Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nagy a csönd....
10 hozzászólás mióta megjelent...?
Nem tetszik, vagy nem vettétek meg?
Pedig már minden partnerüzletben van. ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Nekem az elsõ néhány átlapozás után vannak problémáim az újsággal. Pl nemértem minek kellett a Shopping Guide-t átrakni a lap második felébe a 82. oldalra. Már az elõzõ számban is hülyeség volt, de legalább ott még viszonylag az elején volt. Azért csináltátok így hogy aki a Shopping részt olvassa annak át kelljen lapozni az újság kétharmadát? Szvsz ez szar.
A 12 haladó maratonozónak szóló tipp szerintem felesleges. Aki komolyabb bringás az már úgy is tudja ezt, akimeg nem annak ott volt az elõzõ számban a kezdõ tippek.
A trekkingek vagy cross bringák nem jönnek be, de ez szubjektív.
A bringaépítés sem teccik (szubj).
Szóval egy 5-ös skálán a mostani szám /pill 2-est kap, de majd még olvasás után is értékelem hogy_nekem_mennyire jött be.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
én is megkaptam még tegnap vagy mikor
ami nagyon feltûnt:
milyen rohadt vastag
és átlapozva: van benne minden: fitnisz (ahogy egyik tanárom mondta), DH, országút, stb, stb, és NINCS POLAR + SPINNING
ó jee :)
majd olvasás után is írok :)
üdvözlet
Prefi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jaja, én is meglepödtem, hogy már el is küldték rendesen. Átlapoztam hirtelen, teccõs.

fõleg a bevezetõ. Abszolút pozitív. Meg van szólitva az olvasó, és kicsit helyre van téve a dolog. Ez teccik. korrekt. Lcs Giantja... hümm-hümm. 8) Majdmég kritizálok, ha átrágtam magam rajta.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Így elsõ átlapozásra teccik.
Azon jót röhögtem (bocs Atom), hogy a bevezetõszöveg minden második évben meglesz?
Bár az újszülöttnek minden vicc új. Nem baj, 2012-ben már teljes litániát (ezt vajon jól írtam????) olvashatunk.
Szomorú vagyok az áremelés miatt, de már vártam, mert a Print&Publishing már tavaly írta, hogy minden újság (nemcsak ÁFA, hanem valamilyen jövedéki adóügy miatt is (ha jól emlékszem)) ára emelkedni fog.
Többit késõbb (még ha senkit sem érdekel, akkor is (dacból ;D)).

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
én ma a hugóban találtam, de meglepõdtem, mert itt a fórumon még nem is volt kinn az új szám címlapja

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
A factorban már pénteken kapható volt

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
megjelent ???

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
akkor hétfõn!!! ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Na majd meglássuk! ;) ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ha jól gondolom, akkor holnap ér oda az elõfizetökhöz illetve a partnerüzletekbe

edit:
"elvileg" ;D
de aztán én pl 1-2 napon nem fogok raplizni... ;)

Steve

Steve

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Holnap kaphato lesz az uj szam (igeret szerint)? ???

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts

Szerintetek velem van a baj, hogy már nem érdekel annyira az újság? Nekem van néhány gondolatom, mi válthatta ki. Kellene 1 pszichológus...

Nem vagy egyedül: az utóbbi kettõt már én sem vettem meg.

(Mán' ha elõjött a téma én is hozzászólok, ez is egy visszajelzés. Nekem lenne néhány konkrét javaslatom is de most ha nem írok semmit az is baj, ha meg írok akkor "nem vagyok gépész" persze ehhez képpest elég nagy magabiztossággal meg van mondva a tutifrankó.)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Hát vazzeg, ha az áprilisi szám hiányzik neked, nekem is habzana a szám... ;)
De hogy legyen rá megoldás ajánlom ezt a topicot neked.
Sajna ma lecsúsztál, de holnap reggel hívd a hölgyet, és tutira lesz megoldás.

ordenare

ordenare

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Sziasztok!

Egy problémám lenne az ujsággal.
NEM KAPTAM MÉG MEG!(Írtó mérges vagyok arra a
ganyé postára.) Nem lehetne más megoldást találni?
(lásd Quelle)

Üdv

Mindenkinek!

SpoonTHX

SpoonTHX

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Helló háj,
Csak azt szerettem volna mondani hogy nem vettem meg az áprilisi számot és nem tudtam hogy mi a probléma... nem ment a suli teljesen szét voltam ám zuhanva.
Aztán gondoltam még nincs minden veszve...kipróbálom hátha a bikkmag hiány teszi ezt velem .
És láss csodát...

Ja meg annyi hogy az oakley szemcsi amirõl írtatok az tényleg egy zero fmj 5.56 fire iridium lencsével csak a kép amit raktatok hozzá az egy zero black g30 lencsével.
csak mondom...nemazért csak úgy.
Ez legyen a legsúlyosabb problémátok!
Maximális tiszteletem.

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Szerbusztok, jó reggelt.

Mindenekelõtt gratulálok az áprilisi számhoz, az utóbbi idõk egyik legtöbb hasznos infó tartalmazó újságjának tartom. A többieket nem szeretném ismételgetni, nagyjából egyetértek velük, személy szerint engem egyetlen dolog zavar.

T. Balázs

A III. kerékpáros konferenciájól szóló cikkedben Több soron keresztül az a téma, hogy más (sikeresnek is nevezhetõ) sportágak mennyi támogatást kapnak.
"Most akkor a tömegsportot vagy az olimpiai aranyra esélyes versenysportokat kell támogatni?"
Egy "kicsit" rosszindulatúnak, kicsinyesnek érzem az efféle megjegyzéseket, semmiképp sem egy országos lapba illõnek. Valóban nem indulnak tízezrek egy-egy judo versenyen, viszont rengetegen gyakorolnak hetente "x" alkalommal.
Én is irreálisnak érzem a költségkeretet, de az én véleményem szerintem ezt nem egy másik sport kárára kellene növelni.
Hidd el, azok a sportolók ugyanúgy megérdemelnek MINDEN támogatást, tiszteletet, mint a kerékpárosok, vagy mint még sokan mások megérdemelnék...
Az általam ûzött másik sportágból tudok számos olyan Világbajnokot, Európabajnokot említeni akinek senki nem ismeri a nevét sem. (pedig egy-két dolgot letettek már az asztalra)
Úgy érzem, hogy ez a cikkrészlet személyes indulatod eredménye, de ezt, mint pártatlan újságíró nem tudom, megengedheted-e magadnak.
Szerintem nem.
Várom esetleges válaszodat akár a fórumon, akár a magazinban, tisztelettel:

Balogh Károly alias Mad002

ui: mail címem springer@freemail.hu

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Igen, a cikkidézgetés nem túl eredeti ötlet, inkább írjatok akármi másról. Most az ugye nem baj, ha Dave lenne példa. Õ írt mindenféle Mars-béli DH versenyekrõl, meg a Ladájáról, meg hogyan söröztek Missy-vel vagy mittudomén, valami olyan kellene, ami kapcsolódik a témához, de azért nem gyerekesen naív. Ez jó nehéz, de megéri a fáradtság, mert különlegesebbé teszi már az egész újságot. Szerintem. Én mindig Dave útjával kezdtem, de nem azért, mert elöl volt a magazinban.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Ez a campa történelem már szerintem is sok néha, átlapozás sorsára jutott. Túl tömény. Nekem.

Tudod miért ilyen?
Hogy 2 hónap múlva,amikor a bicókról szeretnél vmit olvasni,és még nem jött meg az új Bikemag,elõvedd a régieket újra,és akkor is nyújtsanak vmi újat,ugyanis átrágod majd magad az ilyen cikkeken is... :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Hello

Ami vélemény enyém, az itt van ni:
bevezetõ: hm. ez az idézgetés a cikkekbõl sztem elég fantáziahiányos megoldás lett. a sóhajtás jobb volt. amig volt.

az hogy a hirek megelõzte a újéskúlt, az nem baj, de miért fért be még oda a Riport is? (ezek hatalmas problémák, tudom, csak nekem szemet szurt.)

pulzusmérõk: meglepõdtem volna, ha nem a s710i nyer :), de legalább már nem csak a polárokról van szó. szerintem is kellõen ki van vesézve a téma.

a 13tipp nagyon jó, szerintem abszolut használható dolog. fõleg mivel kezdõ maratonozó vagyok. ;D Retro: olyan dolog, ami valakit érdekel, valakit egyáltalán nem, engem szerencsére igen, ugyhogy elolvastam most is. Findlike ügyesen összerakta a konát. irigylem. Használd egészséggel! :-*

Ez a campa történelem már szerintem is sok néha, átlapozás sorsára jutott. Túl tömény. Nekem.

a tesztek jók, jó sok van belõlük (ami nem baj), a bmx ekkora mennyiségben szerintem teljesen emészthetõ, szóval ismét megkapjátok az 5 chilit. ;D