Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Tavalyi Black elite 53.000-ért jobban megéri, mint egy 2004-es duke u-turn 62.000-ért...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

kevin david mitnick']mi a véleményetek az RS PSYLO RACE telorol?

az h ugyanaz mint a sl , csak más szinü, és dolog.
psylo psylo, a barna becsúszósok mozognak mint a zsírzott villám, erõsek oszt heló'

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

kevin david mitnick']mi a véleményetek az RS PSYLO RACE telorol?

én egyszer régen szerettem volna egy aranyszínût de aztán mégse azt vettem :wtf:

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 posts
mi a véleményetek az RS PSYLO RACE telorol?
FREE KEVIN!!

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Judy C, 185-ös Julie-val? Leszbi mûsornak Judy és July jól hangzik ugyan, de teló-tárcsafék párosításnak elég szerencsétlen. Egyébként is, 185-ös pizza 75 kilós kezdõ maratonosnak... Hááát.... ;)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

pl a Manitou axel super is 70000 és az sem bírná.
Az a poén, hogy az axel super túra/hobbi/sport telóként tüntetik fel.
Aki hobbiból bringázik az nem 70000-res telót, hanem 70000-res biciklit vesz.

Nyilván ezeket a kategóriákat és árakat nem a magyar viszonyokhoz szabták. A nagy vizen túl egy hobbibicajos megveszi a párezer dolláros bringát magának, mert akkora tétel neki, mint neked a 50-70k HUF. Abba meg minden jó belefér...

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Pilot XC

Rugó út: 80/100mm távtartókkal állítható
Súly: 1,76kg
Rúgózás: Szimpla rugó +Air Assist*
Csillapítás: HC2*
Szabályozhatóság: Levegõ nyomással szabályozható
rugózás, állítható visszaút csillapítás

Igaz, igaz, mejakulpa, amiótamegvettem a Judymat, mindehol azt látok... :(

:)

X.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Máté:ha gyári kerót akarsz venni,akkor úgy vegyél,h minél kevesebbet kelljen rajta változtatni,vagy nagyon befürdesz a pénz oldalon (mert Ladni nem tudod majd az eredeti alkatrészt kisker áron,vagy a boltban nyúlnak le a különbözetnél sokkal többet,meg aztán ott lesz a szerelés költsége is,etc)

http://www.bikediszk...ok.php?isbn=165
valami ilyesmi Bikediszkontnál? Kérsz mellé egy Pyxist meg 1 Dukeot és hawaii.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Én meg most vettem 27-ért, csak jobban szét kell nézni, lásd Probike, Speed-way, stb. Ennyi pénzért meg nagyon megéri.

Az XCben sincs levegõrásegítés, az már csak a Pilotokban van, van viszont olajcsillapítás, ami nem állítható, csak ha olajat cserélsz a villában.

Pilot XC

Rugó út: 80/100mm távtartókkal állítható
Súly: 1,76kg
Rúgózás: Szimpla rugó +Air Assist*
Csillapítás: HC2*
Szabályozhatóság: Levegõ nyomással szabályozható
rugózás, állítható visszaút csillapítás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jó lenne egy összeghatár. kelly's-eket, authorokat nézted? az authorok k.rva jó árban vannak ám.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
még nem. De május elejére tervezem. Adj tippet, ha tudsz valami jó kezdõ->haladó cc bike-ot. Már mindent néztem szinte. A 2005ös pyxist nem tom mivel szerelik, ha szerelik...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a bringát megvetted már? nem lehet, hogy olcsóbban is ki tudnál jönni valami más gép vásárlásával?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
pl a Manitou axel super is 70000 és az sem bírná.
Az a poén, hogy az axel super túra/hobbi/sport telóként tüntetik fel.
Aki hobbiból bringázik az nem 70000-res telót, hanem 70000-res biciklit vesz.
Meglátom, majd, ha nem lesz jó (bár nem hiszem) kicserélem 1 U-turn-ös "gyúk"-ra.

Ez a Marzo mx comp, nem is olyan rossz, monjuk az ára sem..65000
Vagy merida matts sport disc, vagy sport 500 és a telót egy Marzo-ra cserélem, meg az elsõféket 160-as CPS.re... ??? Melyik érné meg ?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem ffeltétlen több százezres, de azért legalább az 50-60ezret rá kellene szánni egy komoly villára. pl RS duke/marzo MX comp.

a fék is jobban fog egy erõsebb villán.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Ha nem lesz jó, akkor majd visszaviszem a bringát a boltba.
Szóval nekem az a tanúság, hogy ha nem tellik többszázezres telóra, ne vegyek tárcsaféket... Hmm ?
Nem vagyok durvulós gyerek (70kg), akkor se lenne jó ?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem kicsavarja. [mi az amugy?]

egyszerüen csak mivel 28.6-os [eléggé kicsi átmérõjû] becsúszószára van a villának, nem túl merev egységet képez. és mivel a tárcsafék egyoldali csavaró erõt fejt ki a villára, erõsebb fékezéskor látványos hajlongásra készteti a lábakat. ezt esetenként csak miliméterekben, vagy centiméterekben lehet kifejezni.

tehát nem veszi ki a fejcsõbõl a fék a villát, csak tudomásodra hozza hogy a kettõjük közül melyik az erõsebb. értsétek már...

ha észrevetted, az komolyabb igénybevételre tervezett villáknak ezért van nagyobb átmérõjû becsúszója. 32-es, [manitou-k, boxxer] 35-ös, [marzo 66] 36-os [fox 36] stb

RAUH-Welt
B E G R I F F

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
A boltban a Merida Matts speed disc-ben Rock Shox c teló van 185-ös Julie fékkel.
Nehogy már kicsavarja a telót ! Ha igaz, eldobom azt a kis agyam is ami van.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Én a Pilot C-röl beszélek. Az XC-ben van levegõ rásegítés.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Akkor már XC!
Szerintem is inkább ezt válaszd!A haver most vett 1et 40rongyért,nem rossz!
visszaútcsillapítás is van,nem mindegy

Én meg most vettem 27-ért, csak jobban szét kell nézni, lásd Probike, Speed-way, stb. Ennyi pénzért meg nagyon megéri.

Az XCben sincs levegõrásegítés, az már csak a Pilotokban van, van viszont olajcsillapítás, ami nem állítható, csak ha olajat cserélsz a villában.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Hát ez egy 20-as lenne nem 40 és új, szerintem OEM. HydraCoil a visszaútcsillapítás van benne ez olaj? Én úgy tudom hogy az a különbség hogy nincs levegõ rásegítés benne csak rugó és ennek az elõfeszítése állítható, a visszaútcsillapítás az nem. Ja meg nehezebb.