Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2004. May 31. - 20:11
Posted 2004. May 31. - 16:38
Posted 2004. May 31. - 14:43
Nah, hazaértem én is.. hát ;D tök jól elszórakoztattatok ezzel az utolsó pár oldallal... ;D
Látom megint kábé ott tartunk mint a múlt hónapban, már ami a kritika/nem kritika szájtépést illeti ;D.
SonkaZsuzsinak csak annyi:
ugyan drága, mér venném magamra? szted én hülye picsa vagyok? : csak annyira az ingem, amennyire Te is a Mackókád mellé állnál...
Csak tudod, szépen sorba minden, a könnyûtõl a nehezebb felé, és bocs ha a sorrend nem egyezik az igényeiddel. :-*
Látom megint kábé ott tartunk mint a múlt hónapban, már ami a kritika/nem kritika szájtépést illeti ;D.
SonkaZsuzsinak csak annyi:
Tudod Lcs, akinek nem inge...
ugyan drága, mér venném magamra? szted én hülye picsa vagyok? : csak annyira az ingem, amennyire Te is a Mackókád mellé állnál...
ez nagyszerû, akkor ezt is tudjuk.... de minek ezt leírni? tegyél úgy, keress benne más valami jobbatÉn lány vagyok és nem tetszik a stílus.
De csak annyit még róla, hogy nem izgat különösebben, nem olvasom ami nem jön be, találok benne más jobbat.
ez nagyszerû, most akkor a többi leánykát, akik nem bírnak ekkora tudással, biztos eszi a sárga irigység.... ;Ddefektcserének, amire én saját magam jöttem rá és nem 2 hétbe telt.
Akkor figyelj, mert az újban a fékbeállítás van, a következõben meg a váltóállítás..... ;D, de azért ne hidd, hogy a Te hatásodra, mert már régen meg van írva.V-fékbeállításnak v. váltóbeállításnak jobban örültem volna.
Csak tudod, szépen sorba minden, a könnyûtõl a nehezebb felé, és bocs ha a sorrend nem egyezik az igényeiddel. :-*
Posted 2004. May 31. - 14:12
Posted 2004. May 29. - 12:24
Hát, pasik miatt azért nem venném meg az újságot.
Különben sem a nõkrõl/nek szól, csak velük.
Szilvi meg zseni ;D
Különben sem a nõkrõl/nek szól, csak velük.
Szilvi meg zseni ;D
Posted 2004. May 29. - 09:33
hehe ... anatómiai ábrákkal meg mindennel?? Vagy rendes modelleket is akartok fotózni azokon a kényes és legférfiasabb testrészeken? Mert akkor lehet hogy mégtöbb csaj venné majd meg azt a számot mint eddig ;D
Posted 2004. May 28. - 23:47
kala mond valamit ;D mármint a nõies dolgokról... Lehetne esetleg egy ilyen bráneres cikk. mármint, hogy prosztatavédõs nyereg, meg ilyesmik 8)
Posted 2004. May 28. - 19:01
LOL
Két dolog jut mostanság eszembe a Bikemag kapcsán;
-már csak nõk bringáznak?Minden cikk arról szól,h adott cucc miért jó a nõknek,és miért nem,melyik a szép nõies szín,hogyan kell betenni a kereket a papucsba,hogyan fogyizzunk,miegymás.A hapsikra is tessék gondolni,mi azért még kicsit többen vagyunk!Illetve...Inkább arra,hogy fiúk-lányok 1aránt tartalmas,igényes újságot szeretnének olvasni.Uff.Ebbõl kell kiolvasni a lényeget.
-Sziporka,kicsit mintha személyes dologként fogtad volna fel az egészet,pedig normális kritika volt... :
Két dolog jut mostanság eszembe a Bikemag kapcsán;
-már csak nõk bringáznak?Minden cikk arról szól,h adott cucc miért jó a nõknek,és miért nem,melyik a szép nõies szín,hogyan kell betenni a kereket a papucsba,hogyan fogyizzunk,miegymás.A hapsikra is tessék gondolni,mi azért még kicsit többen vagyunk!Illetve...Inkább arra,hogy fiúk-lányok 1aránt tartalmas,igényes újságot szeretnének olvasni.Uff.Ebbõl kell kiolvasni a lényeget.
-Sziporka,kicsit mintha személyes dologként fogtad volna fel az egészet,pedig normális kritika volt... :
Posted 2004. May 28. - 15:45
A kérdésed jogos!
Mi csak statiszták voltunk, az elsõ túra cikkben. Sajna nem volt túljelentkezés erre a feladatra el sem hiszed hogy az emberek milyen szégyenlõsek.
Mi csak statiszták voltunk, az elsõ túra cikkben. Sajna nem volt túljelentkezés erre a feladatra el sem hiszed hogy az emberek milyen szégyenlõsek.
Posted 2004. May 28. - 15:35
Csak kiváncsi voltam mert viszonylag új a név a teszt csapatban
Akkor még egy kérdésem van.
A 20. oldalon tesztelsz egy Mongoose trekkinget, aztán a 66.oldalon az elsõ túrádat is megteszed (idézek szó szerint: "A történetben minden személy és esemény valós") és ezek után a 78.oldalon szerelni is "tanítassz". Kérdés: Ilyen gyorsan bele lehet jönni a bringázásba és lehet cikkeket írni egy kerékpáros szaklapba? ??? ???
Akkor még egy kérdésem van.
A 20. oldalon tesztelsz egy Mongoose trekkinget, aztán a 66.oldalon az elsõ túrádat is megteszed (idézek szó szerint: "A történetben minden személy és esemény valós") és ezek után a 78.oldalon szerelni is "tanítassz". Kérdés: Ilyen gyorsan bele lehet jönni a bringázásba és lehet cikkeket írni egy kerékpáros szaklapba? ??? ???
Posted 2004. May 28. - 15:27
A szilvi én vagyok és sajnos a képen sem vagyok látható. A test dublõröm a Zsuzsi.( nem a Sonka Zsuzsi ) mért kérded?
Posted 2004. May 28. - 15:26
Kritika az megy... ;D Jah, a FoodExpressz-es magazinba, ahol hirdetik, hogy a Katinka, aki a Romantic nevû híres együttes tehene, lefogyott 60 kilót, na, abban is van fitnessz szalonna meg ilyen baromságok. Vagyis, ha Norbi aszongya, akkor biztos úgy is van! :-X
Posted 2004. May 28. - 15:21
Sziasztok!
Egy kérdést szeretnék feltenni. Olvastam a trekking teszteket és azt szeetném megkérdezni, hogy ki az a Szilvi, aki a Mongoose Crossway-t tesztelte? Csak mert a teszt csapat bemutatásakor nem láttam.
distvan
Egy kérdést szeretnék feltenni. Olvastam a trekking teszteket és azt szeetném megkérdezni, hogy ki az a Szilvi, aki a Mongoose Crossway-t tesztelte? Csak mert a teszt csapat bemutatásakor nem láttam.
distvan
Posted 2004. May 28. - 15:16
Posted 2004. May 28. - 15:11
Posted 2004. May 28. - 15:07
Posted 2004. May 28. - 15:02
Posted 2004. May 28. - 14:52
Viccelsz?? Tollal együtt!! ;D
Mondjuk annyit én is hozzátennék, hogy mindenki, aki egy ilyen igényes, minõségi (bár az enyém újfent atomjaira hullott) lapba ír, felelõsséget kell éreznie azért, amit papírra vet, mert elég sokan olvassák és sokan nem kérdõjeleznek meg dolgokat. Tehát, mint a suliban, mielõtt beadod a zh-t még egyszer átnézni, a kétértelmû dolgokat kijavítani (harcsa<--->tengeri kütyü) mert a tanár se tölt idõt, hogy kitalálja mit is akartál... és én se ;D
Mondjuk annyit én is hozzátennék, hogy mindenki, aki egy ilyen igényes, minõségi (bár az enyém újfent atomjaira hullott) lapba ír, felelõsséget kell éreznie azért, amit papírra vet, mert elég sokan olvassák és sokan nem kérdõjeleznek meg dolgokat. Tehát, mint a suliban, mielõtt beadod a zh-t még egyszer átnézni, a kétértelmû dolgokat kijavítani (harcsa<--->tengeri kütyü) mert a tanár se tölt idõt, hogy kitalálja mit is akartál... és én se ;D
Posted 2004. May 28. - 14:50
Hát én már olvastam egy-két komoly cikket a táplálkozásról és ez inkább olyan Kiskegyed stílusban ment, szép képekkel, meg rajzokkal... Szóval ez nekem nem volt elég alapos, meggyõzõ. Olyan mintha a fele a tördelésben maradt volna.
Azért kívácsni vagyok, közüllünk hányan eszik a csirkér a bõrével együtt! ???
szerintem Ano pont ezt magyarázta.
én szeretem, ha a csirkének jó ropogós fincsi bõre van
Posted 2004. May 28. - 14:45
Hát én már olvastam egy-két komoly cikket a táplálkozásról és ez inkább olyan Kiskegyed stílusban ment, szép képekkel, meg rajzokkal... Szóval ez nekem nem volt elég alapos, meggyõzõ. Olyan mintha a fele a tördelésben maradt volna.
Azért kívácsni vagyok, közüllünk hányan eszik a csirkét a bõrével együtt! ???
Azért kívácsni vagyok, közüllünk hányan eszik a csirkét a bõrével együtt! ???