Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Írta 2004. június 02. - 12:20
Én ugyan tudok legalább féltucat, nagyobb látogatottságú és lassabb oldalt, de tény: a bikemagweb is tetûûûûûûûûûûûû...
Ok: teljesen "kész van" az alapjául szolgáló motor, plusz némi "gyári" bugok miatt naponta már elég sokat kell ügyeznem vele, h. nem vesszen a fórum tartalma.
Múlt hét hétfõ készült el a leendõ motorhoz a konverter, már intézõdik a megvásárlása, aztán install, konvert, magyarítás, teszt, teszt, teszt...
bikemagweb v4 talán szeptember környékén. Talán. Addig tikitízi. Biztonsági mentések készülnek, de nem fogom a nyaram a gép elõtt rohadva tölteni. Talán...
ON
Írta 2004. június 02. - 11:11
Itt nem unatkozik az ember... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mi tagadás, én is nagyszerûen szórakozom!
Írta 2004. június 01. - 23:08
De ha ez így megy tovább, lassan szabásminta is lesz az újságban.
Jó ötlet! Ujjatlan mez szabásmintáját szivesen látnám. Tán még meg is varratnám! ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2004. június 01. - 21:51
elolvastam az elõzõ néhány oldalt, és kétségeim merültek fel.
Ti még mindig "Magyarország legjobb kerékpáros magazinjáról" beszélgettek, vagy esetleg valami másról?
Ennyi hal egy horgászújságban sincs...
Szerintetek ki az, aki a fogyókúráját a BikeMag-ból veszi? Egyszer álljatok meg egy újságos bódé elött. Van néhány szaklap ebben a témában.
Persze, most mondhatjátok vannak akiket érdekel.
De ha ez így megy tovább, lassan szabásminta is lesz az újságban.
Írta 2004. június 01. - 15:43
Írta 2004. június 01. - 15:41
Írta 2004. június 01. - 15:14
Írta 2004. június 01. - 15:13
Bocsi de +kell kérdeznem:csak nekem lassú a fórum?de veszettûl ???
Nem, nem csak Neked. Igazából a BikeMag honlapja az általam ismert leglassabb internetoldal.
Írta 2004. június 01. - 14:58
Bocsi de +kell kérdeznem:csak nekem lassú a fórum?de veszettûl ???
Írta 2004. június 01. - 14:49
Ezzel egyet értek, és megfogadom az észrevételeteket.Én azért csak kiállnék Ultio érvelése mellett, hogy egyértelmûbben kellene fogalmazni az újságban, fõleg egy ilyen kényes témában, ami egyébként is sok emberben különbözõ gondolatokat ébreszt.
Írta 2004. június 01. - 14:43
Nem sértõ a drága megszólítás. Kicsit cinikus vagy Sziporka! És igaza van annak a fórumtagnak, aki azt írta, hogy nem tûröd a kritikát. Szerintem se tûröd a kritikát. Van még puskaporom, ne félj!Ultio:
(ezentúl tartózkodom a "drága" megszólítástól, nem gondoltam, hogy ez számodra sértõ is lehet.)
Halak: öntsünk tiszta vizet a pofámba: ha akarod negyedszer is elmagyarázom: vedd úgy, hogy ez a mondat így akart hangzani:
"zsíros, kövér húsok, kövér húsú halak", és akkor már csak egy elíráson vitatkozunk.
Nem érdemes ezen ennyire fennakadnod, mert itt az új szám, ne durrogtasd el az összes puskaporodat! Igazad van nem kell elhízott tavi halat enni, de nem muszály dagadtnak sem lenni, ilyen egyszerû.
A linkjeidrõl: ha nagyon megerõltetnéd magad, akkor az újságban szereplõ összes témához találhatnál linket, ahol BÕVEBB!! információhoz juthatsz. De akkor minek az újság?
A másik, hogy vannak rajtad kívül még emberek az országban, akiknek nincs net-hozzáférésük.
Ezeket a linkeket nem azért írtam, hogy itt vannak bõvebb infók, hanem - írtam is! - hogy vannak jó oldalak a neten, és ha írsz egy olyen fontos területtel foglalkozó cikket, mint a fogyókúra, illetve helyes táplálkozás, akkor kicsit pontosabban kéne fogalmaznod, és ügyesebben összeállítani a cikket. Amúgy nem hiszem, hogy vitatkoznánk. Én legalábbis nem. Csak leírom a véleményemet. Valóban nincs mindenkinek net hozzáférése, de ez is csak azt indokolná, hogy alaposabban kell felkészülni egy-egy cikk megírásához.
És tényleg az a lényeg, hogy van, aki a Bikemagból értesül elõször pl. a táplálkozással kapcsolatos infókról, és nem szanad hamis, vagy félreérthetó adatokat, információkat átadni neki. Jól mondja Andrew Wolf, nem a tökéletes cikket kell megírni, nem is lehet, de törekedni kell rá. És a fogalmazásnak olyannak kell lenni, mint egy kör, nem pedig mint egy sokszög, hogy ne lehessen belekötni.
Azért remélem nincs harag, Sziporka?
Írta 2004. június 01. - 14:17
Egyértelmû, hogy oda kell figyelni arra, hogy mit eszik az ember, de például én, aki még a rántottát is szakácskönyvbõl csináltam, nem biztos, hogy olyan nagyon egyértelmû, hogy miért is ne lehetne pl. halat enni, tehát van aki simán és kizárólag az újság alapján tájékozódik, fõleg, akinek hozzáférése sincs a nethez. Nem A tökéletes cikket kell megírni, ez csak amolyan észrevételféle...
Egyébként puskapor mindig volt, van és lesz, attól ne félj, hogy elfogy. Sok oldalt fog még megérni ez a topic...
Írta 2004. június 01. - 13:28
(ezentúl tartózkodom a "drága" megszólítástól, nem gondoltam, hogy ez számodra sértõ is lehet.)
Halak: öntsünk tiszta vizet a pofámba: ha akarod negyedszer is elmagyarázom: vedd úgy, hogy ez a mondat így akart hangzani:
"zsíros, kövér húsok, kövér húsú halak", és akkor már csak egy elíráson vitatkozunk.
Nem érdemes ezen ennyire fennakadnod, mert itt az új szám, ne durrogtasd el az összes puskaporodat! Igazad van nem kell elhízott tavi halat enni, de nem muszály dagadtnak sem lenni, ilyen egyszerû.
A linkjeidrõl: ha nagyon megerõltetnéd magad, akkor az újságban szereplõ összes témához találhatnál linket, ahol BÕVEBB!! információhoz juthatsz. De akkor minek az újság?
A másik, hogy vannak rajtad kívül még emberek az országban, akiknek nincs net-hozzáférésük.
vendég_Charon_*
Írta 2004. június 01. - 12:06
A lefogyott, és a levágtak/szívtak belõle 60 kiló zsírt közöt azért elég nagy különbség van.Katinka, aki a Romantic nevû híres együttes tehene, lefogyott 60 kilót
A pacal pedig igazán fitness kaja. Ha meg is eszem, tutira visszajön egy fél percen belül, tehát nullkalóriás. ;D
Írta 2004. június 01. - 12:01
Amúgy meg errõl az egész fogyókúra marhaságról az a véleményem, hogy kicsit túllihegjük az egészet. Fogyni? Roppant egyszerû! Több kalóriát kell elégetni, mint amennyit beviszünk. Ennyi az egész. Hogy aztán milyen módon égetjük el (bicajozás, futás, úszás, kondizás), az már mindegy, de feltétlenül legyen benne dinamikus, aerob mozgás, ne csak statikus.
Írta 2004. június 01. - 11:50
Csak azért, hogy képben legyünk! És ne írkáljunk össze-vissza nem mindig igaz dolgokat.DRÁGA ULTIO!
Mégegyszer elismétlem! Ez egy fogyókúrás cikk! A nem ajánlott élelmiszerek közé a -zsíros kövér húsok-halak, baromfi(a bõrös csirkecomb több koleszterint tartalmaz, mint a sovány sertéshús) is oda atrtoznak.
Szerinted vajon miért?De igazad van! Írhattam volna velõs pacalt is.Bocsi
Olvassátok!
Meg ezt is!Tele van a net ilyen jellegû cikkekkel. Nem mondom, hogy mindet készpénznek kell venni, de azért vannak a neten elfogadható források is.
Kalóriatáblázat!
Írta 2004. június 01. - 09:19
Írta 2004. június 01. - 08:54
Szerintem jó ötlet csajoknak is (jó) cikkeket írni, csakhogy ezek az írások... hát...Két dolog jut mostanság eszembe a Bikemag kapcsán;
-már csak nõk bringáznak?Minden cikk arról szól,h adott cucc miért jó a nõknek,és miért nem,melyik a szép nõies szín,hogyan kell betenni a kereket a papucsba,hogyan fogyizzunk,miegymás.
Értelmetlen és "deszépenragyogezanapmertcsodálatos..." típusú a döntõ része, elfoglalva a helyet a szintén lányoknak szóló, de VALÓDI TARTALOMMAL bíró, értékes cuccok elõl.
Például a gumiszerelésben mi a nõi módi? Az egész cikkben csak a rúzzsal megjelölés ad némi feminim élt a dolognak, egyébként ezt kábé így csinálja mindenki.
Az elsõ túrás írást pedig egy 1/8-ad oldalas térkép kiválthatta volna, mert a többi infónak semmi hasznát nem lehet venni. A Kona Smoke teszt dettó.
A barátnõmet egyébként sokkal jobban zavarja ezen cikkek infantilis felhangja, ez az egész trállálá-trállálá hangulat, ami egyre inkább teret hódít az újságban. Írjatok értelmes cikkeket értelmes csajoknak, azt nekem is élvezet olvasni. de ez így...
Nem fikázás, észrevétel.
Írta 2004. június 01. - 00:57
nem is hirdetitek annyira.Sajna nem volt túljelentkezés erre a feladatra el sem hiszed hogy az emberek milyen szégyenlõsek.
de nem hiszem hogy ott a nag faluban nem lehetne befogni par forumost, hoyg tessek egy hetre tietek utana irni rola.
kaptok cserebe ket belsot!
ezert vannak benne csajok!LOL
Két dolog jut mostanság eszembe a Bikemag kapcsán;
-már csak nõk bringáznak?Minden cikk arról szól,h adott cucc miért jó a nõknek,és miért nem,melyik a szép nõies szín,hogyan kell betenni a kereket a papucsba,hogyan fogyizzunk,miegymás.A hapsikra is tessék gondolni,mi azért még kicsit többen vagyunk!
te buksi.
csak neked nem szabad 'ugy' nezni! ;-)