Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2006. February 07. - 11:10
Posted 2006. February 07. - 09:47
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2006. February 07. - 00:12
Lehuzóm a kulsõ szárat és csak folyik kifelké a sok olaj( nem kellene)
szépen átfolyt a csilli olaja kulsõ szárba. Naná hogy nem mozgott....
mehetek reggel alkatrészért hozzá...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. February 06. - 22:36
Posted 2006. February 06. - 21:17
a teljesen kicsavart az a min, szóval a nyuszi. nem kell folymatosan állítani. elvileg ha egyszer belövöd magadhoz az nagyjából jó is életed végéig. persze csak ha nem vagy pro aki megérzi a negyed fokos fejcsõszög változást is.
felfújni a testsúlyodnak megfelelõen kell kb úgy hogy a teljes útjának 15-20 %-át ülje össze rendes tekerési pozicióban. ha sokat fújsz akkor nem fog mozogni, ha keveset akkor mindíg lekoppan. ki kell kisérletezni neked melyik nyomás a legjobb.
u.i.: amikor épp nem xc-re vagy maratonra használod a dukeot, akkor mit csinálsz vele?
u.u.i.: kalának is igaza van (istenem, de nehéz ) mert ha a duke is csak 90 fokban állítható az lényegi változást nem fog hozni.
Ok, köszi az infókat!
u.i.v.: csak xczek, meg maratonozok, egyébként most még nincs beépítve, m várom az új vázat (Author Vision).
u.u.i.v.: Kalána is köszönöm!
Posted 2006. February 06. - 20:48
felfújni a testsúlyodnak megfelelõen kell kb úgy hogy a teljes útjának 15-20 %-át ülje össze rendes tekerési pozicióban. ha sokat fújsz akkor nem fog mozogni, ha keveset akkor mindíg lekoppan. ki kell kisérletezni neked melyik nyomás a legjobb.
u.i.: amikor épp nem xc-re vagy maratonra használod a dukeot, akkor mit csinálsz vele?
u.u.i.: kalának is igaza van (istenem, de nehéz ) mert ha a duke is csak 90 fokban állítható az lényegi változást nem fog hozni.
Posted 2006. February 06. - 20:44
Posted 2006. February 06. - 20:42
A visszaútcsillapítás így állítsd be:
1, Teljsen kicsavart visszacsillapítás mellett beállítod a neked megfelelõ elõfeszítést, ez rugóúttól függõen kb. 10-20% beülést eredményezzen. Elõ a gyorskötözõt!
2, Ha megvan az elõfeszítés, akkor a csillapítást addig növeled, amíg már nem rúg ki a teló, de gyorsan visszatér a kiindulási helyzetbe.
3, Menet közben (ha külsõleg is állítható) még lehet vele játszani kicsit, hogy teljesen passzoljon az ízlésedhez.
Good luck!
A teljesen kicsavart, azt jelenti, h a leglassabb (teknõsös).
Szóval, ugyan nem válaszoltál, de azt vettem ki, h menetközben nem kell állítani a terepviszonyokhoz, hanem mindenki magához! Ugye?
Posted 2006. February 06. - 19:55
A visszaútcsillapítás beállítása mitõl függ xcnél?
Milyen terepen mire érdemes állítani?
Azt hallottam, h ha xcre vagy maratonra használom a Duke XC Airt, akkor kicsivel kevesebbet kell belefújni, különben nem rúgozza ki az utat!
A visszaútcsillapítás így állítsd be:
1, Teljsen kicsavart visszacsillapítás mellett beállítod a neked megfelelõ elõfeszítést, ez rugóúttól függõen kb. 10-20% beülést eredményezzen. Elõ a gyorskötözõt!
2, Ha megvan az elõfeszítés, akkor a csillapítást addig növeled, amíg már nem rúg ki a teló, de gyorsan visszatér a kiindulási helyzetbe.
3, Menet közben (ha külsõleg is állítható) még lehet vele játszani kicsit, hogy teljesen passzoljon az ízlésedhez.
Good luck!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2006. February 06. - 19:46
Valaki válaszoljon, lécci!
A visszaútcsillapítás beállítása mitõl függ xcnél?
Milyen terepen mire érdemes állítani?
Azt hallottam, h ha xcre vagy maratonra használom a Duke XC Airt, akkor kicsivel kevesebbet kell belefújni, különben nem rúgozza ki az utat!
Posted 2006. February 06. - 19:38
Nekem tetszik a mozgása, kellõen finom, érzékeny. A csillapítás állíthatósága klassz, tényleg hatásos, egészen komolyan le lehet lassítani, illetve nagyon "fürge" is lehet. Szal jó. A merevsége is jó, nem nyeklik, jól tûri a tárcsaféket. A MCD is egész jópofa, aszfalton, vagy kevésbé rázós szakaszon jó móka.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2006. February 06. - 19:25
Tudom hogy nem a kérdésedre adok választ, de érdekelne, hogy hogyan mozog a Reba. Nagyon megoszlanak nálunk a vélemények és sajna nem tudom kipróbálni. Írnál nekem pár sort, ha szépen megkérlek!
Posted 2006. February 06. - 16:18
Posted 2006. February 06. - 16:16
itt már be van építve egy gépbe. csak egy nyomogatásig "teszteltem". szépen mozog, ránézésre bizalomgerjesztõ. meg rockshoxban ritkán csalódsz.
Netán egy üzletben van az a bringa? Én is szívesen megnézném!
Let's Rock!
Posted 2006. February 06. - 15:10
A becsúszó a honlap alapján 32-es az útja pedig 130mm.ez azért már valamivel jobb arány,nem?:-)Amúgy meg nem külön akarom venni,hanem komplett bringát nézek és az egyikben láttam.
itt már be van építve egy gépbe. csak egy nyomogatásig "teszteltem". szépen mozog, ránézésre bizalomgerjesztõ. meg rockshoxban ritkán csalódsz.
Posted 2006. February 06. - 14:40
Posted 2006. February 06. - 14:33
Specialized-ban láttad?A becsúszó a honlap alapján 32-es az útja pedig 130mm.ez azért már valamivel jobb arány,nem?:-)Amúgy meg nem külön akarom venni,hanem komplett bringát nézek és az egyikben láttam.
Let's Rock!
Posted 2006. February 06. - 14:31
Posted 2006. February 06. - 14:28
32-es becsúszója van.Amúgy nem lehet rossz teló, de hosszú a rugóút és accem 28mm a becsúszó (nem jó arány). Ha teheted inkább spórolj még és vegyél egy Recont.
elõtte tájékozódj kérlek, mielõtt okosat mondasz. köszi.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.