Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

ZooLee

ZooLee

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Érdekes, már többen panaszkodtak, hogy a csomagolás kicsit viseletes lett, nálam is az volt, éppen, hogy nem esett ki belõle a kis katalógus. Nem szereti a Magyar Posta a bikkmakkot...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
nah ez az!!!

az hogy késik az ok!!

DE MÉR HÁNYJÁK SZÉT??? 6darab kedves kis fehér matricával volt megfoltozva boriték...

+

2darab lánc árlistát kaptam, meg 2darab biker katalógust!!

no commmment

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Végre megjött! 8)
Igaz a csomagolást alaposan leharcolták, de szerencsére az újságnak nem lett baja! :)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Egyébként hogy lehet az, hogy a Gepida ennyire eltûnt a színrõl? Ha jól emlékszem valaha még karbon vázat is összedobtak, és a Dezsõ Sándor személyében, ha jól emlékszem a nevére, versenyzõjük is volt. Most meg ilyen gagyi sz*rokkal operálnak. No meg a legendás Hillside, amibõl még titán is volt Duga Marcinak, ha jól emlékszem..
Volt errõl valahol valami topic itt a fórumon? Most ez a legfrissebb szám kapcsán merült fel bennem.

A SPV is jól sikerült, végre kezdem érteni a hátsó tagok mûködését..

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Brew: Melyek azok a tördelési hibák, csak a brutálisakat írd be, de mondhatod a nem brutálisakat is.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Urak!

Hozzám tegnap megérkezett vidéken.

Csak türelmet tudok még kérni, egyszerre adtuk fel, talán ma megérkezik.

Brew

Brew

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Szervusztok.A 4 oldalas polar reklám nem kellett volna.Ilyenekkel bövítitek 140 lapra az újságot?
Egyébként az olykor brutális tördelési hibáktól eltekintve igen színvonalas a BikeM.A tesztekben azért néha keveslem az alkatrészek puszta felsorolását,amit különben a mellette levö listán is látok.
Üdv

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nah ... csak annyit fûznék hozzá a tegnapi mondandómhoz, hogy tegnap beszéltem haverral aki ugyanabban az utcában (kertesházak) lakik, csak 20 házzal lejjebb ... és õ már rég megkapta!!! Szal nem értem az összefüggést, ha 1szerre lett feladva és szinte ugyanoda jön az újság, akkor nekem miért nincs még!!??!! :(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
latjatok mennyivel jobban megeri ujsagosnal/bicosboltban megvenni?
eljen a magyar posta!!!!!
;)

Bad Moe

Bad Moe

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Vazze! Még mindig nincs bikmagom, pedig a boltban már egy hete kapható!
>:(

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
még mindíg nem jött meg a havi. lehet azért mert fiú vagyok. Kempelen bácsi, a posta mikorra ígérte legkésõbb a kézbesítést?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ok

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Prefi: nem vitaindítónak szánom, mindössze horizonttágítás: http://www.mancs.hu/0408egotrip1.htm illetve http://dragon.unideb...is/mediumok.htm. Innentõl mindenki gondol, amit akar. ;)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Helló!
Én is megkaptam a lapot. Kicsit ugyan késve, de nem felejtve :)
Az egy dolog kedves postás bácsik, és nénik, hogy ma kaptam meg, de olyan szindten szakadt volt a boríték, hogy a helyi postán (miután ráírták h "sérülten érkezett") 6 db ilyen fehér öntapadós bigyóval foltozták meg. remélem nem esett ki belõle semmi. Mondjuk a csomagolás teljesítette feladatát, megvédte a tartalmat (...nagyjából, fõleg ha a szamárfület nem szamárfülnek, hanem az origami primitív formájának vesszük... :) ). na mind1, ezen kár kiakadni, nem is teszem

Elolvasgattam az interjúkat, és nagyon tetszettek (Kropkó Péter, az olimpiai részvételre esélyesek, Kiss Dalma + Tour de Hongrie cikk a Lengyel Tamás interjúval)
A Lengyel Tamás interjúnak sztem se füle se farka, azt hittem a köv. oldalon lesz folytatás, én még olvastam volna :)
Kiss Dalma interjú: jó.
Kropkó Péter + olimpiai részvételre esélyesek: nagy tisztelet mindegyikõjüknek, és megint rá kellett döbbeni a "nem labdával kapcsolatos sportágak" helyzetére kishazánkban*, és ez nem volt túl jó...
ja, amíg el nem felejtem: OLYAN SZÓ, HOGY MÉDIÁK, NINCSEN! A MÉDIA A MÉDIUM TÖBBESSZÁMA, ÉS TÖBBESSZÁM TÖBBESSZÁMÁT NEM KÉNE ERÕLTETNi! (vhol a Tour de Hongrie-s cikkben volt. lehet h csak engem zavar, de engem nagyon). És nem tom hogy mondjam, csak olyan furi a szitu, h (nem tudom a pontos részleteket, de a cikkbõl ez jöttle) kvázi két ember harcolta ki a kijutást az olimpiára, akarnak nekik egy kis elõnyt adni, és akkor vki vmi olyasmit mondott, hogy ez "eldöntötté teszi a versenyt". Sztem inkább annak kéne örülni, hogy részt vehet egy olimpiai válogatóverseny-sorozaton, és neki is van esélye kijutni az olimpiára. Na mindegy, úgyis tök fölöslegesen füstölgök itt... De mindenesetre nagyon tudom tisztelni ezeket az embereket, akik eljutottak ide, a feljebb már említett támogatások mellett (és fõleg azokat tisztelem, és érzek velük egyet, akik most még érettségizni is fognak... :) )
a többi cikkbe csak bele-bele kukkantottam. a teleszkópszétszedõs bácsit én is undinak találtam, lehet h jobb lett volna az újságba is odaírni, h õ fogtechnikus, és az nem az igazija :) :)
a 6 bicó összehasonlítása érdekel, örülök h van ilyen teszt. (a gepida nevét több helyen is rosszul írtátok...)
nem igen tok mit írni, nagyjából csak dícsérni tudom eddig az újságot.
A téma ugyan engem semmilyen irányból sem érint / :(/, de a bringás csajok márpedig vannak dolgot szerintem is jó ötlet az újságba is átültetni :), várom a folytatást és az újabb interjúkat
sztem kb ennyi, legyetek jók, majd még írok...
üdv
Prefi

*: öööö régen az eurosporton láttam ilyen biciklis teremfocit vagy mit, nem tom azt itthon ûzték-e, ûzik-e, de már tv-ben sem látom...

egyébként sok boldog nõnapot minden kedves érintettnek :-* (tudom, egy másik topic szól errõl...)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nekem meg az a véleményem, hogy a könnyebb utat választani könnyebb. De ez nagyon OFF. Nem is folyta..

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
nem a 400 ember lusta kiutazni hanem a vezetõség faszkalap. egy kicsit kéne gondolkozni mielõtt írogat az ember. havi brutto 50 ért én sem utaznék Üllõrõl Budaörsre.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Kipróbálták az új logisztikai központot... nyugi. 400 ember túl lusta ahhoz, hogy Budaörsre buszozzon, ezért volt némi fennakadás.
Mellesleg mikor kinyitottam, akkor ahogy eltéptem a nylon borítót elvágtam az ujjam az egyik lappal!!! :'(

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
[glow=green,2,300]FUCK POSTA!!![/glow] >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
vagy új ragasztócég ::) :-X

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Hát persze, hogy utólag jut eszembe. A Saint cucc: vééééégre! Már tényleg nagyon kiváncsi voltam. Azért elég drága szerkók ezek sajnos.
Az olimpiára készülõ srácok is jól feleltek ;D A legjobb tuningtipp 2004re: titán csavarok. :D
Kiss Dalma is szépen válaszolt, a képek egész kellemesek, fõleg a legelsõ nagy, az jól sikerült. A bicepszen még dolgozni kell, és akkor a kupa nem billegne rajta.. ;D Ez csak a (sz*r) poén..
A bevezetõ cikkáradt kicsit elmaradt a megszokott felhozataltól, de ez nem a ti hibátok.
És nem hagyhatom ki: egyben van. Úgy tûnik hagyták megszáradni a ragasztót...