most cc, túra felhasználásra gondolj...hiába csúszkál a krómozott felület jobban, akkor is összeségében kicsit jobb a duke mozgása,.....jó mondjuk nekem 03 as duke sl - em van, az hydra air rúgózás, pure de lite csillapítás, ami ugye rúgózó rendszerben megegyezik a mostani sl-lel, csillapítás meg tán jobb az mcd...pilotban meg hc2, air assist-el....az volt az enyém is....de a dukenak nitridezett becsúszója van
pilotnak meg króm
ami egyrészt kult, másrészt jobban csúszik
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2005. augusztus 05. - 12:52
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 05. - 12:52
igen!
attól függ belefér e a keretbe
mert érezhetõ a különbség
ha viszont inkább egy másik alaktrész cseréjére kell a zsé, akkor...
tehát ezt Neked kell eldöntened
mindenképpen jobban mozog egy ilyen bevonatú becsusszanó.
attól függ belefér e a keretbe
mert érezhetõ a különbség
ha viszont inkább egy másik alaktrész cseréjére kell a zsé, akkor...
tehát ezt Neked kell eldöntened
mindenképpen jobban mozog egy ilyen bevonatú becsusszanó.
Írta 2005. augusztus 05. - 12:50
Írta 2005. augusztus 05. - 12:45
Írta 2005. augusztus 05. - 12:41
de a dukenak nitridezett becsúszója van
pilotnak meg króm
pilotnak meg króm
Írta 2005. augusztus 05. - 12:39
mozgásban kicsit jobb a duke , fõleg mervebb....ha sokat mész terepen, érdemes rajta Lgondolkodni, ha ritkábban tévedsz "göröngyös" útra akkor tökéletes a pilot....szerintemÉs a Pilot és a Duke köztött nagyon nagy a külömbség?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2005. augusztus 05. - 12:35
Jó ezt láttam, de használatban mekkora a két teló közt a külömbség,megéri e az árkülömbözetet?
Írta 2005. augusztus 05. - 12:32
Írta 2005. augusztus 05. - 12:31
Írta 2005. augusztus 05. - 11:53
kb azért amiért a levegõt a pike-be boxxerbe
sram:-D
najó, komolyság.
nem az élettartamra mennek úgysem.
sram:-D
najó, komolyság.
nem az élettartamra mennek úgysem.
Írta 2005. augusztus 05. - 11:52
Írta 2005. augusztus 05. - 11:47
a pike is mcd-s...az már nem annyira cc telóezt már mondtad:D
uturn arra jó hogy a geot jól belõdd elöször, aztán csákány
mcd meg arra jó hogy cécózz
Írta 2005. augusztus 05. - 11:24
ezt már mondtad:D
Írta 2005. augusztus 05. - 11:24
nem...pld az mcd-s duke nem uturnos, meg a dual air-es rebák, pike-ok sema MCDs villákon mind van uturn, nem?
Írta 2005. augusztus 05. - 11:22
"Amugy en Duke-ban gondolkozom. Csak nemtom, hogy nekem MCD kell vagy inkabb U-turn."
kb ugyanaz a válasz...mennyit akarsz terepezni, ott mennyire inkább mászásra kihegyezve (63mm), mennyire inkább a lejtõkre koncentrálsz(115)..de amúgy a fix 100 mm út jó lesz mindkettõre...igazából a uturn is arra jó hogy eltalálsz egy jó rugóuthosszt aztán azon használod mindig, úgyis +unod csavargatni..
kb ugyanaz a válasz...mennyit akarsz terepezni, ott mennyire inkább mászásra kihegyezve (63mm), mennyire inkább a lejtõkre koncentrálsz(115)..de amúgy a fix 100 mm út jó lesz mindkettõre...igazából a uturn is arra jó hogy eltalálsz egy jó rugóuthosszt aztán azon használod mindig, úgyis +unod csavargatni..
Írta 2005. augusztus 05. - 11:14
Írta 2005. augusztus 05. - 11:13
Akkó Duke Sl lészen. Valszeg hétfõn megveszem. 100mm-es vella való a vázamba pont. A mostani 120mm-es kicsit nagy bele, ezért cserélnék.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. augusztus 05. - 11:10
Dehogy kapom fel a vizet. Engem csak az zavart, hogy a kerdesre, hogy milyen, jon, hogy szar es kesz. Most meg mindenki kepes volt leirni, hogy mi vele a gond. Van egy olyan hulye szokasom, hogy indoklas nelkul nem tudok elfogadni allitasokat. De ez mar az en bajom ;-)
Amugy en Duke-ban gondolkozom. Csak nemtom, hogy nekem MCD kell vagy inkabb U-turn.
Amugy en Duke-ban gondolkozom. Csak nemtom, hogy nekem MCD kell vagy inkabb U-turn.
al ne kapd fel a vizet, de a judy tényleg sz@r....olyan szintû telót kap rst-t, vagy mozo-t feleannyiért....pilot már használható, az nekem is volt, aztán ha elkezd sokat terepelni, úgyis lecseréli.....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 05. - 10:40
nem használom annyi ideje, olyan 3000 kilcsi után lecseréltem egy duke-ra, de semmi baja nem volt..de 1ik havernak pilotja van, õ nagyon sokat megy (és ráadásul avid madzagos t.fék van rajta) és teljesen elégedett vele...Akkor látom már két éve használod!Volt ez idõ alatt valami komoly baja?Elkezdett e már kotyogni?
---Thufir...ha nem akarod állandóan állítgatni a rúgóutat (+nyugtatlak 2 hét után +unod) akkor az SL-t vedd, ha meg nem elég a 100 mili út akkor egy psylo xc-t vagy egy reba sl-t 115 milivel
Írta 2005. augusztus 05. - 10:21
jaja MCD = Motion Control Damping. és maratonozásra pont jó lesz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F