Érdekes, már többen panaszkodtak, hogy a csomagolás kicsit viseletes lett, nálam is az volt, éppen, hogy nem esett ki belõle a kis katalógus. Nem szereti a Magyar Posta a bikkmakkot...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2004. március 09. - 16:58
Írta 2004. március 09. - 16:53
nah ez az!!!
az hogy késik az ok!!
DE MÉR HÁNYJÁK SZÉT??? 6darab kedves kis fehér matricával volt megfoltozva boriték...
+
2darab lánc árlistát kaptam, meg 2darab biker katalógust!!
no commmment
az hogy késik az ok!!
DE MÉR HÁNYJÁK SZÉT??? 6darab kedves kis fehér matricával volt megfoltozva boriték...
+
2darab lánc árlistát kaptam, meg 2darab biker katalógust!!
no commmment
Írta 2004. március 09. - 12:59
Végre megjött! 8)
Igaz a csomagolást alaposan leharcolták, de szerencsére az újságnak nem lett baja!
Igaz a csomagolást alaposan leharcolták, de szerencsére az újságnak nem lett baja!
Írta 2004. március 09. - 10:38
Egyébként hogy lehet az, hogy a Gepida ennyire eltûnt a színrõl? Ha jól emlékszem valaha még karbon vázat is összedobtak, és a Dezsõ Sándor személyében, ha jól emlékszem a nevére, versenyzõjük is volt. Most meg ilyen gagyi sz*rokkal operálnak. No meg a legendás Hillside, amibõl még titán is volt Duga Marcinak, ha jól emlékszem..
Volt errõl valahol valami topic itt a fórumon? Most ez a legfrissebb szám kapcsán merült fel bennem.
A SPV is jól sikerült, végre kezdem érteni a hátsó tagok mûködését..
Volt errõl valahol valami topic itt a fórumon? Most ez a legfrissebb szám kapcsán merült fel bennem.
A SPV is jól sikerült, végre kezdem érteni a hátsó tagok mûködését..
Írta 2004. március 09. - 09:53
Brew: Melyek azok a tördelési hibák, csak a brutálisakat írd be, de mondhatod a nem brutálisakat is.
Írta 2004. március 09. - 09:50
Urak!
Hozzám tegnap megérkezett vidéken.
Csak türelmet tudok még kérni, egyszerre adtuk fel, talán ma megérkezik.
Hozzám tegnap megérkezett vidéken.
Csak türelmet tudok még kérni, egyszerre adtuk fel, talán ma megérkezik.
Írta 2004. március 09. - 09:45
Szervusztok.A 4 oldalas polar reklám nem kellett volna.Ilyenekkel bövítitek 140 lapra az újságot?
Egyébként az olykor brutális tördelési hibáktól eltekintve igen színvonalas a BikeM.A tesztekben azért néha keveslem az alkatrészek puszta felsorolását,amit különben a mellette levö listán is látok.
Üdv
Egyébként az olykor brutális tördelési hibáktól eltekintve igen színvonalas a BikeM.A tesztekben azért néha keveslem az alkatrészek puszta felsorolását,amit különben a mellette levö listán is látok.
Üdv
Írta 2004. március 09. - 09:33
Nah ... csak annyit fûznék hozzá a tegnapi mondandómhoz, hogy tegnap beszéltem haverral aki ugyanabban az utcában (kertesházak) lakik, csak 20 házzal lejjebb ... és õ már rég megkapta!!! Szal nem értem az összefüggést, ha 1szerre lett feladva és szinte ugyanoda jön az újság, akkor nekem miért nincs még!!??!!
Írta 2004. március 09. - 01:31
latjatok mennyivel jobban megeri ujsagosnal/bicosboltban megvenni?
eljen a magyar posta!!!!!
eljen a magyar posta!!!!!
Írta 2004. március 09. - 01:23
Írta 2004. március 09. - 00:34
még mindíg nem jött meg a havi. lehet azért mert fiú vagyok. Kempelen bácsi, a posta mikorra ígérte legkésõbb a kézbesítést?
Írta 2004. március 08. - 23:05
Írta 2004. március 08. - 22:14
Prefi: nem vitaindítónak szánom, mindössze horizonttágítás: http://www.mancs.hu/0408egotrip1.htm illetve http://dragon.unideb...is/mediumok.htm. Innentõl mindenki gondol, amit akar.
Írta 2004. március 08. - 20:45
Helló!
Én is megkaptam a lapot. Kicsit ugyan késve, de nem felejtve
Az egy dolog kedves postás bácsik, és nénik, hogy ma kaptam meg, de olyan szindten szakadt volt a boríték, hogy a helyi postán (miután ráírták h "sérülten érkezett") 6 db ilyen fehér öntapadós bigyóval foltozták meg. remélem nem esett ki belõle semmi. Mondjuk a csomagolás teljesítette feladatát, megvédte a tartalmat (...nagyjából, fõleg ha a szamárfület nem szamárfülnek, hanem az origami primitív formájának vesszük... ). na mind1, ezen kár kiakadni, nem is teszem
Elolvasgattam az interjúkat, és nagyon tetszettek (Kropkó Péter, az olimpiai részvételre esélyesek, Kiss Dalma + Tour de Hongrie cikk a Lengyel Tamás interjúval)
A Lengyel Tamás interjúnak sztem se füle se farka, azt hittem a köv. oldalon lesz folytatás, én még olvastam volna
Kiss Dalma interjú: jó.
Kropkó Péter + olimpiai részvételre esélyesek: nagy tisztelet mindegyikõjüknek, és megint rá kellett döbbeni a "nem labdával kapcsolatos sportágak" helyzetére kishazánkban*, és ez nem volt túl jó...
ja, amíg el nem felejtem: OLYAN SZÓ, HOGY MÉDIÁK, NINCSEN! A MÉDIA A MÉDIUM TÖBBESSZÁMA, ÉS TÖBBESSZÁM TÖBBESSZÁMÁT NEM KÉNE ERÕLTETNi! (vhol a Tour de Hongrie-s cikkben volt. lehet h csak engem zavar, de engem nagyon). És nem tom hogy mondjam, csak olyan furi a szitu, h (nem tudom a pontos részleteket, de a cikkbõl ez jöttle) kvázi két ember harcolta ki a kijutást az olimpiára, akarnak nekik egy kis elõnyt adni, és akkor vki vmi olyasmit mondott, hogy ez "eldöntötté teszi a versenyt". Sztem inkább annak kéne örülni, hogy részt vehet egy olimpiai válogatóverseny-sorozaton, és neki is van esélye kijutni az olimpiára. Na mindegy, úgyis tök fölöslegesen füstölgök itt... De mindenesetre nagyon tudom tisztelni ezeket az embereket, akik eljutottak ide, a feljebb már említett támogatások mellett (és fõleg azokat tisztelem, és érzek velük egyet, akik most még érettségizni is fognak... )
a többi cikkbe csak bele-bele kukkantottam. a teleszkópszétszedõs bácsit én is undinak találtam, lehet h jobb lett volna az újságba is odaírni, h õ fogtechnikus, és az nem az igazija
a 6 bicó összehasonlítása érdekel, örülök h van ilyen teszt. (a gepida nevét több helyen is rosszul írtátok...)
nem igen tok mit írni, nagyjából csak dícsérni tudom eddig az újságot.
A téma ugyan engem semmilyen irányból sem érint / :(/, de a bringás csajok márpedig vannak dolgot szerintem is jó ötlet az újságba is átültetni , várom a folytatást és az újabb interjúkat
sztem kb ennyi, legyetek jók, majd még írok...
üdv
Prefi
*: öööö régen az eurosporton láttam ilyen biciklis teremfocit vagy mit, nem tom azt itthon ûzték-e, ûzik-e, de már tv-ben sem látom...
egyébként sok boldog nõnapot minden kedves érintettnek :-* (tudom, egy másik topic szól errõl...)
Én is megkaptam a lapot. Kicsit ugyan késve, de nem felejtve
Az egy dolog kedves postás bácsik, és nénik, hogy ma kaptam meg, de olyan szindten szakadt volt a boríték, hogy a helyi postán (miután ráírták h "sérülten érkezett") 6 db ilyen fehér öntapadós bigyóval foltozták meg. remélem nem esett ki belõle semmi. Mondjuk a csomagolás teljesítette feladatát, megvédte a tartalmat (...nagyjából, fõleg ha a szamárfület nem szamárfülnek, hanem az origami primitív formájának vesszük... ). na mind1, ezen kár kiakadni, nem is teszem
Elolvasgattam az interjúkat, és nagyon tetszettek (Kropkó Péter, az olimpiai részvételre esélyesek, Kiss Dalma + Tour de Hongrie cikk a Lengyel Tamás interjúval)
A Lengyel Tamás interjúnak sztem se füle se farka, azt hittem a köv. oldalon lesz folytatás, én még olvastam volna
Kiss Dalma interjú: jó.
Kropkó Péter + olimpiai részvételre esélyesek: nagy tisztelet mindegyikõjüknek, és megint rá kellett döbbeni a "nem labdával kapcsolatos sportágak" helyzetére kishazánkban*, és ez nem volt túl jó...
ja, amíg el nem felejtem: OLYAN SZÓ, HOGY MÉDIÁK, NINCSEN! A MÉDIA A MÉDIUM TÖBBESSZÁMA, ÉS TÖBBESSZÁM TÖBBESSZÁMÁT NEM KÉNE ERÕLTETNi! (vhol a Tour de Hongrie-s cikkben volt. lehet h csak engem zavar, de engem nagyon). És nem tom hogy mondjam, csak olyan furi a szitu, h (nem tudom a pontos részleteket, de a cikkbõl ez jöttle) kvázi két ember harcolta ki a kijutást az olimpiára, akarnak nekik egy kis elõnyt adni, és akkor vki vmi olyasmit mondott, hogy ez "eldöntötté teszi a versenyt". Sztem inkább annak kéne örülni, hogy részt vehet egy olimpiai válogatóverseny-sorozaton, és neki is van esélye kijutni az olimpiára. Na mindegy, úgyis tök fölöslegesen füstölgök itt... De mindenesetre nagyon tudom tisztelni ezeket az embereket, akik eljutottak ide, a feljebb már említett támogatások mellett (és fõleg azokat tisztelem, és érzek velük egyet, akik most még érettségizni is fognak... )
a többi cikkbe csak bele-bele kukkantottam. a teleszkópszétszedõs bácsit én is undinak találtam, lehet h jobb lett volna az újságba is odaírni, h õ fogtechnikus, és az nem az igazija
a 6 bicó összehasonlítása érdekel, örülök h van ilyen teszt. (a gepida nevét több helyen is rosszul írtátok...)
nem igen tok mit írni, nagyjából csak dícsérni tudom eddig az újságot.
A téma ugyan engem semmilyen irányból sem érint / :(/, de a bringás csajok márpedig vannak dolgot szerintem is jó ötlet az újságba is átültetni , várom a folytatást és az újabb interjúkat
sztem kb ennyi, legyetek jók, majd még írok...
üdv
Prefi
*: öööö régen az eurosporton láttam ilyen biciklis teremfocit vagy mit, nem tom azt itthon ûzték-e, ûzik-e, de már tv-ben sem látom...
egyébként sok boldog nõnapot minden kedves érintettnek :-* (tudom, egy másik topic szól errõl...)
Írta 2004. március 08. - 16:01
Nekem meg az a véleményem, hogy a könnyebb utat választani könnyebb. De ez nagyon OFF. Nem is folyta..
Írta 2004. március 08. - 15:55
nem a 400 ember lusta kiutazni hanem a vezetõség faszkalap. egy kicsit kéne gondolkozni mielõtt írogat az ember. havi brutto 50 ért én sem utaznék Üllõrõl Budaörsre.
Írta 2004. március 08. - 15:52
Kipróbálták az új logisztikai központot... nyugi. 400 ember túl lusta ahhoz, hogy Budaörsre buszozzon, ezért volt némi fennakadás.
Mellesleg mikor kinyitottam, akkor ahogy eltéptem a nylon borítót elvágtam az ujjam az egyik lappal!!! :'(
Mellesleg mikor kinyitottam, akkor ahogy eltéptem a nylon borítót elvágtam az ujjam az egyik lappal!!! :'(
Írta 2004. március 08. - 15:47
Írta 2004. március 08. - 15:29
Írta 2004. március 08. - 15:24
Hát persze, hogy utólag jut eszembe. A Saint cucc: vééééégre! Már tényleg nagyon kiváncsi voltam. Azért elég drága szerkók ezek sajnos.
Az olimpiára készülõ srácok is jól feleltek ;D A legjobb tuningtipp 2004re: titán csavarok.
Kiss Dalma is szépen válaszolt, a képek egész kellemesek, fõleg a legelsõ nagy, az jól sikerült. A bicepszen még dolgozni kell, és akkor a kupa nem billegne rajta.. ;D Ez csak a (sz*r) poén..
A bevezetõ cikkáradt kicsit elmaradt a megszokott felhozataltól, de ez nem a ti hibátok.
És nem hagyhatom ki: egyben van. Úgy tûnik hagyták megszáradni a ragasztót...
Az olimpiára készülõ srácok is jól feleltek ;D A legjobb tuningtipp 2004re: titán csavarok.
Kiss Dalma is szépen válaszolt, a képek egész kellemesek, fõleg a legelsõ nagy, az jól sikerült. A bicepszen még dolgozni kell, és akkor a kupa nem billegne rajta.. ;D Ez csak a (sz*r) poén..
A bevezetõ cikkáradt kicsit elmaradt a megszokott felhozataltól, de ez nem a ti hibátok.
És nem hagyhatom ki: egyben van. Úgy tûnik hagyták megszáradni a ragasztót...