Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Szeretnék csatlakozni az elöttem szólóhoz ... miszerint eddig volt valami nejlonzacsi a papírzacsin belül ... ami ugyebár rá volt húzva az ujságra ... így most nekem is szétázott ... sok helyen olyan mint 1 agyonhasznált sexlap ... ::)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
páárszor? fakk.
mostani szám elég frirájdosra sikeredett, úgyhogy lehet örülni 8)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Milán-t most melyik kórházban ápolják? 8) izé, tudja vki, hogy hol van ez a b@szomnagy letörés?

Nincs kórházban, tisztán leérkezett párszor ! 8)
A letörés Budaörsön van a kõbányában.
(az újságot még nem láttam -most tuti veszek. megtetszett a tartalomjegyzék !- M!lán mutogatta a képet a fogasnál !)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
há nekem is majdnem szétázott... de mégse.

teccetõs. bár az elõlapon nem látszik a kissebségi gyerekneka biciklije. (a béna fotós bemozdult biztos ;D)

bevezetõ: fasza. csak. ott a probléma, hogy az arc, akineka idézete be van szúrva, szerintetek érteni fogja, hogy mit hadoválsz Kedves András a sángháj akármi koktélról? Szerintem nem. söt. szerintem két nap mulva megjelenik itt, és elkezdi ismét osztani az észet 5/b osztályos szinten, hogy "Legyemmá több frírájd, Kona rulez! mikor teszteltek má szuppermonsztert?" Amugy minden ok. ;D

amitõl nagyon meghozta a bringázhatnék érzésemet, az a fultetós SS bringa-cikk. kurvajó. :)

és még nem értema végére.

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Egy kérdés. Igazából átlapozni ezt nem tudtam, mert egy pöttyet elázott.
Viszont papírcsomi helyett volt már párszor nejloncsomi, amiben ugyebár esõ esetén nem ázik atomokra a lap, ha a f*szarcú postás nem képes beletenni a ládába.
Esetleg nem akartok visszatérni eme jeles megoldáshoz? Ma lementem, és mit látok? Tócsában ázik a fele...
Ne írjátok, h beszéjjek a postással, m megtettem már párszor, de a válasz kb az volt, h "Óóóvan, maj' neked belehejeiem bázzer"
>:(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
de ez csak retrók kapcsán volt,nem?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts

Egy ötlet: Gondoltatok arra, hogy a teszteknél magánemberek véleményét írjátok le? Mondjuk valaki lefotózza a bicóját és ír egy fél oldalt a gépérõl. Javaslatok, elõnyök, hátrányok.....
Szerintem jópofa lenne.

Volt már szó errõl annak idején, meg is lett hirdetve, de kész cikk nem érkezett.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Milán-t most melyik kórházban ápolják? 8) izé, tudja vki, hogy hol van ez a b@szomnagy letörés?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én nagyon örültem a csavaros cikknek, bár ott lehetett volna néhány konkrét adat, meg, hogy 1 Nm az hány inLb, stb (bár az itt van:http://www.parktool....lp/torque.shtml) Mindenesetre remélem még lesz több ilyen témájú cikk a jövõben.

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
kempelen

Valamelyik számban olvastam, hogy a kiemelt boltokban 4 nappal elõbb lehet kapni az újságot, mint az utcán.
Én már olyan függõ lettem, hogy ha várni kell napokat, akkor már remegek és füstöl a fejem. :)

Egy ötlet: Gondoltatok arra, hogy a teszteknél magánemberek véleményét írjátok le? Mondjuk valaki lefotózza a bicóját és ír egy fél oldalt a gépérõl. Javaslatok, elõnyök, hátrányok.....
Szerintem jópofa lenne.

landuk

landuk

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Egy hiba : a magyarszéki dual versenyen a profi döntõben Gulyás Misi Koczka Levivel mérkõzött, nem pedig Deli Gabival!
Egyébként az újság szuper!

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
Az elõfizetõi példányokat sk. postáztam tegnap délután 3-kor, innentõl a Posta kezében vagyunk...

A vidéki boltokban elvileg ma már van, legkésõbb holnap, Budapesten a boltokban ma szórták a Pajtik.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
najó sz@rok rá, jön amikor jön. pax 8) :P

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
várjatok még,hozok popcornt
amúgy azért KeX iz rájt

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
fight

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Rave, fingom nincs, hogy kinek van, viszont a májusi számban május 31 van feltûntetve, mint megjelenési dátum. init?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nos, nekem van :)
Egymondatos kritika és egyben segélykiáltás az égieknek:Bringázni akarok most!!!

Azt kell hogy mondanom hogy eddíg ez a szám a legjobb ebben az évben, nekem legalábbis..
Sok dh, remek cangák, jó telók, jó cikkek.
Mi kell még?
És bevallom Milánka hírdetése is tetszett, sõt:)

Csak így tovább.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
szerinted van már valakinek?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Elõször is isten éltessen Zorgmester! Másoccor meg mér késik állandóan a bikmakom vajh? 13.ker...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Adolf:

....arra a "cuki" rózsaszínûre gondolsz? :)