Nekem volt valami ilyesmi, miután mekkmester módra szétszedtem-összeraktam. Már nem emlékszem 100%-ig, de úgy rémlik hogy a levegõs lábban az alsó kamra tömítése alatt van még egy mûanyag gyûrû egy rugóval talán (a lekoppanás ellen gondolom).
Lehet hogy az kattog, mindenesetre én szétszedtem mégegyszer, utána meggyógyult.
mod: ha kiengeded a nyomást mindkét kamrából és utána újrafújod, nem kussol el?
Megvolt a mûtét. Szétszedtem teljesen, rendellenességet keresve. Hát azt nem találtam... Kitakarítottam, bár nem volt benne dzsuva. Mindent átvizsgáltam, kentem, feltöltöttem olajjal az elõírt mennyiségekkel, összeraktam megnyomkodtam, és kattog! Már éreztem a Kobike által vázolt jelenség elõszelét. Azért biztos ami biztos, beállítottam a megfelelõ + és - kamranyomásokat. Jééééé abbahagyta! Már csak azt nem értem, hogy miért?Bálint U-turnös Rebája kattant kifelé, amikor teljesen kirugózott, de az más jelenség sztem.
Az enyém sosem csinált ilyent, úgyhogy passz. A helyedben szétszedném és összeraknám újra, minden részét alaposan megvizslatva és ha akkor is kattog, akkor csendesen agyfaszt kapnék...
Kipróbáltam, jónak tûnik. Ja és örülés!!!

Sign In
Create Account

Back to top