Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Sziasztok.

András: A koktélmixelõs cikked korrekt.
De: Kropkó Pétert felhozni kár volt (azt is mondhatnám: ügyes húzás...) Õt soha, senki nem is kifogásolta, és azt az írást sem.

Elõre.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Szeretnék fr-dhra egy teleszkópot, nézegettem az rst capa tl-t elég olcsó, csak enyhe ugrálásra, meg dh-ra használnám. Ismeri vki?
;D ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
RST, Mozo, .... ;D ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
fel tudsz sorolni 10fr telót, aminek van itt forgalmazója? ;D

Kinrade

Kinrade

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Milán letörése elég fasza.. de a világsztárok ugranak ekkorákat. pl. darren berrechlot disorder 4ben. amugy az ujsag nemnagycucc. de ha pl 10 fr telót tesztelnének akkor ok.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
itt a postás beadta a szomszédhoz, mert kicsit össze volt szakadva a csomagolás, és nem akarta begyûrni a postaládába! (pedig tegnap asszem nem is esett) ::)
majd el is fogom olvasni, shopping guide télleg jobb az elején
Prefix

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Naszóval reagálnék ittésmost a koktélmixelõs bevezetõre: Az hogy "3 újság vegyül" a Bikkmakkban, szerintem jó. Véleményem szerint az emberek többségét más dolgok is érdeklik a világon mint az a szakág amelyet õ személy szerint ûz. Persze bisztosan sokan vannak akik tesznek rá hogy milyen más vállfajai vannak a kerékpározásnak, az a jó amit õ csinál oszt jóvan. Asszem múlt havi számban ilyet mond a DH-s gyerek, hogy a 4X-t õ ugyan ki nem próbálna, mehogy ott tekerni kell vázze! :o
Másik amit anyázni szoktak: Kiba sok a reklám az újságban. Nosza vettem 1 Moutaine Bike címû német újságot és ugyanmár megszámoltam hány db egész oldalas reklám van benne. El kell keseredjetek biz a Bikkmakkban 20 db van 147 oldalon, a németben 24db jut 147 oldalra. Hoppá ::) Vajon melyik is fogy több példányban? Mellesleg nekem összességében jobban tetszik a miénk, grat. a készítõknek!
Mi a fenéér van csomó minden az újságban aminek semmi köze a montizáshoz? Szerintem jó dolog hogy hogy lehet valahol olyan neves sportolókról olvasni mint pl: Kropkó Péter. Hol kéne róla írni, talán az Ironmen havilapban? ::) Nem hinném hogy létezne ilyen. Gondolom a Toud de Hongrie se ebbe az újságba való. Én mégis örülök neki hogy írtok róla, mert érdekel. Viszont amíg nem írtatok, nem is tudtam hogy létezik. Napersze ez a saját mûveletlenségem. :-[
Szirintem nincs semmi gond a recepttel, csak így tovább! ;) Bocs ha hosszúra sikeredett!

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
nagyon baba a mostani bikemag!Amikor látom hogy milyen bringákat teszteltek csak irigyelni tudlak titeket!Legyen minden szám ilyen jó!Gratula!
shoping list az eleére visszakerülhetne és akkor nagyon zsír lenne! ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én a szabix nevû fórumosra írtam:)
A gardás cikkhez.
A dh versenyen nem voltunk, hiszen olyan nem is volt.Voltak szervezett dh-túrák, de az nem verseny volt.Az egyiken egy srác, az én vagyok,egy Specialized Demo nyergében, de az csak egy testride volt.A másik Dh gép egy Onion volt, amirõl csak annyit tudtunk meg,hogy szanaszét lehet állítani...sztem rohadt csúnya:)
Kíváncsi lennék, hogy mikor másodszor zúzol ugyanazon a köves csuklószivató lejtõn, amikor már 5 óra verseny van a hátad mögött, és 100km, akkor már nem biztos, hogy tetszik.:)
Viszont nagyon jó dh pályák vannak, pl a Monte Brioneról,sõtt a Monte Baldora visz felvonó is, csak a gatyádat is otthagyod a jegyre:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elolvasgattam
kár, hogy a sopping gájd a végére került, már másodízben. az elején jobb helyen volt szvsz.

kona ss cikk: megazsír

scott: nem hiszem, hogy valami ennyire tökéletes.
merida: miért van az, hogy balázs dura ace történelme 4 oldal, a merida/scott megy egy-egy fél? (most csak hasra mondom az oldalt, lehet, hogy egész 3/4-ed is megvan az!! ;)) <- szóval ebbe ne kössünk bele kérem.

bbb: jó hogy végre van "x" mint szerzõ a végén, tudom hogy miért van iylen bugyuta cikk benne....

telóteszt: okés, de néhol olyan német bike-osan kis görbék meg csillagok jót tettek volna neki még.

többi: majd még olvasom. mindenesetre elég jó.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Neeem, tudom, csak BlackFox felvetésére reagáltam, miszerint talán egy haverja kölcsön adta neki... vagy ilyesmi.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
HA te thommeyra és (vagy) rám gondolsz, akkor mi nem rád gondoltunk. ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Gondoltam megkérdezem.. mér' baj?

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Ami tetszett:
Troy Lee reklám
Scott High Octane
Szimmering csere
FreeRide villák tesztje
Olympus DownHill (jó volt, de rövid!)
Shopping guide (Sissixone Bomber, HansToolz, RS Boxxer WC)

Ami nem tetszett:
Garda Bike Fest DH-ról nincs túl sok kép és cikk(2 van, az egyiken egy srác van, a másikon meg egy érdekes DH gép). Kicsit sokkal többet vártam, hogy talán szántok rá 2-4 oldalt és jobbnál jobb képekkel ejtetek minket ámulatba (melyeken a pálya is látszik, hogy tulajdonképpen milyen is volt). A pályáról írt rövid cikkhez csak annyit tudnék mondani, hogy izlések és pofonok (nekem bejönnek a múrvás pályák és a hajtûkanyarok)!
Kevés a DH! Nem azért, de a FR és DH szerelmesei megérdemelnének a 146 oldalból minimum 30 oldalt (és még a többi stílus szerelmeseinek is marad bõven olvasnivaló)!

Más téma:
Az elöttem szólóhoz csak annyit fûznék, hogy gondolom valamelyik barátjának megvan az új Bikemag és azt látta.
Szabix! Célszerû elõfizetni a lapra, legalább mindig idõben megérkezik (ujságostól hamar elviszik, mert nem rendelnek sokat).
A csomagolásnál tényleg jó lenne, ha megint lenne nejlon borítás, mert a póstások elég nagy k*csögök és nem sz*rá ázott újságot akarok lapozgatni! A törékeny dolgot belehajtogatják a póstaládába és hasonlók! Magasról sz*rnak az egészre!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Te hülye!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Még egy értelmiségi:)))))

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ha nem kapsz sehol újságot, akkor honnét tudod, hogy még mindig kevés a DH?

szabi-én

szabi-én

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
És nem kapok sehol újságot!!

szabi-én

szabi-én

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Még mindig kevés a DH!!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
No, átlapoztam, 40 oldalt elolvastam és tetszik.
Bár olvastam volna többet a high Octane-ról is, meg a Trans Missionról is (igaz, nem a "szakterületem"), de jók voltak így is.
És méé nincs 40 rongyom arra a Polar-X vázra??? :'( :-\
Extrémek meg tényleg örülhetnek, kívánságuk meghallgatásra talált.