik!
Végre én is hozzájutottam a saját példányomhoz, és meg kell dícsérjelek benneteket!
Örömmel olvastam Kropkó Péterrõl, aki eddig ufoként volt jelen, úgy értem nem sok infot lehetett olvasni róla az általános médiában. Ha ez egy riportsorozatnak indult, Kralovitz-féle elsõ résszel, akkor támogatni tudom az ötletet!
Shenker Benirõl se volt semmiféle ismeretem, azért lehetett volna kicsit bõvebb lére ereszteni, fõleg ennyi oldallal. Talán nem volt épp bõbeszédû a srác?
Az olajcsere is biztos jó cikk, de nem olvastam még el.
A Polar cuccoktól meg már a gyomrom felfordul. Komolyan szükség van minden évben egy hogyan edzzünk típusú cikkre? Mert ez már a harmadik Polar dícsérés, és egyik se reklám? Felesleges helyfoglalás. Mert akik ugye most kezdik olvasni, és most kezdenek bele az edzésekbe... hát azok kérdezzenek tõlük okosabb embereket
Egylõre ennyi, mert még nem olvastam végig.
Végre én is hozzájutottam a saját példányomhoz, és meg kell dícsérjelek benneteket!
Örömmel olvastam Kropkó Péterrõl, aki eddig ufoként volt jelen, úgy értem nem sok infot lehetett olvasni róla az általános médiában. Ha ez egy riportsorozatnak indult, Kralovitz-féle elsõ résszel, akkor támogatni tudom az ötletet!
Shenker Benirõl se volt semmiféle ismeretem, azért lehetett volna kicsit bõvebb lére ereszteni, fõleg ennyi oldallal. Talán nem volt épp bõbeszédû a srác?
Az olajcsere is biztos jó cikk, de nem olvastam még el.
A Polar cuccoktól meg már a gyomrom felfordul. Komolyan szükség van minden évben egy hogyan edzzünk típusú cikkre? Mert ez már a harmadik Polar dícsérés, és egyik se reklám? Felesleges helyfoglalás. Mert akik ugye most kezdik olvasni, és most kezdenek bele az edzésekbe... hát azok kérdezzenek tõlük okosabb embereket
Egylõre ennyi, mert még nem olvastam végig.
Írta 2004. március 08. - 14:29
Írta 2004. március 08. - 14:12
Írta 2004. március 08. - 12:02
Írta 2004. március 08. - 11:54
Írta 2004. március 08. - 11:43
Maszk szerûség?Mert mikor megláttam nagyon megijedtem.Ha csak poén akkor jó poén mert a szobatársaim is csak lestek ???
Írta 2004. március 08. - 11:41
Lcs papája
És az nem a saját foga, hanem fogtechnikus és úgy csinálta magának. ;D
És az nem a saját foga, hanem fogtechnikus és úgy csinálta magának. ;D
Írta 2004. március 08. - 11:23
Hi!
Az újság jó.DE!!!Ki az z undorítóarcú csávó az olajcserélõs cikkben?Valami RÉMES :-\
Az újság jó.DE!!!Ki az z undorítóarcú csávó az olajcserélõs cikkben?Valami RÉMES :-\
Írta 2004. március 08. - 11:17
Írta 2004. március 08. - 10:53
www.posta.hu
A példányok már múlt hétfõn fel lettek adva, csak lassan dolgoznak egy pöttet, de ha szerdáig nem jön meg, akkor a terjesztést ajánlom, amit megtalálsz minden újság impresszumában az elsõ oldalon.
A példányok már múlt hétfõn fel lettek adva, csak lassan dolgoznak egy pöttet, de ha szerdáig nem jön meg, akkor a terjesztést ajánlom, amit megtalálsz minden újság impresszumában az elsõ oldalon.
Írta 2004. március 08. - 10:13
Hali!
Kérdésem lenne hogy mikorra kellene megjönnie a postával a bikemagom ... ugyanis még mindig nem érkezett meg!!
Lehet már reklamálni ez ügyben vagy várjak még 1 hetet???!!??
És ha lehet reklamálni akkor azt hol kell??? :
Kérdésem lenne hogy mikorra kellene megjönnie a postával a bikemagom ... ugyanis még mindig nem érkezett meg!!
Lehet már reklamálni ez ügyben vagy várjak még 1 hetet???!!??
És ha lehet reklamálni akkor azt hol kell??? :
Írta 2004. március 06. - 23:30
Írta 2004. március 06. - 20:52
Írta 2004. március 06. - 20:41
Dolgozott a Magyar Posta, meeeeghóóóóztaa a újságot! Köszönöm nekik. (kár, hogy a postai pecséten 03.01. szerepel?!)
Hétfõn ott lesz érzem Nálad is Storm :
Szam
Hétfõn ott lesz érzem Nálad is Storm :
Szam
Írta 2004. március 06. - 20:19
Nem jött meg az új szám :'( :'(
Most hétfõt mondtak a híradóban a késõ küldeményekre. Meglátjuk mi lesz... ???
Most hétfõt mondtak a híradóban a késõ küldeményekre. Meglátjuk mi lesz... ???
Írta 2004. március 06. - 17:16
komolyan mondom, ha már el akarnak adni v.mit az lenyes igényes és ez most sikerült is (lánc katalógus)
egyébként a biker katalógus is sokkal tartalmasabb lett mint a tavalyi. 8)
egyébként a biker katalógus is sokkal tartalmasabb lett mint a tavalyi. 8)
Írta 2004. március 06. - 14:21
Végre én is megvettem és bár még nem olvastam bele, elsõ észrevételem, hogy igényes a lánc katalógus.
Bár a fõszerk.et ez biztos hidegen hagyja ;D
Bár a fõszerk.et ez biztos hidegen hagyja ;D
Írta 2004. március 06. - 00:16
nah végre sikerült hozzájutnom egy példányhoz ( BCA kerékpár boltban) és örömmel tapasztaltam ,hogy a 2004-es lánc katalógus is mellékelve volt meg a biker meg a lánc árlista is.
Írta 2004. március 05. - 21:12
én még nem kaptam meg. de várok türelmesen
Én nem azon agodalmaskodok, hogy jajj mikor jön már emg (mint emlitettem már megoldotam a problémát )
inkább az jár ilyenkor mindig a fejemben, hogy megkapom-e mert ugye átfolyik pár kézen sõt még a levelesbõl is kioperálhatják >