Ez pont olyan,hogy a forgalmazója nem ad belõle tesztre ilyen,vagy olyan okok miatt...
Csak ezt sokan elfelejtik...de minden hónapban visszatérõ probléma,hogy miért nem teszteltük ezt,vagy azt a modellt...pontosan azért mert a forgalmazó nem ad belõle semmit.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2004. September 14. - 10:36
Posted 2004. September 14. - 10:25
Ha jól emlékszem, Balázs nemrég a Selle-nél volt gyárlátogatni, és csupa szépet írt.
Magyarországon kapható min. tízféle Selle nyereg.
A mostani nyeregtesztbe meg nem fért be egy sem.
Szerintetek ez milyen?
Magyarországon kapható min. tízféle Selle nyereg.
A mostani nyeregtesztbe meg nem fért be egy sem.
Szerintetek ez milyen?
Posted 2004. September 09. - 19:15
Posted 2004. September 09. - 18:39
Nagyon jót röhögtem ma ahogy tovább haladtam az újsággal!
Írtatok valami olyasmit "Mr. Leblancról" hogy az arca mindent elárul. Nem tudom feltûnt e valakinek de az a kép ott hát elég érdekes, remélem ez a kép nem a Tour de Hongrie-rõ árulkodik mert õszintén szólva szerintem olyan az arckifejezése mint bambinak amikor kinyírták az anyját.(bocs ha valakiben régi sebeket téptem fel)
Írtatok valami olyasmit "Mr. Leblancról" hogy az arca mindent elárul. Nem tudom feltûnt e valakinek de az a kép ott hát elég érdekes, remélem ez a kép nem a Tour de Hongrie-rõ árulkodik mert õszintén szólva szerintem olyan az arckifejezése mint bambinak amikor kinyírták az anyját.(bocs ha valakiben régi sebeket téptem fel)
Posted 2004. September 09. - 17:49
Tudtam, hogyha nem szánom rá azt a pár órát amíg sikerül visszaolvasnom és nem idézek akkó' tuti benézem ! ;D
Mindenesetre Beg mondta nekem, hogy nem lesz olvasói bringa, több okból sem, de úgy emlékeztem, hogy itt is le lett ez írva. És hol van már tavaly október 15...
Mindenesetre Beg mondta nekem, hogy nem lesz olvasói bringa, több okból sem, de úgy emlékeztem, hogy itt is le lett ez írva. És hol van már tavaly október 15...
Posted 2004. September 09. - 17:29
He? :Ultió:
Szerintem ez az ötlet sose volt tiltva, már töbször leírta itt is zOrg is, hogy bárki bármilyen cikket írhat, küldjön hozzá megfelelõ minõségû fotókat és a nyakamat ráteszem, hogy meg fog jelenni az újságban. ;D
Egyébként a saját bicó tesztnél annyi a követelmény, mint nekünk is:
max 800 szó meg a képek, ha ilyet küldötök a magazin emiljére és úgy ítéltetik meg, hogy jó és belefér, szerintem sima ügy
Posted 2004. September 09. - 15:16
Tök jó, hogy nem is olyan régen kategórikusan kijelentettétek, hogy olvasói bringa nem fog bekerülni az újságba, több okból sem... :
Posted 2004. September 09. - 10:38
végre mûködik rendesen a Bikemag,úgyhogy mindjárt firkantok kis kritikát
szóval a nyeregteszt jó és vicces,még ha nem is derül ki belõle sok info,csak,h próbálgassad õket,és valami lesz
az outi maraton és a Scott tech-reklám szintén zsír
viszont;
egyre több össztelós gép van tesztelve,de a vázukról egyre kevesebbet tudunk meg,néha még az útjuk sem derül ki egyértelmûen
az a tendencia,hogy a vázak bemutatása külön cikkek keretében történik (Merida LRS-Mongoose Fairlane)
pedig ez 1általán nem olyan "komoly tech dolog",az ember elvárná,hogy ha már rendes bemutatót olvas,akkor az alkatrészlistán és az ismert szövegeken túl ("Deore agyak","ez egy LX-szel szerelt bringa XT hátsóváltóval","kényelmes a nyereg és a tárcsákkal sem volt gond a bekopásuk után" "ajánlom mindenkinek,aki egy megbízható társra vágyik") érdemi infot is kihámozhasson a cikkbõl
ugyebár egy komoly kerót szinte mindenki részekbõl rak össze
tehát ha már szó van egy össztelós keróról,akkor én a bringa bemutatásának keretében olvasnék arról,hogy a váz rugózása hogy variálható (már,ha variálható),milyen szemtávolságú rugóstagok illenek bele milyen elsõtelókkal,így milyen fejcsõszög és középcsapágymagasság jön ki,milyen áttételi aránnyal rendelkezik a lengõkar,milyen keménységû rugó kell a rugóstagba,stb...
ezek olyan érdemi infók,amik sztem fontosak,és megférnének egy hasonló boxban,mint amiben a gépek geometriai adatai vannak jelenleg
persze,egy kis többletmunkát jelentene,de...
na ennyi így elsõre
szóval a nyeregteszt jó és vicces,még ha nem is derül ki belõle sok info,csak,h próbálgassad õket,és valami lesz
az outi maraton és a Scott tech-reklám szintén zsír
viszont;
egyre több össztelós gép van tesztelve,de a vázukról egyre kevesebbet tudunk meg,néha még az útjuk sem derül ki egyértelmûen
az a tendencia,hogy a vázak bemutatása külön cikkek keretében történik (Merida LRS-Mongoose Fairlane)
pedig ez 1általán nem olyan "komoly tech dolog",az ember elvárná,hogy ha már rendes bemutatót olvas,akkor az alkatrészlistán és az ismert szövegeken túl ("Deore agyak","ez egy LX-szel szerelt bringa XT hátsóváltóval","kényelmes a nyereg és a tárcsákkal sem volt gond a bekopásuk után" "ajánlom mindenkinek,aki egy megbízható társra vágyik") érdemi infot is kihámozhasson a cikkbõl
ugyebár egy komoly kerót szinte mindenki részekbõl rak össze
tehát ha már szó van egy össztelós keróról,akkor én a bringa bemutatásának keretében olvasnék arról,hogy a váz rugózása hogy variálható (már,ha variálható),milyen szemtávolságú rugóstagok illenek bele milyen elsõtelókkal,így milyen fejcsõszög és középcsapágymagasság jön ki,milyen áttételi aránnyal rendelkezik a lengõkar,milyen keménységû rugó kell a rugóstagba,stb...
ezek olyan érdemi infók,amik sztem fontosak,és megférnének egy hasonló boxban,mint amiben a gépek geometriai adatai vannak jelenleg
persze,egy kis többletmunkát jelentene,de...
na ennyi így elsõre
Posted 2004. September 09. - 10:32
Eddig a Meridás cikkig jutottam, de eddig nálam Balázs cikke a befutó a Scott vázakról. Én, mint technikai analfabéta - legalábbis a vázgyártás és a karbontechnika terén - úgy érzem k*rva sokat tanultam.
A nyeregtesztben meg a három s*gg a legjobb ;D
A nyeregtesztben meg a három s*gg a legjobb ;D
Posted 2004. September 09. - 09:07
Van olvasók bringája? Még nem találtam meg....
van benne, a Tomac 204 az a vole kollegáé.
Amugy nekem is teccik, tökre végigolvastam az egészt egy nap alatt. Még a túrát is.
Posted 2004. September 09. - 00:10
Van olvasók bringája? ??? Még nem találtam meg....
Velocica rulez!
Nekem is tetszik Sziporka (izé, stílusa). Privit hová lehet küldeni? 8)
Velocica rulez!
Nekem is tetszik Sziporka (izé, stílusa). Privit hová lehet küldeni? 8)
Posted 2004. September 08. - 22:32
No
Tetszik az új szám és örök hála hogy van olvasó bringája..remélem a hamarosan erõsen upgradelt marinka befér egy pár képpel ;D : (nyali nyali)
Monster bonc remek, végre megtudtam hogy kiló
nyereg teszt ugyancsak átfogó fõleg a három csupasz popó..
Ja és jók az alkesz képek..lcs, rave mindenkirõl sörözõs képet hajrá bejkmeg az atóbbi pár szám már tényleg jó.. :-*
Tetszik az új szám és örök hála hogy van olvasó bringája..remélem a hamarosan erõsen upgradelt marinka befér egy pár képpel ;D : (nyali nyali)
Monster bonc remek, végre megtudtam hogy kiló
nyereg teszt ugyancsak átfogó fõleg a három csupasz popó..
Ja és jók az alkesz képek..lcs, rave mindenkirõl sörözõs képet hajrá bejkmeg az atóbbi pár szám már tényleg jó.. :-*
Posted 2004. September 08. - 18:55
Tetszik az új szám, bár még csak a harmadáig jutottam mégis élnék némi kritikával!
Jó tudom, hogy ez mégis csak egy montis magazin de azért ahogy látom törekedtek mindenkinek nyújtani valamit.->Kedves BikeMag-team volt egy Tour és egy árva szót nem találok róla pedig már vártam ám hátha megvillantotok valamit a kulisszák mögül esetleg Bodrogiról (még akkor is ha nem indult). Ennek mi az oka?Vagy az országúti már nem fér bele az imázsba?Vagy még folyamatban lenne?
De hogy ne csak piszkálódjak jön egy kis pozitívum is! Nagyon tetszik a KTM-es cikk by Sziporka! Több élménybeszámolót sztorit...írhatna mert nagyon jó stílusa van, én legalábbis nagyon szeretem. Nálam övé a babér ebben a számban!Tehát fõnök bácsi tessék már neki beszámolós munkát adni
Ja és most pedig Vuelta van.....
Jó tudom, hogy ez mégis csak egy montis magazin de azért ahogy látom törekedtek mindenkinek nyújtani valamit.->Kedves BikeMag-team volt egy Tour és egy árva szót nem találok róla pedig már vártam ám hátha megvillantotok valamit a kulisszák mögül esetleg Bodrogiról (még akkor is ha nem indult). Ennek mi az oka?Vagy az országúti már nem fér bele az imázsba?Vagy még folyamatban lenne?
De hogy ne csak piszkálódjak jön egy kis pozitívum is! Nagyon tetszik a KTM-es cikk by Sziporka! Több élménybeszámolót sztorit...írhatna mert nagyon jó stílusa van, én legalábbis nagyon szeretem. Nálam övé a babér ebben a számban!Tehát fõnök bácsi tessék már neki beszámolós munkát adni
Ja és most pedig Vuelta van.....
Posted 2004. September 08. - 14:49
Az szerintem is gáz...
de ezért még majd jól.... nemistudommitcsinálokafõszerkesztõúrral....grrrr >
de ezért még majd jól.... nemistudommitcsinálokafõszerkesztõúrral....grrrr >
Posted 2004. September 08. - 11:05
igen jó a mostani szám sztem VÉGRE! bár az elõzõ kettõ is eléggé tetszett VÉGRE, de a mostani talán náluk is jobb. a magazine második fele már nem annyira izgalmas számomra (túrák stb), de az eleje kárpótol! hajrá! ja, egy valami sztem igencsak gáz, talán a carbon meridánál van rave-rõl egy kivágott kép, na az nagyon amatõõr! hajrá 2!
Posted 2004. September 07. - 22:45
Posted 2004. September 07. - 10:10
Sziasztok!
Gratula a szeptemberi számhoz! Nagyon jó lett! ( különösen a VeloCica képek 8) )
Egyetlen kérdésem lenne! Králik Danis BMXes rész már nem lesz több? Augusztusban is csak flatland volt...most is! .. pedig én nagyon szerettem a képeit és élmény volt olvasni is!
tom
Gratula a szeptemberi számhoz! Nagyon jó lett! ( különösen a VeloCica képek 8) )
Egyetlen kérdésem lenne! Králik Danis BMXes rész már nem lesz több? Augusztusban is csak flatland volt...most is! .. pedig én nagyon szerettem a képeit és élmény volt olvasni is!
tom
Posted 2004. September 06. - 10:42
Klassz az új szám! Az utóbbi három szám az eddigi legjobb szerintem.
Egy kérdésem is lenne: aug 31-ig érvényes a klubkártyám, azt hittem lejárt az elõfzetésem és meg akartam venni a lapot, de épp nemrég bedobta a postás. ???
Meg egy kérés: A legtöbb újság küld egy csekkecskét ha lejár az elõfizetés, megoldható lenne?
Egy kérdésem is lenne: aug 31-ig érvényes a klubkártyám, azt hittem lejárt az elõfzetésem és meg akartam venni a lapot, de épp nemrég bedobta a postás. ???
Meg egy kérés: A legtöbb újság küld egy csekkecskét ha lejár az elõfizetés, megoldható lenne?
Posted 2004. August 31. - 05:23
Posted 2004. August 22. - 20:27
Én úgy tudom, hogy a szerkesztõség címén megrendelhetõek a régi számok, de bringásboltokban is látni. Ha budapesti vagy akkor nézd meg a Hunyadi Sport-ban (asszem ez a neve), ott láttam.