Én olvasom a BMX-et és a Retro-t is pedig nem vagyok közvetlen érintett egyik témában se, de érdekel...
Még a túra is okés, amit szerintem számüzni kénne az a Spinning mint már jópáran emlitetük :
"A szám várható feltünése: Márc. 31"
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2004. March 24. - 19:41
Posted 2004. March 24. - 16:01
Posted 2004. March 24. - 12:25
zolle, mi bajod a túraleírásokkal? Én csípem.
Jó, a tárcsafékes cikk szerintem is sok volt, s ha jól látom, most a kormányszárról derül ki, hogy sz*r konstrukció ;D
BMX tényleg kimaradhatna és az eurobike-ot is lehetne szortírozni, de lehet, hogy másnak meg az tettszik.
Azért még mindig jobbak a mostaniak, mint a 99/2000-esek - legalábbis szerintem.
Jó, a tárcsafékes cikk szerintem is sok volt, s ha jól látom, most a kormányszárról derül ki, hogy sz*r konstrukció ;D
BMX tényleg kimaradhatna és az eurobike-ot is lehetne szortírozni, de lehet, hogy másnak meg az tettszik.
Azért még mindig jobbak a mostaniak, mint a 99/2000-esek - legalábbis szerintem.
Posted 2004. March 24. - 11:35
Sziasztok!
én ugy vagyok vele, hogy egy része nagyon jó egy része nagyon szar.
de szerintem ez mindnennel így van az életben.
amit szerintem az olvasók 95 % szerint ki lehetne hagyni:
BMX???
ezt meg ki olvassa???
nem hiszem hogy sok BMX-es veszi meg a bikkmakkot.
retro bike....
vagy legalább legyen 1 oldalas
az eurobike tényleg kegyetlen...
még ha 1-2 oldal lenne a fontos dolgokkal, nem minden szir-szar.
a reklámok engem nem zavarnak csak legyen ár is hozzá.
persze a teljes szimpla meg dupla oldalas hirdetés ne vegyen el a cikkekbõl.
nagyon teccik az eleje ahol mindenféle cucc van kis szöveg+ ár hozzá.
szerintem a bikkmakknak is követnie kéne a változást, ez alatt azt értem, hogy több Freeride/dirt/Dh téma legyen, tesztekkel!
na mind1 csak kiírtam magamból amit gondolok
t
én ugy vagyok vele, hogy egy része nagyon jó egy része nagyon szar.
de szerintem ez mindnennel így van az életben.
amit szerintem az olvasók 95 % szerint ki lehetne hagyni:
BMX???
ezt meg ki olvassa???
nem hiszem hogy sok BMX-es veszi meg a bikkmakkot.
retro bike....
vagy legalább legyen 1 oldalas
az eurobike tényleg kegyetlen...
még ha 1-2 oldal lenne a fontos dolgokkal, nem minden szir-szar.
a reklámok engem nem zavarnak csak legyen ár is hozzá.
persze a teljes szimpla meg dupla oldalas hirdetés ne vegyen el a cikkekbõl.
nagyon teccik az eleje ahol mindenféle cucc van kis szöveg+ ár hozzá.
szerintem a bikkmakknak is követnie kéne a változást, ez alatt azt értem, hogy több Freeride/dirt/Dh téma legyen, tesztekkel!
na mind1 csak kiírtam magamból amit gondolok
t
Posted 2004. March 24. - 09:52
Nemtom, észrevetted e. Az oldalszám növekedés exponenciálisan vonzza maga után a hülyeségeket. Reklámok, szólólapok, eurobike már 1 éve, túra leírások, idióta hülyeségek (életveszélyes a tárcsafék), satöbbi. Eddig elõfizetõ voltam, de ezekután 2x elolvasom mi van az újságban, mielõtt megveszem, mert ált. semmi nincs benne. :((((
Posted 2004. March 24. - 09:45
De most már 148 oldal a BMúgy látom a köv. számban sem ússzuk meg a szokásos polar adagot.
Posted 2004. March 23. - 19:52
Ez a Blacky nem az a Blacky...
Nincs susmus, egyszerûen arról van szó, hogy a cég készleteit egy hazai forgalmazón átvette és kiárusítja.
A Blackyvel tavaly elõtt én boltoltam, reklámért mezeket konstrukcióban, azonban ebbõl csak az egyik oldal teljesült. Ha elõveszitek a régi számokat, és ellenõrzitek a mezeiteket, rájöttök melyik. Hittem egy messzirõl jött embernek, és nem kellett volna.
üdv:andrás
Nincs susmus, egyszerûen arról van szó, hogy a cég készleteit egy hazai forgalmazón átvette és kiárusítja.
A Blackyvel tavaly elõtt én boltoltam, reklámért mezeket konstrukcióban, azonban ebbõl csak az egyik oldal teljesült. Ha elõveszitek a régi számokat, és ellenõrzitek a mezeiteket, rájöttök melyik. Hittem egy messzirõl jött embernek, és nem kellett volna.
üdv:andrás
Posted 2004. March 23. - 16:26
Posted 2004. March 23. - 09:34
Posted 2004. March 22. - 16:29
ez világos, de úgy tudom, hogy volt valami kereszt biznisz a mezek és a magazin között, bár nagy volt a susmusolás... :
Para mindig arra hivatkozott, hogy azért nem lehet céget válltani, mert már le van bizniszelve, gondolom az olcsó árért reklámot ajánlottak (szvsz)....
Para mindig arra hivatkozott, hogy azért nem lehet céget válltani, mert már le van bizniszelve, gondolom az olcsó árért reklámot ajánlottak (szvsz)....
Posted 2004. March 22. - 16:27
Posted 2004. March 22. - 16:06
gondolom penz van a dologban.azért kérdezem, mert most õket elvileg utáljuk nem??
vagy csak mi utáljuk õket, a szerkestõk nem?
igazából mindegy, csak szemetszúrt..
mint ugye az uzletek nel
es hat ez csak egy forum az meg egy ujsag ami uzlet is...
Posted 2004. March 22. - 15:38
Posted 2004. March 22. - 15:03
Posted 2004. March 22. - 14:36
Posted 2004. March 22. - 14:11
Posted 2004. March 22. - 10:29
azért kérdezem, mert most õket elvileg utáljuk nem??