Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nem csak a kinézet más a nõi geometriás bringáknál, hanem általában rövidebb a felsõcsõhossz is, és sokkal ejtettebb a felsõcsõ.Sõt néhány modellnél még hajlítják is.pl Cannondale Scalpel Femini

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Te magad kimontad a kódot...
külhonban...
De azért van nõi cucc itthon is, ne aggódjatok be lesz mutatva. ;)
Egyébként Findli bringája, fiú szemmel, igen csak övid és kényelmetlen a rövid stucni miatt.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
itt nálunk viszont csak az Author jön szóba,mint "nõi keró"
de sztem igazán csak a külsõben különböz(het)nek
fõként,hogy annyiféle különbözõ népség van a nõknél is,h nem igazán lehet azt mondani,h ez egy nõnek való keró lesz
akkor már inkább a nõi ruháknak nézzetek utána:)
külhonban tök jó Specialized meg miegymás nõi szerkók vannak,SPD-s nõi topánka,ilyenek,legalább mint érdekesség jó lenne õket bemutatni:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Az egyik leanyzo ismerosom Nemetorszagban vasarolt maganak noi vazat ( illetve komplett bringat de a vaz volt a lenyeg) es igenis kulonbozik a ferfi modellektol.
Mas a geometria, rovidebb felso cso, meg hasonlok. Es eleg markasat vett, arra mar nem emlekszem hogy milyet, de nagyon szep volt es mondta hogy jo is.

Van mar par komoly gyarto akinek van kulon palettaja noknek.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Lehet... :-X

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
sztem meg a legjobb cikkek az XT kerékrõl,a retrobikeról és Matúzról,a maratonozásról és az Authorról szólóak
nayo,meg hasznos a tárcsafeltöltés is,ha majd 1x ilyet kell csinálnom,tudni fogom,remélem,mi merre mennyi
viszont a nõi kerót nem értem
mitõl nõi? inkább "rakjunk össze egy CC kerót ennyi és ennyi pénzbõl,úgy,h lehetõleg jó legyen"
csak gondolom,ez túl hosszú lett volna címnek
láttam már nõi BMXet és DH ill CC gépet
semmiben sem különböztek a férfi változatoktól:D
azért csak így tovább! :-*

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
megvan!! ;D
jó a szám fõleg a saintel kapcsolatos cuccok!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
azért csak õ értette félre, mert én még nem olvastam! ;)
de ígérem, én is félreértem, ha odakerülök.
csak hogy ne legyen hiányérzeted. ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Lcs, Beg: a Coiler a Stinky9-t és a Stinky Jr.-t váltja le ? ??? :P Én szégyelem magamat helyettetek. :'(

Endroo baba!

Ezt én követtem el, de természetesen nem úgy értendõ, hogy a Coiler a Stinky9 utódja (vicces lenne), hanem úgy hogy az OB Dual Suspension kategóriából kikerült a Stinky9 és a Stinky Junior és helyükre, mint új modell, a Coiler lépett.
Lehet picit félreérthetõ volt, bár eddig csak Te értetted félre ;)

lcs

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Idén nem lesz áremelés (hacsaknem... mposta újabb évközbeni...), de 2005-öt illetõen nincsenek már illúzióim.

Akkor szavazzunk, hogy mennyivel vagyunk hajlandóak többet fizetni a bikkmakkért. Olyan régen volt már szavazás. :D Bár én nem számítok, mert milimojos frírájdarc vagyok és vitrinbicóm van. :)

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Na. Haver visszavitte a BikeMagot a boltba, ahol vette és szó nélkül kicserélték. Szerintem is egészen jó lett a mostani. Pont gondolkoztam rajta, hogy kéne valami cikk a táplálkozásról. Igaz hogy ez a mostani (inkább) a nõknek szól, de remélem folytatjátok, mert jó rovat ez a Gasztrolabor.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
AZ áprilisi BM:

Túlzás nélkül állíthatom, hogy az utóbbi idõk legszínvonalasabb Bikemag -ját vehettem ma kezembe.
A maratonra való felkészítés (Rave Ace) nagyon jó.
a másik külön köszönet Findlinek a Keró v. Nõ cikkért az is nagyon jól sikerült.
(szintén ebben a hajóban evezek és most már nekem is van egy -két jó ötletem)

A többi cikkek még csak végiglapozni volt idõm ,de ez a szám tényleg ÜBER.
GRT

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Természetesen senki nem szeret többet fizetni ha meg lehet oldani kevesebbõl is!

Viszont, mivel folyamatosan minden változik (és ez az árakra igencsak vonatkozik) én azt mondom hogy ha valami fontos nekem (és az idõben és jó állapotban megérkezõ Bike Mag az ilyen) akkor arra legyen hajlamos áldozni az illetõ ... az már más kérdés hogy most a posta hibájából kerül többe a postaköltség ...

Ezekután jövõre tuti hogy többe fog kerülni az elõfizetés szerintem !!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Idén nem lesz áremelés (hacsaknem... mposta újabb évközbeni...), de 2005-öt illetõen nincsenek már illúzióim.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
szerintem nem az a jó megoldás, hogy a posta hibáját úgyorvosoljuk, hogy mi fizetünk többet....elvégre mi elõfizettünk egy szolgáltatásra, és mint kiderült a posta cseszte el...viszont egy kedves gesztus a szerkesztõségtõl, hogy elsõbbséggel küldék el......

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Remélem azért nem megy csõdbe a kiadó!!

Szerintem sok embernek megérne még pár forintot a pontos és gyors postázás ...

Kérdés hogy ki lenne hajlandó esetleg most így utólag fizetni még pár forintot ezért ... mert én benne vagyok, ha ezt a gyorsaságot tudja tartani a posta ... ugyanis a múltkori majdnem 3 hét késés igencsak bosszantó volt ...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Mellesleg: ez az elsõbbségi küldemény ebben a kanyarban nekünk a totál deficit. Pusztán tesztelni szerettük volna a "megújult" magyarpostát.

Két hónappal ezelõttig sima küldeményként postáztuk a magazint Budapesten. Ez azt jelentette, hogy már másnap a postaládában volt már a Dunántúlon is - az esetek 95%-ában!
Múlt hónapban "sikerült" a magyarpostának átszervezni önmagát (új illogisztikai központ...), valamint roppant szimpatikusan totálisan megváltoztatta a feladási feltételeket és megemelte a tarifákat. Márciusban. Megszûnt az expressz-levél, helyette van elsõbbségi kibaszott drágán. Az eddigi "sima" küldeményekre semmiféle határidõt nem mertek mondani, illetve "cirka 3 napot, de az sem biztos"...

Mi talán kinyögjük ÉVKÖZBENI áremelés nélkül, de jövõ januárban mégegyszer nem tudunk ilyen "jófiúk" lenni, hogy változatlan áron megyünk az új évbe, amikor drága országunk egyre fejlõdik - árszínvonalát tekintve mindenképp.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
ppüsi:
Köszönjük.

bcsoki:
Morati-ügyben gondolom András, a tulaj (itt Kempelen néven fordul elõ néha) ejt egy-két szót. Utólagos engedelmével most annyit: egy lakás/házfelújítás esetében 800 darab ezresbõl igen sok téglát, palát, szanitert lehet vásárolni - és ez talán fontosabb, fõleg ha az embernek "idõközben" még gyermeke is születik...

Zéé:
A SG ár nélküli cuccairól kizárólag a kereskedõk tehetnek. Általában 3 kör-email szokott menni megjelenés elõtt. Õket kellene nyaggatni.
Gunn-Rita pedig egyszerûen egy istennõ és ott a helye... 8)

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Pár észrevétel:
  • Az apróhírdetéseknél a kiemelések és az elválasztások össze vissza vannak.
  • Egyes hírdetések többször is szerepelnek.
  • A Shopping Guide-ban rengeteg cuccnak nincs ára.
  • A Gunn-Rita Dahle interjút nyugodtan lehetett volna rakni a nõi vonalhoz, nem az elsõ oldalakra.

A Tacskóból kemping cikkhez annyit, hogy az egyém 3-szor lett meghegesztve, mert nem bírta a kiképzést. Utoljára a fater behegesztett egy 1/2"-os csövet a nyeregvázcsõ és az alsóvázcsõ közé, így már kibírta a szolgálati idejének végéig. Ezzel együtt tényleg örökéletû, mert még mindíg jó, csak már nincs ki használja.

bcsoki

bcsoki

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Jó reggelt !

Már tegnap le akartam írni , hogy az utóbbi 2 hétben két BikeMag érkezett ! :)
A mostanit pecsét szerint hétfõn adták fel és már kedden bent figyelt a postaládában !

Sajnos még nem tudtam teljesen végigolvasni, viszont egy dolog nem hagy nyugodni ! Az apróban van egy Morati kerékpár. Elõszedtem azt az újságot amiben a teszt van és újra elolvastam.
Nem értem !
Az ember miért ad el egy ilyen kerékpárt amirõl 6 hónapja több oldalas cikket sikerült összehoznia ?!

Hátha valaki tudja a választ ?!

Bálint