Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mi ez a tisztítás mánia?:D

törölgesd kívülrõl!

akkor csilivili lesz
valszeg amugy csak rászorult az a tekerõ mütyür...
pike-rõl is alig akar lejönni, odagyógyult.
de legalább nem vesztem el:)

és szervízben simán kitakarítják majd évente egyszer....

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

ne próbálj nózvilizni, és próbáld a fõ fékerõt a hátsó kerékre alkalmazni, akkor nem lesz baja

a csavarás emg ilyen, ekkora becsúszónál elkerülhetetlenül rugalmas lesz a villa, viszont legalább nem törik.

remélem is...csak elõszõr kicsit megrémültem, amikor egy nem is annyira brutális fékezésnél lenéztem a szárakra, szemmel láthatóan hajlontak. Arra esetleg nincs ötletetek, hogy szétszedés nélkül hogy tudom majd tisztítani? remélem a szimmeringek sokáig tartják majd magukat. bár tényleg nem értam, hogy lehet a visszaútcsillap. tekerentyût "befixálni", fõleg úgy, hogy ne lehessen utánna szétszedni. vki el tudja magyarázni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ne próbálj nózvilizni, és próbáld a fõ fékerõt a hátsó kerékre alkalmazni, akkor nem lesz baja

a csavarás emg ilyen, ekkora becsúszónál elkerülhetetlenül rugalmas lesz a villa, viszont legalább nem törik.

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Amúgy elég fasza, állítható csillapítás egészen lockoutig, gyönyörû kinézet. Ez van, max. használom amig tudom, pucolom, ahogy tudom, aztán- nem tudom...De lehet hogy feleslegesen parázok rajta, talán a nellában meg kellene nézetni, nem? Amúgy errõl a 180as tárcsa, 100kg bringás, Duke édes hármasról mi a vélemény?
Egyébként talán igy sem volt rossz vétel, tanulópénz, bár már 2 éve az Apróból vásárolgatok, de még nem basztak át. remélem, most sem...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Akkor +szívtam a faszt? De ha ki lehet esetleg pucolni szétszedés nélkül is? Öblögetés, miegymás? Egyébként megpróbálom felvenni a sráccal a kontakot, azt mondta (remélem, nem kamuzott), hogy szervízben csinálták meg neki. Akkor talán mégsem gányolták össze javíthatatlanul, nem?

Jaja, benyelted tövig. Nemhiszem, hogy a Race annyival jobb lenne, most XC-t 30e alatt lehet venni az apróban.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jaja
csak már én se vagyok biztos semmiben, azért nem javítottam ki diretkbe

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Akkor +szívtam a faszt? De ha ki lehet esetleg pucolni szétszedés nélkül is? Öblögetés, miegymás? Egyébként megpróbálom felvenni a sráccal a kontakot, azt mondta (remélem, nem kamuzott), hogy szervízben csinálták meg neki. Akkor talán mégsem gányolták össze javíthatatlanul, nem?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

A duke gyengebb, mint a psylo... Duke 30-as, psylo 32-es becsuszo, stb.

nem a psylo is "csak" 30-as?

edit: akkor jól éreztem :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

A duke gyengebb, mint a psylo... Duke 30-as, psylo 32-es becsuszo, stb. 100kg es 180-as tarcsa, tekeri ja. Ez normalis.

én nem vennék mérget hogy a psylo 32es
legalábbis akkor én csökkentett verziósat kaptam.
30mm-eset.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ott alul csak akkor folyhat az olaj, ha a mûanyag kis vacak rommákopott. Szerintem megszivtad... Nekem a Duke XCémmel semmi gond, csak elhagytam a csillapításállitó fekete kis baszt. Észrevettem, amikor kiesett aszfalton, de jött utánam egy kamion, és beletapadt a kerekébe... :cry:
Ma szedtem szét és cseréltem olajat, semmi kopásnyom nem volt rajta belül, csak az olaj lett fél év/4000m alatt sötétbarna, és átlátszatlan.(Motorex, 7,5W) Szerintem a jobb nyomórudat megvezetõ mûanyag fekete basz kopik bele. Most még faszányosabban mozog, mint elõtte!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A duke gyengebb, mint a psylo... Duke 30-as, psylo 32-es becsuszo, stb. 100kg es 180-as tarcsa, tekeri ja. Ez normalis.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Ja, amit az elõbb lányos zavaromban kifelejtettem: a 2004es Race 80 és 100 mm-es változatban készült, vagy 80/100asban, estleg mindkettõben? Olvastam, hogy ki kell venni a bal szárból egy távtartót, így lesz 100as, de ez mindre vonatkozik? Csak azért, mert kipucolni talán majd ki lehet, teljes szétbontás nélkül (átöblögetés, vagy nem tom hogy), de a távtartót kivenni így lehetetlen, ha jól sejtem.

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok, lelkismeretesen végigböngésztem a topikot, egyelõre a 92. oldalig (mindjárt folytatom tovább is), de addig is amig befejezem, lenne egy-két kérdésem.
A napokban vettem egy 2004es, használt, de kinézetre jó állapotban lévõ Duke Race-t, az Apróból. Annyira gyönyörû volt a drágám a mélykék színével (bár a méregzöld KTM vázamhoz nem passzol annyira...), hogy nem bírtam ellenállni :). Elõtte azért szétnéztem itt-ott (testbike, külföldi oldalak), jókat írtak róla, nezebb emerek alá is ajánlották (majd' egy mázsa vagyok), szóval megvettem.
No, a kérdések:
Nem tudom, volt-e ilyen villája vkinek, de én elõl 180as Magura Júliával használom és bizony tekeri rendesen. Nem gáz ez? 180as tárcsa+ 100kg-os bringás? Vagy ez a tekeredés, ami néha szemmel láthaó, még a tûréshatáron belül van?
A másik: A 89. oldal tájékán olvastam, hogy többeknek volt problémája a visszaútcsillapítás tekerenytûjével a jobb szár alján. A srác az utsó pillanatban közölte, hogy a villa elkezdte enyhén fosni az olajat ennél a bizonyos biz-basznál (állítólag ez jellemzõ RS betegség-nekem elõtte Psylo XC-m volt, de ott nem fordult elõ), ezért szakszervízben befixáltatta középsõ állásba...Ezzel nem is lenne bajom, mert a Psylon se tekergettem, de valóban itt kell szétszedi a villa jobb szárát? Akkor most baszhatom, ha esetleg tisztítatni akarom? Mert az a fekete kis baszom meg sem mozdul...Nyugtassatok mán meg....:(Elõre is kösz, remélem nem csináltam rossz boltot...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
yapp
csak boltok levitték az árat mer megkapták occsóér.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
olcsóbbak az ideiek..
én úgy emlékszem, hogy amikor megjelent akkor a mostani SL is 95körül mozgott.

edit: http://ebike.hu/term...teleszkopok/825 <---nézzide 99

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hogyne drágulna. vagy az idei modellek olcsóbbak akkor? (ott van alatta mindnek az ára)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hmm
nemis drágul a pike.
viszont, ha jól nézem az SL-en is kivülrõl állítható lesz a gate?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Biker. hu - n fent vannak a 06 - os telók, ajánlott kisker árakkal---
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
rob, reszelgess bátran, csa maradjon anyag benne:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem reszelek, mert nem az enyém az adapter. a sh!mano gyári adapter meg flawless....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.