Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Posted 2004. March 10. - 18:26
Posted 2004. March 10. - 18:06
03.10: megjött a bikkmag.
Csomagolása: Nejlon zacskó, valami papircafat(gondolom ez volt a boriték), 2db postásgumi és az egészen egy pecsét, hogy 03. 05-én sérülten érkezett szegedre!
Ez azt jelenti, hogy 1 teljes héten keresztül basztak kézbesiteni!
Mi mást mondjon az ember ezek után, ha nem azt hogy F++CK POSTA!!!
> > > >
Posted 2004. March 10. - 17:37
Posted 2004. March 10. - 16:48
Hali!
Kérdésem lenne hogy mikorra kellene megjönnie a postával a bikemagom ... ugyanis még mindig nem érkezett meg!!
Lehet már reklamálni ez ügyben vagy várjak még 1 hetet???!!??
És ha lehet reklamálni akkor azt hol kell??? :
www.posta.hu
A példányok már múlt hétfõn fel lettek adva, csak lassan dolgoznak egy pöttet, de ha szerdáig nem jön meg, akkor a terjesztést ajánlom, amit megtalálsz minden újság impresszumában az elsõ oldalon.
Nah ... csak annyit fûznék hozzá a tegnapi mondandómhoz, hogy tegnap beszéltem haverral aki ugyanabban az utcában (kertesházak) lakik, csak 20 házzal lejjebb ... és õ már rég megkapta!!! Szal nem értem az összefüggést, ha 1szerre lett feladva és szinte ugyanoda jön az újság, akkor nekem miért nincs még!!??!!
Szal ... lényeg a lényegben, hogy szerda van és Bikemag-om még mindig sehol!!! Tehát kérdem én hogy mi a teendõ ilyen esetben!!??
Kezdek morcos lenni ... > >
Posted 2004. March 10. - 13:04
1ébként nem tom feltûnt-e valakinek, hogy a 24 órás verseny szept 20-21-re van írva, ami hétfõ, kedd tehát ezeken a napokon aligha lesz. Tévedésbõl a tavalyi idõpont csúszott be. :
Posted 2004. March 10. - 13:00
6bringa 6érv tesztben a MONGOOSE RACKADILE felszereltség pontozásánál: max pont 15, kapott 19 : ráadásul lehúztátok szöveges a cuccokat
Mongoose Rockadile ALD
Valóban hibás, a felszereltségre adott pontok: 9
Posted 2004. March 10. - 13:00
Posted 2004. March 10. - 12:44
Posted 2004. March 10. - 10:25
Nekem is feltépték... És "primitív origami" is bejátszik... Nem lehet, hogy anthraxot kerestek benne? ;D
A nõi vonal nekem is tetszik! Jó ötlet! Már epekedve várom, hogy mit is értünk a "Keró vagy nõ" téma feszegetésén... : (csak nem topicból ollózgatás lesz?: )
Ami még megfogott... Végre eljutottunk addig, hogy Magyarországon megjelent egy olyan kerékpár hirdetés, mint a 103. oldal lap teteje... (mondjuk azt is elég kellemes leírni, hogy egy bicajos újság 103. oldala... ) Ez valamennyire szvsz mutatja, hogy már egyre többen állnak hozzá úgy a bicajokhoz, hogy a minõség az elsõdleges, nem az ár... (Jó, én sem tudok most V10-est venni, de ha pár évvel ezelõtt akárki lehozott volna egy ilyen hirdetést - árral -, akkor sík hülyének nézték volna... Bár lehet, hogy volt korábban is ilyen, én nem találkoztam vele... Aránylag friss vagyok a témában... )
Posted 2004. March 10. - 09:44
6bringa 6érv tesztben a MONGOOSE RACKADILE felszereltség pontozásánál: max pont 15, kapott 19 : ráadásul lehúztátok szöveges a cuccokat
;D megmosolyogtam Melts Andris riportjában a MILYEN TÁMOGATÁST KAPSZ A SZÖVETSÉGTÕL, HA KIJUTSZ AZ OLIMPIÁRA? kérdésre adott válaszán:
"...legfeljebb anyagi támogatás várható el a szövetségünktõl, mivel szakmai hozzáértéssel nemigen rendelkezik..."
egyébként nem azzal kezdõdött a cikk, hogy Melts nem kíván részt venni a z olimpia kvalifikáción? csak mert akkor nem értem a kérdéseket.... :
amúúúúgy issszonyat adag a mostani szám...
Posted 2004. March 09. - 21:32
Ha montizol, akkor szívesen látunk a Szöged-i topic-ban.
Posted 2004. March 09. - 21:04
111. oldalon az6 árlistába rs psylo sl no boss. helyett psyco és az utána lévõben psycho xc van!Bocs zavart
Posted 2004. March 09. - 20:46
Én miskolci vagyok és elõfizettem a Bikemagot de még mindig nem jött meg szal vki nem tudja hogy ide mikorra várható mert gondolom hogy nem a Bikemag hibája de azért már szétb**z az ideg!
Szal mikorra várható és ha mégse jön meg kinél rinyáljak?
Elõre is köszi!
Posted 2004. March 09. - 20:38
Posted 2004. March 09. - 20:31
VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGREEEEEEEEEE!!!! Itt van és csak az enyém és dolog!
De azért fel volt tépve....
Posted 2004. March 09. - 20:11
Kapott már valaki szegeden bikkmagot?
Azt tudom, hogy a prológban már egy hete van...
> > >
Posted 2004. March 09. - 19:45
Csomagolásról annyit: szinte mindig ki van nyitva. Néha pedig csak belegyûri a sötét barom...
Posted 2004. March 09. - 17:41
Chili: mindenki a bikemagunkat akarta
tördelési hibák: nézz meg egy régebbi bikemagot abból az idõbõl, amikor még tûzõgépkapoccsal volt összefogva (tudom h biztos nem így hívják, meg ennek semmi köze a tördelési hibákhoz, csak korszakmegjelölésre használtam). na abban voltak tördelési hibák...
Gepida: nekem még a békebeli Gepidám van (amire még nagy szenzáció nélkül adtak 5 év vázgaranciát), és az eladó srác mondta, hogy a Gepidánál vki vkivek összeveszett, a hozzáértõk kiváltak a csapatból, és megalapították vmelyik másik márkát (nem tudom pontosan melyiket). Aztán megvette az Olimpia, és nyomatták az áruházi bicikliket. Aztán most talán kezd beállni vmi változás. (ha jól tom pl nem szállítanak áruházaknak bicikliket...). de vhogy nem szimpi ez az egész. A régi Gepida viszont engem is érdekelne. (nem is tudtam eddig h ilyen komolyan csinálták...)
üdv
Prefi
Posted 2004. March 09. - 17:04
Posted 2004. March 09. - 17:00
valószínû a budaörsi hajcihõ az okda... de akkor is... :-X