thez, ll: manuált is el kéne olvasni mielött hasznos tanácsot adtok
motorex / manitou prep-m zsír tökéletes lenne bele.
ha elolvasod mégegyszer a post-omat, akkor talán rájössz, hogy nem tanácsot, adtam, hanem kérdeztem.
thez, ll: manuált is el kéne olvasni mielött hasznos tanácsot adtok
Dual Air-hez:
Mohus jól írja...
McGywer: + még annyi, hogy ha a negatívba többet fújsz (ahogy írtad), akkor a villa kicsit összébb rántja magát és nem a legkiterjedtebb állásból kezd összenyomódni. ilyenkor nincs meg a teljes rugóút.
ha nyomás jól van belõve és mégsem mozogja ki a teljes utat, akkor inkább az olaj sok a csillapítás oldalon.
használt volt? lehet, hogy valaki a nem megfelelõ viszkozitású olajjal túltöltötte - így lassú is és nem is mozogja ki az útját
ugy néz ki, mintha egy régi '99-es vagy korábbi boxxer alsószár és egy marzo váll lenne párosítva. bár a boxxi már akkor is 32-es volt, ha jól tudom.ez micsoda?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
OFF, bocs.mert már nem az a rendszer van,ami a shermannomban is volt? mert ezt most nem tudom elképzelni, hogy hogyan engedik át.
így van. a kenés miatt, hogy jól csússzon a cucc. de rugósnál sem a rugót kell kenni.... más kérdés, hogy gyakran kenikA Reba-ba kell lögybölni a levegõs oldalra is egy kevés olajat, gondolom pont a kenés miatt...sztem a rugósokra is írja a manuál.
...kivéve Travis, ahol átengedik a lábban lévó kenõ olajat a felsõ szárba.
Ott a pont.thez, ll: manuált is el kéne olvasni mielött hasznos tanácsot adtok
Ez azért már nincs benne abban a +/- 3mm-ben, érdemes lenne szétkapni a villát és megnézni hogy mi okozza ezt. Lehet, hogy szétment benne valami, vagy bennefelejtõdött egy távtartó?
nekem 8 helyett 6.7 van :x
ha tudsz ugrani akkor nem lesz baja. ha nincs meg a stílus, és odacsapod, azt semmi sem bírja. mi az a könnyû dh? nekem a janin mindent bírt.psylo tulliot lehet könnyû dh-ra használni?
-
a pike az ugráláshoz van kitalálva? -> ha mást csinál vele az ember akkor mi van? ugrik a gari, de télleg tönkre is mehet tõle?
A Pike rugóit mivel érdemes kenni, normál zsír jó hozzá?
Telóolajból a motorexen kívül lehet még jót kapni?