Szerbusztok, jó reggelt.
Mindenekelõtt gratulálok az áprilisi számhoz, az utóbbi idõk egyik legtöbb hasznos infó tartalmazó újságjának tartom. A többieket nem szeretném ismételgetni, nagyjából egyetértek velük, személy szerint engem egyetlen dolog zavar.
T. Balázs
A III. kerékpáros konferenciájól szóló cikkedben Több soron keresztül az a téma, hogy más (sikeresnek is nevezhetõ) sportágak mennyi támogatást kapnak.
"Most akkor a tömegsportot vagy az olimpiai aranyra esélyes versenysportokat kell támogatni?"
Egy "kicsit" rosszindulatúnak, kicsinyesnek érzem az efféle megjegyzéseket, semmiképp sem egy országos lapba illõnek. Valóban nem indulnak tízezrek egy-egy judo versenyen, viszont rengetegen gyakorolnak hetente "x" alkalommal.
Én is irreálisnak érzem a költségkeretet, de az én véleményem szerintem ezt nem egy másik sport kárára kellene növelni.
Hidd el, azok a sportolók ugyanúgy megérdemelnek MINDEN támogatást, tiszteletet, mint a kerékpárosok, vagy mint még sokan mások megérdemelnék...
Az általam ûzött másik sportágból tudok számos olyan Világbajnokot, Európabajnokot említeni akinek senki nem ismeri a nevét sem. (pedig egy-két dolgot letettek már az asztalra)
Úgy érzem, hogy ez a cikkrészlet személyes indulatod eredménye, de ezt, mint pártatlan újságíró nem tudom, megengedheted-e magadnak.
Szerintem nem.
Várom esetleges válaszodat akár a fórumon, akár a magazinban, tisztelettel:
Balogh Károly alias Mad002
ui: mail címem
springer@freemail.hu