Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

sáti

sáti

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
a pilot biztos hogy erösebb.márciusban adtam el az enyémet.xt tárcsával használtam.elég jól tûrte,ellenben a judyval.ráadásul így is könnyebb mint a judy.+ öröm,hogy a 80 mm-t mozgó változatát 20ért megkapod vadi újan a nellában,pesten.
Védd a fákat!Egyél hódot!:beer:

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
valaki el regéli nekem h mijen jelentõs különbség van a 2005-ös Judy XC és Pilot C között?
mindkettõ hidracoilos, magnézium lábas 28-as becsúszós. vállban sokal merevebb a pilot?
met ha jól emléxem elõször 2003-ban hizták ki a pilotot mint egy olyan keverék villát és asszem h valéamelyik SID vállát örökölte.

sáti

sáti

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
szerintem levegõs duke xc.nekem is olyan van.kíváló villa.az u-turnosra azt mondták a probikeban,nem mozogja végig az utját.õk csak tudják.
Védd a fákat!Egyél hódot!:beer:

sweeper

sweeper

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hi mindenkinek!
Na a kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik éri meg jobban :
Rock Shox Psylo xc vagy Rock Shox Duke xc (u-turn)
Kb. ugyan annyiért tudnám megszerezni....
De végülis cc re (mivel adrenalin ct vázam van......) kéne .
Plz segítsetek a "jó" döntésben....
Ja jó lenne ha olyan rendes ember lenne :P az aki segítene, hogy e-mailban is elküldené nekem a szerinte való legjobb döntést...:D sweeper@citromail.hu-ra
Thx elõre is...!!!

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
hi! használ itt valaki RS psylo race telot??
FREE KEVIN!!

eBalázs

eBalázs

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Délelõtt szétszedtem a villát, holnap össze is rakom elvileg. Nehéz ügy ez a bemegyek, hogy ilyen kell, mert itt a tizedek is számitanak, aztán, ha nem pont olyan a méret akkor vagy ereszteni vagy szorulni fog picit. Ezért lenne jó tudni a méreteket. Sajnos a Scmidt Gyuri már nem dolgozik a Hajdúban...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
eBalázs: miért nem szeded/szedeted szét, besétálsz a boltba, hogy csókolom répatorta ... izé, szóval hogy ilyen O gyûrû kéne, hogyé van? én csapággyal voltam így pláne miután csak fémreszelék maradt belõle. lemérték a helyét megrendelték hozták örültem.

eBalázs

eBalázs

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szia!
Persze, néztem már, ott csak a gyári cikkszámok vannak. Valami lista lenne jó, hogy pl. a dual-air rendszerben milyen méretû gyürük vannak, illetve a pure-ban ? Mert ugye sokkal olcsóbb megvenni az o-ring kft-nél a gyürüket hozzá.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
milyen o-gyûrû? szimmering? persely? wtf?
manualt nézted már? www.sram.com

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

eBalázs

eBalázs

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hali!

Tud valaki abban segiteni, hogy milyen méretû o-gyürük vannak a SID villában (2002 SL) ? Jó lenne valami táblázat. Nem szeretnék venni egy egész készletet gyári gyürüt, ha nem muszáj. Köszi!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nagyonszépen köszi, tökéletes lesz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez így jó?

http://pix.bikemag.hu/album393/HPIM1535
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Lehet hogy van nekem meg egy jobb oldali bordohoz. Wolrd Cup zaszlos. Az eredeti, es nem lett felrakva. Az alapjan a masik oldalt meg lehet csinalni.
Holnap megnezem megvan -e meg, most lusta vagyok.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
majd holnap jól lefotózom a matricát az enyémen, és azzal majd kezdesz amit tudsz. jó?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
vagy csinálj magadnak vmi egyedit és te leszel a zarc
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Ha van fotó, akkor valami vektorgrafikus progival meg lehet rajzolni

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szinte teljesen esélytelen. amig megvoltak a régiek, addig lefotóztam õket, de nme sikerültek igazán jól. azok után akartam ujat csináltatni, aztán volétól szereztem alu matricát. de már nincs neki több.
(ps: a bikemagot meg elfelejtettem, de holnap az lesz az elsõ dolgom)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Tud valaki segíteni a 2002es boxxer eredeti matricáinak felkutatásában? Mivel ezek nekem nincsenek meg ezért kellenének. Az is elég lenne, ha a pontos képét le tudnám tölteni a matricának és azt kinyomtatnám. Ha tudtok linket akkor osszátok meg légyszi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valszeg igen
kezdõ maratonozásra

de most akkor nem komplett gépet veszünk?

kezdem elveszíteni a fonált.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kérdés volt?
mire?