Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2006. November 24. - 12:16
Posted 2006. November 24. - 11:37
lenne egy kérdésem:2006os Tora 302 U-Turn-ba megérné-e hozni egy erõsebb,keményebb rugót...mer most engem az zavar h nagyon puha és félek h egyszer eltörik(mármint a rugó)...merthogy nem arrra használom amire kéne..És csakugy bemegyek egy "jobb" boltba és megmondom h kérek egy kemény rugót torába,és azok megrendelik?És milyen fokozatok vannak keménységileg...mert én dirtölni is akarnék de azér ne legyen nagyon kemény mer lefelé szeretek száguldozni....aki tud légyszi segitsen.
Természetesen vannak fokozatok. Ezt színekkel jelzik. A kék színû kemény míg a fekete jelzésû pedig extra kemény. Ritka az a bolt ahol egybõl van polcon, de ha bemész valamelyikbe meg tudod rendelni és az ára kb. 5-6 ezer forint. Egyébként tényleg vegyél másik villát olyat ami zúzásra való.
... AMúgy én még nem vagyok valami haladó ebben a témában ezért megkérdezném hogy mi az a PopLock?
A PopLock jelenti azt a funkciót, hogy kormányról tudod LockOut-olni a villát és tudod állítani annak a keménységét is.
Posted 2006. November 23. - 22:32
Posted 2006. November 23. - 21:07
Posted 2006. November 20. - 21:57
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. November 20. - 20:03
Posted 2006. November 20. - 09:30
"Amint az utolsó fát kivágtuk, az utolsó halat kifogtuk és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehetõ" - GREENPEACE
Posted 2006. November 20. - 01:24
arcod egybe van?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. November 19. - 23:19
"Amint az utolsó fát kivágtuk, az utolsó halat kifogtuk és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehetõ" - GREENPEACE
Posted 2006. November 19. - 21:05
sztem ugyanarra a felhasználási területre való mint 2005 áprilisában:) ...
mit jelent az enduro számodra?
amúgy ha vfékkel küldöd nemlehet anniyra nagyon durva igénybevétel
egyébként sztem is naon kis cingár..sose értettem h sokan dirtre streetre dhra:confused: ezt használtak..persze itt mo-on...
anynira gyenge nem lehet...
köszi srácok!
Gyurri csak azért van elõl v-fék, mert féltem a villám lelki világát, ennek ellenére a lefeléket azért rendesen megeresztem...szóval az igénybevétel elég durva, legalább is ennek a villácskának, ezért kértem ki a véleményeteket!
még valami:
nem tudjátok ennek a villának a válla üreges-e, mert egyik haverom szerint az lehet talán a gyenge pontja, de ha üregesre kovácsolták akkor talán elég erõs, vagy nem?!
Posted 2006. November 19. - 15:23
ha megnézed akkor az a pár ember aki dh-ra használta az mind 40-50 kilós "kisgyerek" volt, és vagy merevbe volt, vagy kis össztelósban. meg nem is nyomták vele annyira. ilyen súlyhoz vagy pike kéne, vagy legalább egy black szerintem. de lehet h valaki jobban tudja nálam... sõt.
erre csak annyit hogy egy igen jól kerékpározó ember stílusát még a gyakorló idõben(azaz sokkal keméyenbb ütéseket kapott, mint a már kiforrott technikával rendelkezõ korszakban) jobban bírta, törés repedés nélkül a psylo sl (átütõs) mint az utódja, mely már a ""szép" technikát kapta.
ennyit a "nyurgaság"áról.
egy átütõst kell szerezni belõle, és meg is van a tökéletes villa.
fõleg ha a black is belekerült a listába, azonos becsúszómérettel rendelkeznek, annyi különbséggel h a psylo az extrém villa, ellenben a blackal, ami pedig messze nem az.
Posted 2006. November 19. - 15:17
azzal aztán annyit endurózhatsz, amennyit akarsz, nem lesz tõle baja, ahogy málna mondja, elõbb kopik ki
Posted 2006. November 19. - 14:34
Posted 2006. November 19. - 14:21
Posted 2006. November 19. - 13:48
egy 10 centit mozgó maraton v össztelós cc gépbe jó az a villa ilyen súly mellett.
ha megnézed akkor az a pár ember aki dh-ra használta az mind 40-50 kilós "kisgyerek" volt, és vagy merevbe volt, vagy kis össztelósban. meg nem is nyomták vele annyira. ilyen súlyhoz vagy pike kéne, vagy legalább egy black szerintem. de lehet h valaki jobban tudja nálam... sõt.
Posted 2006. November 19. - 13:13
Sziasztok!
az érdekelne, hogy mi a véleményetek egy 2001-es Psylo xc-rõl?most 2006 végén milyen felhasználási területre lehet elegendõ?
mert van egy ilyenem nagyon jó állapotú, csak olyan kis vékonka...majd 90 kiló vagyok és endurozni szeretnék vele!kihúzhatom 125 millire, persze V-fékkel...
mit tanácsolnátok?
köszi
sztem ugyanarra a felhasználási területre való mint 2005 áprilisában:) ...
mit jelent az enduro számodra?
amúgy ha vfékkel küldöd nemlehet anniyra nagyon durva igénybevétel
egyébként sztem is naon kis cingár..sose értettem h sokan dirtre streetre dhra:confused: ezt használtak..persze itt mo-on...
anynira gyenge nem lehet...
Posted 2006. November 19. - 12:33
az érdekelne, hogy mi a véleményetek egy 2001-es Psylo xc-rõl?most 2006 végén milyen felhasználási területre lehet elegendõ?
mert van egy ilyenem nagyon jó állapotú, csak olyan kis vékonka...majd 90 kiló vagyok és endurozni szeretnék vele!kihúzhatom 125 millire, persze V-fékkel...
mit tanácsolnátok?
köszi
Posted 2006. November 18. - 19:45
Posted 2006. November 18. - 19:37
ja a 3,1-en, ugye van egy floodgate tekerentyû, állítólag elég jó hatással mûxik....ha minden jól megy jövõ héten egy mc 3,1 kerül a dawgba, akkor tudok nyilatkozni, hogy milyen....a pearl-ban az mcd-vel tudok karakterisztikát állitani? mert kb ennyiért a fox csak visszacsilit tud. vagy az mcd pontosan mit is csinál? asszem kompressziót állít ha jól tudom.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való