Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
hát arra én is kiváncsi vagyok!!!!
mert az extrémen kívül nem nagyon lehet máshol kerékpárosokat nézni (XC, DH...)
az eurosporton azért ou-i van idõközönként.

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
OFF

Vajon a magyar TV közvetíteni fogja az olimpiai CC versenyeket? Mert ugye most már hazánk fiának is drukkolhatunk.

bocsi
ON

CC Ziege

CC Ziege

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Szasztok!
Tök szuper a bikemag-már vagy 4 éve olvasom. De a mostani számban nekem legjobban az olimpiai cik tetszett 90.oldal. Az esélyesek közül én Melts Andrásnak drukolok és ezt senki se értse félre. nagyon nagy teljesítmény áll mindenki mögött, de õ a legfiatalabb is én ezt külön dijazom. Meg persze az, hogy õ közben suliba jár, érettségi, nyelvizsga és napi több óra tekerés mellett jó tanuló.
De hozzá teszem egyéni vélemény.
Különben meg úgy is a legjobb fog kikerülni. És legyen az bárki nagyon fogok szoritani neki. 8)

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Engem a maratontippek érdekelnek. Még sosem vótam...

Steve

Steve

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Tennyleg csak 31-en lesz majd uj szam? A borito (Kona Coiler, Scott Genius teszt) alapjan mar nagyon turelmetlenul varom ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

WOW,bocs,h kritika éri a ház elejét - az ember azt szokta hinni,h az hasznos dolog,ezáltal lehet

igen a kritika hasznos és kell, mert remélem észrevehetõen, (más újságokkal teljesen ellentétben) mindannyian hallgatunk rá , de nem keverendõ a "kákánacsomót"-tal.

puszi, lcs

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nekem speciel az tetszik a szerelõs cikkban, hogy feltûnõen tiszta minden fotón a keze annak aki bemutatja a szerelést. Én már szereltem párszor binyiglit, de még nem sikerült ilyen tiszta kezekkel megúszni. ;D

Szerintem viszont a retro jó sorozat, nem árt ha az ifjak tudják, hogy nem a tárcsafékkel indult az MTB õrület Amerikából. Legalább bemutatják a "hõskort".

A túra leírásokat meg már csak a gyönyörû képek miatt is jó dolognak tartom. Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én is szeretek túrázni. Maradandóbb, mint végigszáguldani autóval.

Ami viszont engem is untat az a spinning, tényleg jó dolog lehet az embernek az izzadságában fürdeni egy levegõtlen edzõteremben? Én inkább a szabadban folytatok ilyen tevékenységet. Ahogy egyszer írták a BikeMagban: Biciklizésre alkamatlan idõ nincs, csak alkamatlan ruházat. ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
lcs;
nem azért írtam,nem ez volt a lényeg,hanem amit Mellon írt; "A szerelõs cikk viszont szerintem is elég gyenge lett."
Mert a célját nem tölti be,Meridás képeket meg máshol is tudok nézegetni.Ha mondjuk akár csak a telós cikk szintjét megüti,már az is egészen más lett volna,akkor már nem különösebben érdekelt volna,hogy Merida vagy Author biciklin vannak ezek a dolgok bemutatva,így viszont nem igazán nyújt többet,mint egy érdekes reklám.

keressétek csak a kákán a csomót, végülis szar idõ van, biztos unatkoztok..... szar lehet...

WOW,bocs,h kritika éri a ház elejét - az ember azt szokta hinni,h az hasznos dolog,ezáltal lehet fejlõdni,és jobbnak lenni,persze,ha ez nem cél,akkor a kritika nem más,mint egy fájó pont :P

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
szvsz a bikemag a piacon a legjobb újság még mindig és marad is.
Nem akarom hasonlítgatni pl a Bringa nevü lappal mert az annyira színvonaltalan, hogy nem éri meg még az árát sem.

A másik ,hogy ennyi pénzért nagyon olcsó a lap, ami gondolom a sok reklámnak is köszönhetõ, de ezek a reklámok legalább érdeklik a kerékpárosok többségét.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

naya,a szerelõs cikk inkább a "Merida részletfotók reklámcélból" nevet kellett volna,h kapja a keresztségben...

Akkor legközelebb majd Te szerzel olyan cuccokat, amiknek nincsen neve és azon lesz a szerelés bemutatva.
Így oké lesz?

keressétek csak a kákán a csomót, végülis szar idõ van, biztos unatkoztok..... szar lehet... ::)

Azt magyarázza el nekem valamelyik okostojás, hogy ha az újság terjedelme megnövekedett, és emiatt van benne 4, vagy akármennyi oldal sokakanak felesleges hülyeség, AZ KIT ÉS MIÉRT ZAVAR?, ha közben a szokásos dolgoktól nem lett elvéve terület?
Miért nem lehet átlapozni simán? MIÉRT ZAVAR????
NEM ÉRTEM SEGÍTSETEK!!!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
naya,a szerelõs cikk inkább a "Merida részletfotók reklámcélból" nevet kellett volna,h kapja a keresztségben...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
hú zolle, ez "kicsit" "furcsa" volt.

ha írod, hogy kinek a papné, akkor minek fikázod a túrázósokat?

hogy kinek mi az érdekes, hadd döntse el maga! - csak a saját nevedben beszélj....

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Hát a "frí"ben meg a DHban mi az izgalmas? Olyan mint a repcsi, egyszer csak lejön, fent még nem maradt egy sem... Errõl írjanak talán oldalakat? Á szerintem tök felesleges, sõt az egész újság, bringázni sem tudom minek, ha még a gázpalackot sem visszük el kicserélni útközben...

A szerelõs cikk viszont szerintem is elég gyenge lett. Aki piszkálgatja a biciklijét, annak nem mond sok újat, aki még nem próbálgatta maga, annak meg nem elég részletes SZVSZ. Ha kezdõknek szánjátok, tanítsatok meg egy laikust szerelni, úgy hogy nem mutogattok, csak magyaráztok, utána tudni fogjátok, mit kell leírni... A'sszem úgy kezdõdne, hogy mi is az a zéger gyûrû és más csúnya szavak ::)

A megtanulok biciklizni sorozat félbeszakításáról már vagy egy tucatszor kérdeztünk, de nem rémlik, hogy érdemi választ kaptunk volna rá.

A én kedvenc mondatom:
"amatõr vagyok, de Dura Ace-n szeretnék edzeni"
Irigylem a problémáitokat ;D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

A FR/DH/Dirt, és hasonlók csak egy szûk réteget érdekelnek. Próbáld meg kitalálni, hogy 100 bringásból hányan túráznak,és hányan durvulnak. Olyan 70-30 az arány.
Zolle:Ebbõl adódóan nem értem miért is kellene kevesebb túra?
Én gyalog már bejártam szinte egész európát, és mégis csupa olyan helyekrõl olvasok, mind a bikkmakkban, mind a német bikeban, ahol még életemben nem voltam.
Mivel nagyon sok ága van a kerékpározásnak, ezért természetes, hogy sok oldalon van Eurobike. Eddig mindenki azt harsogta, hogy többet írjunk a kiállításokról, meg több nagyobb képet!!
Üdv:Thy

Hát hol is kezdjem? Lehet hogy a FR/DH/Dirt kisebb réteget vonz, bár ezt nem hiszem, de szerintem jóval látványosabb, és érdekesebb mint a maraton, XC, CC, mittomén mi. Mirõl lehet írni ezekbõl? Az új LX hajtókar 2 grammal könnyebb... Dejó!!! A Saint cikk pedig érdekes volt, mert ezer újdonság volt benne.
Túra, most ez megint olyan dolog hogy kinek a papné. Egyrészt engem nem vonz hogy elmenjek a világ másik végére 20 kilós oldaltáskákkal, meg ilyesmi, de szerintem ez nemis túl érdekfeszítõ olvasmány.
Mégegyszer mondom, ez erõsen szubjektív vélemény, de én valahogy úgy alakítanám hogy legyen picit több "frí" az újságban, mondjuk a BMX rovására, vagy a retróéra. Aki BMXet akar olvasni, vegyen offline-t vagy nemtom mik vannak még. Amit viszont kár volt abbahagyni, az a bicós suli. Nem emléxem már rá mi volt a címe a cikksorozatnak, de eléggé hasznosnak bizonyulhat a kezdõk számára. Ami viszont a mosatni számban nem tetszett, az a bicópucolás EEEEKKORA képekkel. Aki nem ért hozzá az úgyis leviszi a szerelõhöz, aki meg ért az megcsinálja. Van olyan aki nem ért, de szeretne, az kitalálja. Én úgy voltam ezekkel mindig hogy rájöttem magamtól. Az embernek azért van a fejében olyan gusztustalan szürkés izé hogy használja. Begbie olajcsere cikkje viszont jó, mer az már bonyibb mûvelet. Szal ilyesmi...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Nekem a tf.-es cikkel csak az volt a bajom (lehet, hogy (Péli Barnát idézve) nekem nem jött le, vagy rosszul jött le), hogy az egészet úgy írta Balázs, mintha k*rva nagy gáz lenne, pedig néhány számmal ezelõtt a tandemén használja az Avidot külsõ mechanikás FRM gyorszárral.
Jó volt a cikk, érdekes volt, csak szerintem nem volt elég megnyugtató ;D a végén az a "húzzuk meg a gyorsszárat", mert eddig is téptem.
Én ettõl mondjuk nem ijedtem meg, mert eddig sem akartam 10 m-en belül 70-rõl megállni, de idáig mindig dícsérték a tárcsákat meg minden, most meg olyan negatív reklám szaga volt.
De lehet, hogy tényleg csak nekem "nem jött le" ;D
(ez a szöveg viszont k*rvára tettszik ;D)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
tõlem távol áll minden (BMX, DH/DS/FR/stb, triatlon, outi), de általában mégis elolvasom az ilyen cikkeket is, mert 1 mindenbõl lehet tanulni 2 az interjúk (pl BMX rovatban...) érdekes emberekkel készülnek, és szívesen olvasok ilyeneket.
ha meg eccer lesz (v készülök majd venni) POLAR pulzusmérõt, akkor el fogom olvasni azokat a cikkeket is (lehet h ha most elolvasnám, találnék benne érdekes, hasznos dolgokat, de túl töménynek tûnik, szal majd...)

üdv
Prefi

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
én sem értem mi a baj a tfékessel, mert az egy az egyben úgy van, ahogy le van írva ::) ??? ???

vannak akiknek semmi sem jó..... "jaaaajjjj az idegeimre megyek"

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 hozzászólás
A tárcsafékes cikk szerintem full jó, h benne volt a Mag-ban, mert így mindenki jobban átláthatja a dolgokat. Nekem V-fékem van, de tféket szeretnék venni a közeljövõben és a cikkbõl megértettem, h mért nem ajánlott tféket tenni egy cingár villára.
BMX, FR, DH stb.: én CC-s vagyok, mégis elolvasom ezeket a cikkeket is, a többivel együtt.
Szal szerintem teljesen OK minden 8), csak így tovább!!
:D :D :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Bocika: követni kellene a változásokat?Ha egy kicsit is járatosabb lennél a kerékpáriparban, akkor tudnád, hogy most a wellness/fitness jön a divatba. Ebbõl adódóan arra következtetek, hogy azt szeretnéd, ha egyre több fitness, és trekkingbringát tesztelnénk a bikkmakkban ??? ???
Bár nekem nagyon tetszenek, de azért megmaradnék a montinál:)
A FR/DH/Dirt, és hasonlók csak egy szûk réteget érdekelnek. Próbáld meg kitalálni, hogy 100 bringásból hányan túráznak,és hányan durvulnak. Olyan 70-30 az arány.
Zolle:Ebbõl adódóan nem értem miért is kellene kevesebb túra?
Én gyalog már bejártam szinte egész európát, és mégis csupa olyan helyekrõl olvasok, mind a bikkmakkban, mind a német bikeban, ahol még életemben nem voltam.
Mivel nagyon sok ága van a kerékpározásnak, ezért természetes, hogy sok oldalon van Eurobike. Eddig mindenki azt harsogta, hogy többet írjunk a kiállításokról, meg több nagyobb képet!!Most van több nagyobb kép, meg több kiállítás, és most az a baj? Mindig a többség dönt, és természetesen mindig vannak olyanok, akiknek valami nem tetszik.Ilyen a világ. Nekem sem jön be a bmx, de kit érdekel....
Üdv:Thy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

idióta hülyeségek (életveszélyes a tárcsafék), satöbbi.

nekem hasznos volt. megmutattam anyamnak, es kijelentettem h dj1. mert az atutos ;D
mas ertelme nincs, mert ha ezt a tulzott marhasagot leirjak, attol meg ugyanugy szuksegszeruen hasznalni fogom a gyorszarral... ha meg megtepem a gyorszarat, h ne essen ki, akkor a rud pattan el, es azert esik ki a kerek..... 21es csapdaja.
na mind1, ez OFF volt.
szobabicikli ugye nem lesz ebben a honapban? mert abban nemtom mi ujat lehet meg kitalalni ::) ;)