Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Started by
Guest
, 2002. June 06. 20:18
Posted 2006. February 08. - 18:57
Satuba semmikepp.
Alul van egy kupak, amit le kell tekerni, azon pedig van vajat a villaskulcsnak. Talan 15 -os kell hozza.
Alul van egy kupak, amit le kell tekerni, azon pedig van vajat a villaskulcsnak. Talan 15 -os kell hozza.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. February 08. - 18:35
másik kérdés hogy a csillapításért felelõs - minek hívjam? nyomórúd? - na azt, hogy lehet szétszedni, mer kézzel ugye nem tudom letekerni a tetejét.
satuba be merjem fogni?
vagy elég ha csak kicsöpög?
aszonta sala, olajcsere elõtt érdemes kipucolászni...
satuba be merjem fogni?
vagy elég ha csak kicsöpög?
aszonta sala, olajcsere elõtt érdemes kipucolászni...
Posted 2006. February 08. - 18:06
Lcs nem er ra, ezert velem kell beernetek.
Az a feher cso a becsuszoba megy bele, majd megszorul a kozepe kornyeken. Azert van hogy a rugo ne tudjon a falnak utodni, ezert nincs hangja a regi Boxxiknak, meg a szinteres rugo miatt.
Ha kijott az nem baj, de ugy rakd vissza hogy kicsit szoruljon, hogy ne tudjon belul mozogni.
Olyan rugot nem szabad rakni bele, amin rajta van a gumiszeru zorgesgatlo, amit 03 -tol kezdtek el, mert akkor megszorul az egesz.
A szimeringeket visszarakni dugokulccsal erdemes. Krova ( vagymi? ) szettbol kivalasztasz egy kb. 32 -es kulcsot, es az pont akkora mint a lab belso atmeroje, es azzal egyenletesen be tudod utni a helyere az olajzaro szimeringet.
A porlehuzot pedig kezze, majd fa kozdrabbal es gumikalapaccsal finom a helyere utod, de figyelj hogy mindenhol szepen rafekudjon a peremre, mert ezt gyakran elrontjak az emberek, es ferden teszik be.
Az a feher cso a becsuszoba megy bele, majd megszorul a kozepe kornyeken. Azert van hogy a rugo ne tudjon a falnak utodni, ezert nincs hangja a regi Boxxiknak, meg a szinteres rugo miatt.
Ha kijott az nem baj, de ugy rakd vissza hogy kicsit szoruljon, hogy ne tudjon belul mozogni.
Olyan rugot nem szabad rakni bele, amin rajta van a gumiszeru zorgesgatlo, amit 03 -tol kezdtek el, mert akkor megszorul az egesz.
A szimeringeket visszarakni dugokulccsal erdemes. Krova ( vagymi? ) szettbol kivalasztasz egy kb. 32 -es kulcsot, es az pont akkora mint a lab belso atmeroje, es azzal egyenletesen be tudod utni a helyere az olajzaro szimeringet.
A porlehuzot pedig kezze, majd fa kozdrabbal es gumikalapaccsal finom a helyere utod, de figyelj hogy mindenhol szepen rafekudjon a peremre, mert ezt gyakran elrontjak az emberek, es ferden teszik be.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. February 08. - 17:49
a becsúszóban volt benne, a másikban legalábbis aztán abban lötyögött egy kupakocska, ami a rugóra megy, úgyhogy gondolom ez ilyen zörgéstelenítõ, vagy micsoda
lehet hogy mindenkiében van, csk feltapad a becsúszó oldalára
vagy nemtom
rob, rossz a lelkiismereted:D
bár az olajfolyást nemtom hogy nem vetted észre, de mind1, mostmár kiszedtem a szimmeringet is, belerakni nemtom hogy fogom, de majd megoldom, úgyis esedékes volt egy olajcsere, mert nálam volt fél évet, és azalatt nem történt meg
ja, a szimmering egyik oldalon olyan volt hogy a felsõ ajka meggyûrõdött, és pont azon az oldalon jött a kula, vszeg ezért
písz
lehet hogy mindenkiében van, csk feltapad a becsúszó oldalára
vagy nemtom
rob, rossz a lelkiismereted:D
bár az olajfolyást nemtom hogy nem vetted észre, de mind1, mostmár kiszedtem a szimmeringet is, belerakni nemtom hogy fogom, de majd megoldom, úgyis esedékes volt egy olajcsere, mert nálam volt fél évet, és azalatt nem történt meg
ja, a szimmering egyik oldalon olyan volt hogy a felsõ ajka meggyûrõdött, és pont azon az oldalon jött a kula, vszeg ezért
písz
Posted 2006. February 08. - 17:18
majd jön elcsé és megmondja.
én igy vettem tõle, és se hozzá nem raktam semmit, se el nem vettem belõle semmit
ez amugy 2002-es modell.
én igy vettem tõle, és se hozzá nem raktam semmit, se el nem vettem belõle semmit
ez amugy 2002-es modell.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. February 08. - 16:46
Posted 2006. February 08. - 16:34
há én szerintem valamit keverek, úgyhogy nagyonjó eséllyen hülyeséget írtam..
nekem egyébként nemtudom, hogy most milyen belülrõl, Misi után nem mertem hozzányúlni..lehet ebben is vannak érdekes dolgok...
nekem egyébként nemtudom, hogy most milyen belülrõl, Misi után nem mertem hozzányúlni..lehet ebben is vannak érdekes dolgok...
Van állásom...:bananadan
Posted 2006. February 08. - 16:29
Kislust: enyémben nincs az tuti, azok vannak mint endroo képén
de tényleg érdekes miket talál vagy nem talál ezekben az ember:D
de tényleg érdekes miket talál vagy nem talál ezekben az ember:D
Autist Team:)
Posted 2006. February 08. - 16:28
Posted 2006. February 08. - 16:27
az csak a kisboxxerekben van nem? a nagyokban rövid van...assszem..jaja, ezért nem értettem
http://bikemag.hu/do... boxxer spc.pdf
enyém ilyen belülrõl
nem igazán van 10 centis bizbasz a nyomorúd tetején
Van állásom...:bananadan
jaja, ezért nem értettem
enyém ilyen belülrõl
edit: endroo képe ugyanez:-)
enyém ilyen belülrõl
edit: endroo képe ugyanez:-)
Posted 2006. February 08. - 16:25
Posted 2006. February 08. - 16:21
megpróbálom
az olaj télleg olyan metál szürke, de inkább koszos
a csõ egy olyan hogy 10 centi hosszú, fehér, és pont belefér az a kupak amire a rugó jön rá
az olaj télleg olyan metál szürke, de inkább koszos
a csõ egy olyan hogy 10 centi hosszú, fehér, és pont belefér az a kupak amire a rugó jön rá
Posted 2006. February 08. - 16:12
nem inkább ilyen metálszürke olaj?
az attól van hogy összetöri az olaj szerkezetét, és gusztustalanul néz ki utána az összetört olaj
fehér csõ: ilyen vágott gyûrûre gondolsz? az központosító gyûrû, figyelj rá nagyon amikor visszarakod
3.: külsõt: csavarhúzó fejére szigszalagot ragasztasz hogy ne sértsd fel, és óvatosan körbe-körbe kifeszegeted úgy hogy kívûlrõl benyúlsz a pereme alá
belsõ: satuba kapupántcsavart befogsz, berakod az olajzáró alá a peremét, és megtéped a lábat izomból
ki kell jönnie
persze elõtte a zégergyûrût távolítsd el;)
az attól van hogy összetöri az olaj szerkezetét, és gusztustalanul néz ki utána az összetört olaj
fehér csõ: ilyen vágott gyûrûre gondolsz? az központosító gyûrû, figyelj rá nagyon amikor visszarakod
3.: külsõt: csavarhúzó fejére szigszalagot ragasztasz hogy ne sértsd fel, és óvatosan körbe-körbe kifeszegeted úgy hogy kívûlrõl benyúlsz a pereme alá
belsõ: satuba kapupántcsavart befogsz, berakod az olajzáró alá a peremét, és megtéped a lábat izomból
ki kell jönnie
persze elõtte a zégergyûrût távolítsd el;)
Posted 2006. February 08. - 16:08
szétszedtem a boxxert
megijedtem:
1. miért fekete lötty jön ki belõle, mikor az olajnak tökre nem ilyen szine van, jajistenem
2. mi az a csillapítás szelep tetején levõ fehér "csõ" tök mûanyag és az egyik vége felé szélesedik, jajistenem
3. nemtom kiszedni a szimmeringeket a lábból, hogy kell?
megijedtem:
1. miért fekete lötty jön ki belõle, mikor az olajnak tökre nem ilyen szine van, jajistenem
2. mi az a csillapítás szelep tetején levõ fehér "csõ" tök mûanyag és az egyik vége felé szélesedik, jajistenem
3. nemtom kiszedni a szimmeringeket a lábból, hogy kell?
Posted 2006. February 08. - 02:04
nem gáz amig nem csöpög
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. February 07. - 13:47
A Xiannal egyetértek. Én is érzem a különbséget tekerés közben (Duke XC U-turn). 90fokos elforgatás után. Sõt, én valahol a kettõ között hagyom. Bár jobb telót még nem próbáltam. Azok biztos érzékenyebbek.
Mindenesetre egy Axelnél már tapasztaltam a változékonyság teljes hiányát.
Sp
Mindenesetre egy Axelnél már tapasztaltam a változékonyság teljes hiányát.
Sp
Posted 2006. February 07. - 11:19
a Duke SL (MCD) is ilyen, bár csak az utolsó körben állít valamit
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers