Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

tudnátok esetleg valamit mondani a rock shox levegõs tagokról?
finomság, karakterisztika, stb.
fox float 200X50 vs pearl 3.1 200X50 (közben rájöttem h alacsonyabb monóval megkisebb úttal is egész jó lessz). ki mire szavazna tartósság ill. mozgás alapján. mert ugyebár a fox fr-ra is jó a gyártó szerint. (dhx-re meg nincs pénz)

A pearl alapból egy fr/am tag ilyen 130-160milit mozgó bringákba (sõt a biker szerint kifejezetten fr tag, ezért is nem lehet itthon kapni 200ast csak nagyobbat)......szal az biztos bírja, de momentán csak kintrõl tudsz hozatni...

de ha tekerni is akarsz én mindenképp a rs-t venném, az elég rendesen belassítható /legalábbis nagyon remélem/

de lesz az apróban egy fox hamarost :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
tudnátok esetleg valamit mondani a rock shox levegõs tagokról?
finomság, karakterisztika, stb.
fox float 200X50 vs pearl 3.1 200X50 (közben rájöttem h alacsonyabb monóval megkisebb úttal is egész jó lessz). ki mire szavazna tartósság ill. mozgás alapján. mert ugyebár a fox fr-ra is jó a gyártó szerint. (dhx-re meg nincs pénz)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
7-10 nap.

wingman

wingman

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
amúgy tényleg köszi a segítséget

wingman

wingman

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
és úgy sacc mennyi idõ mire megküldik??

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én igen. És szerintem kala is. Úgy mûködik, mint minden más online bolt. Hitelkártya, angol tudás, oszt jónapot.

wingman

wingman

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
köszi srácok
de valaki rendelt már innen? ha igen akkor mondjael hogy hogyan:)
mégegyszer köszi

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én is csak ajánlani tudom! ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha minõségi darabot szeretnél, ami jobb, mint a gyári: http://www.endurofor...s.com/id46.html

wingman

wingman

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
halihali valaki segítsen please!!
Rock Shox Pilot Sl-hez kellene szimering nemtudja valaki hogy hol lehetne venni hozzá?? Sok helyen próbáltam és semmi! VAlakiiiii please+!!!!!!!!!!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

szerintem igen. de van akkorában pearl 3.1?

van.....bikernél nem jellemzõ, de létezik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem igen. de van akkorában pearl 3.1?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
az lenne a kérdésem h cuccal mindennel kb 75 kilóm alatt 215-ös hosszban bírná-e a light dh-t egy pearl 3.1 levegõs tag, úgy h nem ugrálok, max kápolna 1 és hasonló méretû cuccokat.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
üdv

vélemények (hallás alapján) a domain villákról? ahogy nézegettem a pinkbájkot láttam h 100-120 körül már vannak, az az olcsóbb boxxik alatt van árban. light freeride és annál inkább dh-ra kéne. tudom mondták már h dh-ra duplavállas, de ezek gondolom elég pro villák ahhoz h ne hulljanak szét egy kis nyúzástól...
csak onnan gondolom h bírja, mert néztem a promófilmjét a totemnek, hát elég jó volt. gondolom a 35-ös cr-mo becsúszók bírják a kiképzést, de gondolom kicsivel rugalmasabb mint a 40-es alu. :D

Rock Shox Tomi

Rock Shox Tomi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
jó, kössz azért, csak nem akarom elbaszni azért kérdezgetem

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kérlek, nagyon szépen kérlek, hogy olvasd el azt a k*rva pdf-et, amit palmer linkelt. (adobe acrobat reader kell hozzá, http://www.adobe.com.../readstep2.html)
nem kell érteni hogy mi van odairva, csak a képeket követni sorrendben.
ugyanugy kell csinálni ahogy ott le van fényképezve.
ennél szájbarágósabban már tényleg nem lehet elmagyarázni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rock Shox Tomi

Rock Shox Tomi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hello!
Megint én. Még nem szedtem szét a telót mert nem volt idõm, de holnap valószínûleg megteszem. Annyit szeretnék még, hogy elõször becsúszó szár kihúzása az alsó szárból és utána az olaj leengedése, vagy fordítva? Mi fog kijönni a jobb szárból, ahol a csillapítás van (az olajon kívül)? És az új olajat csak bele kell önteni, vagy hova kerül majd?

Rock Shox Tomi

Rock Shox Tomi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Rendben, próba-szerencse.
Köszi a segítséget mégegyszer!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát, ha végignézed azt amit palmer linkelt, akkor abból tökéletesen látszik, hogy mire van szükséged, és hogy hogyan kell szétszedni.
szerintem ha van elég szerszámod otthon, és bátorságot is érzel magadban, megcsinálhatod. de ha ugy érzed nem fog menni, akkor inkább bizd csak szerelõre.
amugy mindkét szárban meg kell csinálni szerintem. ha a csillapítás szárát felül kinyitod, akkor fejreforditva ki tudod önteni az olajat. persze kicsi mindig melléfolyik, meg bennemarad, meg stb, szóval célszerû a mûvelet elõtt beszerezni egy fél liter 5-ös vagy 7.5-es sûrûségû olajat (sae 5w) meg egy tálat, amiben majd felfogod.

Rock Shox Tomi

Rock Shox Tomi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Kedves rob és Shaun_Palmer!
Ezer köszönet a segítségért, nem gondolotam, hogy ilyen hamar megoldódik problémám, illetve választ kapok.
Szerintetek ez itthon elvéghezhetõ? Speciális szerszám kell hozzá, vagy csak ami a képen van?
Annyit még tudtok segíteni, hogy ha szétszedem, akkor az olaj rögtön elfolyik? Mert állítólag zárt olajpatron van benne. És még egy utolsó; az olajcsillapítás a jobb szárban van, a rúgó és elvileg a távtartó a balban. Ahhoz, hogy megcsináljam a mûveletet szét kell szedni a jobb oldalt is? Mert ha nem akkor nem kell az olajjal vacakolni.
Köszi mégegyszer!