Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2006. March 19. - 23:54
A Malinál (stop shop) vettem nemrég egy RS Psylo 04 villát, és kattog mint
a vadállat. Mit gondoltok érdemes odavinni javíttatni, ugyanis sok rosszat
olvastam róluk? Ha nem, légy szíves írjatok olyan helyet, ahol értenek a Rock
Shox-hoz.
Köszönettel:
Katona András
Posted 2006. March 13. - 20:03
Posted 2006. March 11. - 18:36
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. March 11. - 17:06
Posted 2006. March 11. - 14:39
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. March 10. - 23:40
már régebben érdeklõdtem, csak lustavagyok visszakeresni, hogy mikvoltak a reakciók. sry:)
tehát 2005 boxxer racem van. milyen olajat ajánlotok bele? mert szerintem kissé kevés van benne és már fél éves. szeretném kicserélni. és egyáltalán mennyi kell bele? visszautat hol lehet állítani? a tetején nincs ákkítási lehetõség, az alján 2 különbözõ csavar van.
pls mûveljetek ki a témából:)
elõre is kösz
Posted 2006. March 09. - 16:27
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. March 08. - 21:48
de szerintem is az új menetet érdemes vágni.
a zsenik átlátják a káoszt
Posted 2006. March 08. - 21:48
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_pier_*
Posted 2006. March 08. - 21:23
A konkrét példánál maradva:a sérült furatot a készletben található furóval felfúrni ,a menetfurót a furatba becsavar , a kivül belül menetes tartót becsavarni a furatba.
A végeredmény:az eredeti csavarral használható furat , melyben egy menetes tartó belsõ menetéhez kapcsolódik a csavar ,a tartó külsõ menetes része pedig a felfúrt furatba betekert menethez csatlakozik.
Megcsinálni egyszerübb mint "családregénybe" elmagyarázni.
Elõnye:nagyobb erõt tud felvenni mind az eredeti + ilyet még nem láttam kiszakadni.
Posted 2006. March 08. - 20:46
vendég_pier_*
Posted 2006. March 08. - 18:58
A megszakadt csavarra van egy jobb gyógymód:Heli-coil.
Szvsz ennyi "családregény" a techbe is belefér.
Posted 2006. March 08. - 17:43
Posted 2006. March 08. - 13:45
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. March 08. - 11:02
volt már berohadt csavarom felsõ vállban. kifúrtuk, egyel nagyobb menet és csavar bele, ennyi. ebben mi a sufnituning? ugyanúgy lehet használni mint eddig. persze ez csak akkor él, ha elfér a másik csavartól az új/nagyobb és van annyi anyagmennyiség a vállban, hogy nagyobb lukat gyárts rá. de ha ez nem tetszik, akkor rocsi javaslata él
Posted 2006. March 08. - 10:52
Nagggyon jó villák ezek, ergo sztem a fõ szempont ilyenkor az, h egy biztonságos verzió felépítése járna-e költségekkel, ha igen, mennyivel, annyit megér-e neked a villa.Ha nem, akkor visszavásárlás.
Posted 2006. March 08. - 10:28
szívesenés nem gáz nagyobb menetet fúrni bele, ha van hely.
de ha jól olvastam te költöttél egy kisebb családregényt a dologhoz. akkor viszont arról is leírom a véleményem, ha már itt a techben érezted úgy hogy meg kellett velünk osztanod vásárlásod történetét. ha leírtad volna, hogy lehet-e csavaros alu válba a megszakadt menet helyett másikat vágni, akkor arra lett volna tárgyilagos válasz. de mivel megismerhettük a dolog emberi hátterét is, így arról is lehetett véleményem, akár moderátori akár személyes
Posted 2006. March 08. - 10:14
Tanácsot kértem.nem igazán értem a problémát. ha jó neked így, akkor tartsd meg és kérd el az ingyen vállat, ha nem jó neked így, akkor cseréljétek vissza. komolyan másnak kell ezt eldönteni helyetted?
és nem gáz nagyobb menetet fúrni bele, ha van hely.
Pont.
Azért,hogy hátha járt már valaki ilyen cipõben.
Nem a vásárláson van a lényeg !
Nem más fogja helyettem eldönteni mégha szerinted röhelyes akkor sem.
Csak aki esetleg nyúzott ilyen sufni-tuning után telót és azt írná,hogy OK,nyugodtan bõven bírni fogja a strapát,vagy esetleg ellenkezõ tapasztalata volt és inkább óvatosságra int.
A tapasztalatokon van (lenne) a lényeg,mint ahogy már ugye mindenki ezt szajkózza az "új rendszer" óta a tech-ben,meg mindenhol.
Persze egy moderátortól ilyen segítõ szavakat vár el (persze ha elvárhat) az ember.
Köszöntem.
Posted 2006. March 08. - 09:46
és nem gáz nagyobb menetet fúrni bele, ha van hely.
Posted 2006. March 08. - 09:36
Állítása szerint még nem volt szétszerelve sohasem.és elismerte, hogy õ már így küldte el neked?
Azt mondta nem tudott errõl a dologról.
A csavarokat pedig én tekertem bele,már összerakáskor,de még nagyon erõsen sem kellett meghúznom és már forgott is.
:-(