Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Katona András

Katona András

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szevasztok!

A Malinál (stop shop) vettem nemrég egy RS Psylo 04 villát, és kattog mint
a vadállat. Mit gondoltok érdemes odavinni javíttatni, ugyanis sok rosszat
olvastam róluk? Ha nem, légy szíves írjatok olyan helyet, ahol értenek a Rock
Shox-hoz.

Köszönettel:
Katona András

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Sziasztok,
beléptem én is az RS-használók táborába egy '05 Duke XC Air-rel!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en elegge ugy lattam eddig meg mindenhol, hogy a 06os Sidek mind 80mm -sek. szal lehet hogy az alltravel adjust nem tartozek mar. de nem tuti
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a 2006os SID-ekben már nem állítható a rugóút (63/80)? Mert a 05-ösöknél még így van feltüntetve, a 2006-os modelleknél meg mindenki mindenhol, a rockshox.com is egyedül a 80at írja. vagy csak nem jelölik? és ez a spacer amivel állítom, az alapvetõ tartozék és reklamáljak ha nincs mellékelve? Köszi a segítséget

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ebben a temaban mar nagyon sok erdemi iras szuletett, ebben es az altalanos telo topikban is. Legyszives hasznald a keresot. hidd el valaszt fogsz kapni a kerdeseidre.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Hy

már régebben érdeklõdtem, csak lustavagyok visszakeresni, hogy mikvoltak a reakciók. sry:)
tehát 2005 boxxer racem van. milyen olajat ajánlotok bele? mert szerintem kissé kevés van benne és már fél éves. szeretném kicserélni. és egyáltalán mennyi kell bele? visszautat hol lehet állítani? a tetején nincs ákkítási lehetõség, az alján 2 különbözõ csavar van.
pls mûveljetek ki a témából:)
elõre is kösz
Jani

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem kuldd vissza.

RAUH-Welt
B E G R I F F

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
Hát mondjuk ilyen erõvel be is ragaszthatja, arra meg ott a locktite... az már nálam bizonyított:D
de szerintem is az új menetet érdemes vágni.
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
csak nagyon sokba kerül, megfelelõ szerszám nélkül maga a kis javitó semmit nem ér.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Ez egy kifejezetten sérült meneteket javító készlet.
A konkrét példánál maradva:a sérült furatot a készletben található furóval felfúrni ,a menetfurót a furatba becsavar , a kivül belül menetes tartót becsavarni a furatba.
A végeredmény:az eredeti csavarral használható furat , melyben egy menetes tartó belsõ menetéhez kapcsolódik a csavar ,a tartó külsõ menetes része pedig a felfúrt furatba betekert menethez csatlakozik.
Megcsinálni egyszerübb mint "családregénybe" elmagyarázni.
Elõnye:nagyobb erõt tud felvenni mind az eredeti + ilyet még nem láttam kiszakadni.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hm és az mi is pontosan?
Autist Team:)

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Ralph
A megszakadt csavarra van egy jobb gyógymód:Heli-coil.
Szvsz ennyi "családregény" a techbe is belefér.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi.. Érdekelne hogy valaki nem tesztelt-e 2006-os Boxxereket??? ha igen hol lehetne róla valmit találni??netán van valakinek??
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha van hely, furass bele nagyobb lyukat, és kész.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
küldene neki az eladó egy másik vállat (ami viszont nem rs, szóval kérdéses, hogy jó hozzá. de ha nem, akkor meg minek küldené? :chin:).

volt már berohadt csavarom felsõ vállban. kifúrtuk, egyel nagyobb menet és csavar bele, ennyi. ebben mi a sufnituning? ugyanúgy lehet használni mint eddig. persze ez csak akkor él, ha elfér a másik csavartól az új/nagyobb és van annyi anyagmennyiség a vállban, hogy nagyobb lukat gyárts rá. de ha ez nem tetszik, akkor rocsi javaslata él

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ha a váll is cserélhetõ (bár emlékeim szerint nem az - bár akkor meg hogy küld a csóka újat?) akkor pár telefont megér a dolog, hátha van valahol elfekvõben.
Nagggyon jó villák ezek, ergo sztem a fõ szempont ilyenkor az, h egy biztonságos verzió felépítése járna-e költségekkel, ha igen, mennyivel, annyit megér-e neked a villa.Ha nem, akkor visszavásárlás.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

és nem gáz nagyobb menetet fúrni bele, ha van hely.

szívesen

de ha jól olvastam te költöttél egy kisebb családregényt a dologhoz. akkor viszont arról is leírom a véleményem, ha már itt a techben érezted úgy hogy meg kellett velünk osztanod vásárlásod történetét. ha leírtad volna, hogy lehet-e csavaros alu válba a megszakadt menet helyett másikat vágni, akkor arra lett volna tárgyilagos válasz. de mivel megismerhettük a dolog emberi hátterét is, így arról is lehetett véleményem, akár moderátori akár személyes :P

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

nem igazán értem a problémát. ha jó neked így, akkor tartsd meg és kérd el az ingyen vállat, ha nem jó neked így, akkor cseréljétek vissza. komolyan másnak kell ezt eldönteni helyetted? :rolleyes:

Tanácsot kértem.
Pont.
Azért,hogy hátha járt már valaki ilyen cipõben.
Nem a vásárláson van a lényeg !
Nem más fogja helyettem eldönteni mégha szerinted röhelyes akkor sem.
Csak aki esetleg nyúzott ilyen sufni-tuning után telót és azt írná,hogy OK,nyugodtan bõven bírni fogja a strapát,vagy esetleg ellenkezõ tapasztalata volt és inkább óvatosságra int.
A tapasztalatokon van (lenne) a lényeg,mint ahogy már ugye mindenki ezt szajkózza az "új rendszer" óta a tech-ben,meg mindenhol.
Persze egy moderátortól ilyen segítõ szavakat vár el (persze ha elvárhat) az ember.
Köszöntem.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
nem igazán értem a problémát. ha jó neked így, akkor tartsd meg és kérd el az ingyen vállat, ha nem jó neked így, akkor cseréljétek vissza. komolyan másnak kell ezt eldönteni helyetted? :rolleyes:

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

és elismerte, hogy õ már így küldte el neked?

Állítása szerint még nem volt szétszerelve sohasem.
Azt mondta nem tudott errõl a dologról.
A csavarokat pedig én tekertem bele,már összerakáskor,de még nagyon erõsen sem kellett meghúznom és már forgott is.
:-(
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."