Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor még kellene vennem pluszba két olyan gyûrût is?

Akkor még egyszer. :) Kétféle RS szimering van, az egyikhez kell az a két gyûrû (olajzáró), a másikhoz nem, mert abba bele van építve az olajzáró.

Nem kell venned, mert ez az egybeépített fajta. Nem fognak neked csak porlehúzót adni.

A sebesség mindent megold.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts

99% hogy nem lesz benne, az újakban már az egybeépített van.

Akkor még kellene vennem pluszba két olyan gyûrût is?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Na akkor szétszedem és megnézem, hogy kell e vagy sem.

99% hogy nem lesz benne, az újakban már az egybeépített van.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
Na akkor szétszedem és megnézem, hogy kell e vagy sem.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség, ma szeretném kicserélni a szimeringet (ez az elsõ ilyen javításom, próbálkozásom) a recon-ból, vettem hozzá egy szettet amiben 2 szivacs gyûrû és 2 szimering van (ami kívülrõl is látszik a telón). Nézegettem bontott ábrákat és szimering szetteket, néhol még volt pluszba 2 gyûrû féleség... nekem nem kellett volna még kapnom 2 olyat?
Szimering csere oka hogy nagyon jön a teleszkóp most már mind2 szárából az olaj.
Válaszokat elõre is köszönöm!

Kétféle RS szimering van, az egyikhez kell az a két gyûrû (olajzáró), a másikhoz nem, mert abba bele van építve. Kompatibilis mindkettõ a telóddal.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség, ma szeretném kicserélni a szimeringet (ez az elsõ ilyen javításom, próbálkozásom) a recon-ból, vettem hozzá egy szettet amiben 2 szivacs gyûrû és 2 szimering van (ami kívülrõl is látszik a telón). Nézegettem bontott ábrákat és szimering szetteket, néhol még volt pluszba 2 gyûrû féleség... nekem nem kellett volna még kapnom 2 olyat?
Szimering csere oka hogy nagyon jön a teleszkóp most már mind2 szárából az olaj.
Válaszokat elõre is köszönöm!

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Let me google that for you

1. nem tudok angolul olyan szinten, hogy meg is értsem a szövegeket.
2. megkerestem, pont ugyanezekkel a szavakat használva
3. a videót megnéztem, de abból számomra nem jön le, hogy ez miért volt szar.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Az a rendszer mit csinált?

Let me google that for you
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Én nem emlékszem, hogy valaha is ilyet írtam volna. Az tény, hogy megjelenésekor sok gond volt a Solo Air rendszerrel, de ezeket már mind orvosolták.
A Rock Shox rendszerei közül a 2-Step bizonyult "zsákutcának" - azt le is cserélik.

Az a rendszer mit csinált?
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Hello

Még régen azt írta VV, hogy a solo air egy zsákutca

Én nem emlékszem, hogy valaha is ilyet írtam volna. Az tény, hogy megjelenésekor sok gond volt a Solo Air rendszerrel, de ezeket már mind orvosolták.
A Rock Shox rendszerei közül a 2-Step bizonyult "zsákutcának" - azt le is cserélik.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Semmi probléma nincs a Solo Air-el....
Recon-okkal nem szokott gond lenni, jó mind....

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Hello

Még régen azt írta VV, hogy a solo air egy zsákutca, és sok probléma van vele. Változott ez azóta? A dual air / air u-turn rendszer mennyivel megbízhatóbb?
A másik kérdésem az lenne, hogy Reconból melyik évjárat jobb, 2008, 2009, 2010/2011?

Köszi

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Nekem eddig bejött, mert párszor elfelejtkeztem már róla, hogy lezártam a villát:D Igaz úgy állítottam be, hogy kis erõhatásra már oldjon.

hát az enyémet sajna nem lehet így beállítani. na majd az újat, már alig várom :)

wins

wins

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

Erre ne fogadj. ;)

Nekem eddig bejött, mert párszor elfelejtkeztem már róla, hogy lezártam a villát:D Igaz úgy állítottam be, hogy kis erõhatásra már oldjon.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Sziasztok!
Rock Shox "SID RLT 2011-es villáról van valakinek tapasztalata?Mit hallottatok róla?
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Ha van benne floodgate, akkor nem vágod haza a villát, lockolva sem.

ja, hogy így még haza is lehet vágni? no ezt nem tudtam :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Erre ne fogadj. ;)

wins

wins

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

értem, köszi. akkor ez az így jártam kategória. majd szépen lehajolok :) igazából számomra csak ott van jelentõsége a kormányról vezérlésnek, ha a lejtõ tetején elfelejtem kilockolni és a lejtõ közepén jut eszembe... sajna kezdõként ez sokszor megesik.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
értem, köszi. akkor ez az így jártam kategória. majd szépen lehajolok :) igazából számomra csak ott van jelentõsége a kormányról vezérlésnek, ha a lejtõ tetején elfelejtem kilockolni és a lejtõ közepén jut eszembe... sajna kezdõként ez sokszor megesik.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

huh, ez jó kérdés, igazság szerint még csak lerendeltem a villát, szerettem volna hozzá ilyen polock kart, de a boltban azt mondták, hogy nem elég hozzá ez a kar, a villában is ki kell valamit cserélni, és az meg huszonakárhányezer lenne...

Ami remote-os, annak az MCD-jében van egy rugó, ami visszahúzza a bowdent. Ami a villaszár tetején lockolható, abban nincs. A huszonakárhányezer a másik MCD lenne, mert azt a gyártó egyben árulja, tudtommal nincsenek hozzá belsõ alkatrészek.
Failure is always an option.