Nekem volt valami ilyesmi, miután mekkmester módra szétszedtem-összeraktam. Már nem emlékszem 100%-ig, de úgy rémlik hogy a levegõs lábban az alsó kamra tömítése alatt van még egy mûanyag gyûrû egy rugóval talán (a lekoppanás ellen gondolom).
Lehet hogy az kattog, mindenesetre én szétszedtem mégegyszer, utána meggyógyult.
mod: ha kiengeded a nyomást mindkét kamrából és utána újrafújod, nem kussol el?
Megvolt a mûtét. Szétszedtem teljesen, rendellenességet keresve. Hát azt nem találtam... Kitakarítottam, bár nem volt benne dzsuva. Mindent átvizsgáltam, kentem, feltöltöttem olajjal az elõírt mennyiségekkel, összeraktam megnyomkodtam, és kattog! Már éreztem a Kobike által vázolt jelenség elõszelét. Azért biztos ami biztos, beállítottam a megfelelõ + és - kamranyomásokat. Jééééé abbahagyta! Már csak azt nem értem, hogy miért?Bálint U-turnös Rebája kattant kifelé, amikor teljesen kirugózott, de az más jelenség sztem.
Az enyém sosem csinált ilyent, úgyhogy passz. A helyedben szétszedném és összeraknám újra, minden részét alaposan megvizslatva és ha akkor is kattog, akkor csendesen agyfaszt kapnék...
Kipróbáltam, jónak tûnik. Ja és örülés!!!