Szeretnék csatlakozni az elöttem szólóhoz ... miszerint eddig volt valami nejlonzacsi a papírzacsin belül ... ami ugyebár rá volt húzva az ujságra ... így most nekem is szétázott ... sok helyen olyan mint 1 agyonhasznált sexlap ... :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2004. június 04. - 09:55
Írta 2004. június 03. - 16:54
páárszor? fakk.
mostani szám elég frirájdosra sikeredett, úgyhogy lehet örülni 8)
mostani szám elég frirájdosra sikeredett, úgyhogy lehet örülni 8)
Írta 2004. június 03. - 16:37
Milán-t most melyik kórházban ápolják? 8) izé, tudja vki, hogy hol van ez a b@szomnagy letörés?
Nincs kórházban, tisztán leérkezett párszor ! 8)
A letörés Budaörsön van a kõbányában.
(az újságot még nem láttam -most tuti veszek. megtetszett a tartalomjegyzék !- M!lán mutogatta a képet a fogasnál !)
Írta 2004. június 03. - 16:21
há nekem is majdnem szétázott... de mégse.
teccetõs. bár az elõlapon nem látszik a kissebségi gyerekneka biciklije. (a béna fotós bemozdult biztos ;D)
bevezetõ: fasza. csak. ott a probléma, hogy az arc, akineka idézete be van szúrva, szerintetek érteni fogja, hogy mit hadoválsz Kedves András a sángháj akármi koktélról? Szerintem nem. söt. szerintem két nap mulva megjelenik itt, és elkezdi ismét osztani az észet 5/b osztályos szinten, hogy "Legyemmá több frírájd, Kona rulez! mikor teszteltek má szuppermonsztert?" Amugy minden ok. ;D
amitõl nagyon meghozta a bringázhatnék érzésemet, az a fultetós SS bringa-cikk. kurvajó.
és még nem értema végére.
teccetõs. bár az elõlapon nem látszik a kissebségi gyerekneka biciklije. (a béna fotós bemozdult biztos ;D)
bevezetõ: fasza. csak. ott a probléma, hogy az arc, akineka idézete be van szúrva, szerintetek érteni fogja, hogy mit hadoválsz Kedves András a sángháj akármi koktélról? Szerintem nem. söt. szerintem két nap mulva megjelenik itt, és elkezdi ismét osztani az észet 5/b osztályos szinten, hogy "Legyemmá több frírájd, Kona rulez! mikor teszteltek má szuppermonsztert?" Amugy minden ok. ;D
amitõl nagyon meghozta a bringázhatnék érzésemet, az a fultetós SS bringa-cikk. kurvajó.
és még nem értema végére.
Írta 2004. június 03. - 15:53
Egy kérdés. Igazából átlapozni ezt nem tudtam, mert egy pöttyet elázott.
Viszont papírcsomi helyett volt már párszor nejloncsomi, amiben ugyebár esõ esetén nem ázik atomokra a lap, ha a f*szarcú postás nem képes beletenni a ládába.
Esetleg nem akartok visszatérni eme jeles megoldáshoz? Ma lementem, és mit látok? Tócsában ázik a fele...
Ne írjátok, h beszéjjek a postással, m megtettem már párszor, de a válasz kb az volt, h "Óóóvan, maj' neked belehejeiem bázzer"
>
Viszont papírcsomi helyett volt már párszor nejloncsomi, amiben ugyebár esõ esetén nem ázik atomokra a lap, ha a f*szarcú postás nem képes beletenni a ládába.
Esetleg nem akartok visszatérni eme jeles megoldáshoz? Ma lementem, és mit látok? Tócsában ázik a fele...
Ne írjátok, h beszéjjek a postással, m megtettem már párszor, de a válasz kb az volt, h "Óóóvan, maj' neked belehejeiem bázzer"
>
Írta 2004. június 03. - 15:18
Írta 2004. június 03. - 15:09
Egy ötlet: Gondoltatok arra, hogy a teszteknél magánemberek véleményét írjátok le? Mondjuk valaki lefotózza a bicóját és ír egy fél oldalt a gépérõl. Javaslatok, elõnyök, hátrányok.....
Szerintem jópofa lenne.
Volt már szó errõl annak idején, meg is lett hirdetve, de kész cikk nem érkezett.
Írta 2004. június 03. - 12:14
Milán-t most melyik kórházban ápolják? 8) izé, tudja vki, hogy hol van ez a b@szomnagy letörés?
Írta 2004. június 03. - 00:28
Én nagyon örültem a csavaros cikknek, bár ott lehetett volna néhány konkrét adat, meg, hogy 1 Nm az hány inLb, stb (bár az itt van:http://www.parktool....lp/torque.shtml) Mindenesetre remélem még lesz több ilyen témájú cikk a jövõben.
Írta 2004. június 02. - 23:06
kempelen
Valamelyik számban olvastam, hogy a kiemelt boltokban 4 nappal elõbb lehet kapni az újságot, mint az utcán.
Én már olyan függõ lettem, hogy ha várni kell napokat, akkor már remegek és füstöl a fejem.
Egy ötlet: Gondoltatok arra, hogy a teszteknél magánemberek véleményét írjátok le? Mondjuk valaki lefotózza a bicóját és ír egy fél oldalt a gépérõl. Javaslatok, elõnyök, hátrányok.....
Szerintem jópofa lenne.
Valamelyik számban olvastam, hogy a kiemelt boltokban 4 nappal elõbb lehet kapni az újságot, mint az utcán.
Én már olyan függõ lettem, hogy ha várni kell napokat, akkor már remegek és füstöl a fejem.
Szerintem jópofa lenne.
Írta 2004. június 02. - 22:08
Egy hiba : a magyarszéki dual versenyen a profi döntõben Gulyás Misi Koczka Levivel mérkõzött, nem pedig Deli Gabival!
Egyébként az újság szuper!
Egyébként az újság szuper!
Írta 2004. június 02. - 21:14
Az elõfizetõi példányokat sk. postáztam tegnap délután 3-kor, innentõl a Posta kezében vagyunk...
A vidéki boltokban elvileg ma már van, legkésõbb holnap, Budapesten a boltokban ma szórták a Pajtik.
A vidéki boltokban elvileg ma már van, legkésõbb holnap, Budapesten a boltokban ma szórták a Pajtik.
Írta 2004. június 02. - 20:04
Írta 2004. június 02. - 19:35
Írta 2004. június 02. - 19:30
Írta 2004. június 02. - 19:26
Rave, fingom nincs, hogy kinek van, viszont a májusi számban május 31 van feltûntetve, mint megjelenési dátum. init?
Írta 2004. június 02. - 19:18
Nos, nekem van
Egymondatos kritika és egyben segélykiáltás az égieknek:Bringázni akarok most!!!
Azt kell hogy mondanom hogy eddíg ez a szám a legjobb ebben az évben, nekem legalábbis..
Sok dh, remek cangák, jó telók, jó cikkek.
Mi kell még?
És bevallom Milánka hírdetése is tetszett, sõt:)
Csak így tovább.
Egymondatos kritika és egyben segélykiáltás az égieknek:Bringázni akarok most!!!
Azt kell hogy mondanom hogy eddíg ez a szám a legjobb ebben az évben, nekem legalábbis..
Sok dh, remek cangák, jó telók, jó cikkek.
Mi kell még?
És bevallom Milánka hírdetése is tetszett, sõt:)
Csak így tovább.
Írta 2004. június 02. - 18:28
Írta 2004. június 02. - 16:20
Elõször is isten éltessen Zorgmester! Másoccor meg mér késik állandóan a bikmakom vajh? 13.ker...