Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
szivesen vennék jobb villát,de dirt jamet tudnék már ugy 30-40000ért,de azt inkább csak dirtre tudnám használni mer az alapból kemény de én nem csak dirtre használnám...mindenevõ vagyok:D....egy drop off jól jönne de arra csak széthasznált állapotban van rá lóvém...majd ha már dolgozhatok király lessz de csak tanuló vagyok...

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 posts

lenne egy kérdésem:2006os Tora 302 U-Turn-ba megérné-e hozni egy erõsebb,keményebb rugót...mer most engem az zavar h nagyon puha és félek h egyszer eltörik(mármint a rugó)...merthogy nem arrra használom amire kéne..És csakugy bemegyek egy "jobb" boltba és megmondom h kérek egy kemény rugót torába,és azok megrendelik?És milyen fokozatok vannak keménységileg...mert én dirtölni is akarnék de azér ne legyen nagyon kemény mer lefelé szeretek száguldozni....aki tud légyszi segitsen.

Természetesen vannak fokozatok. Ezt színekkel jelzik. A kék színû kemény míg a fekete jelzésû pedig extra kemény. Ritka az a bolt ahol egybõl van polcon, de ha bemész valamelyikbe meg tudod rendelni és az ára kb. 5-6 ezer forint. Egyébként tényleg vegyél másik villát olyat ami zúzásra való.

... AMúgy én még nem vagyok valami haladó ebben a témában ezért megkérdezném hogy mi az a PopLock?

A PopLock jelenti azt a funkciót, hogy kormányról tudod LockOut-olni a villát és tudod állítani annak a keménységét is.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
XD tora Dirt re?:o jó összeálitás.szentem add el és vegyél valami más telot.

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
lenne egy kérdésem:2006os Tora 302 U-Turn-ba megérné-e hozni egy erõsebb,keményebb rugót...mer most engem az zavar h nagyon puha és félek h egyszer eltörik(mármint a rugó)...merthogy nem arrra használom amire kéne..És csakugy bemegyek egy "jobb" boltba és megmondom h kérek egy kemény rugót torába,és azok megrendelik?És milyen fokozatok vannak keménységileg...mert én dirtölni is akarnék de azér ne legyen nagyon kemény mer lefelé szeretek száguldozni....aki tud légyszi segitsen.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
az az MG .. ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Mg az aki eltörte a planetix vázat meg a shermant?:o?:D sry haa nem megfelelõ topikba irtam de furdal a kiváncsiság.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Szeva tamaska! Egyik haveorm írta, me nemment a user-e. Szóval én még egybenvagyok, és jól szolgál a sherman fireflyka :) De köszi az aggódást :)
Aki eddig a sátor tetején lakott, annak a Sátoraljaújhely :D

"Amint az utolsó fát kivágtuk, az utolsó halat kifogtuk és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehetõ" - GREENPEACE :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
baze nem is te lennel Gaborka, ha nem tortel volna el megint egy telot :D

arcod egybe van? ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
sziasztok! lenne egy olyan problémám, hogy eltört a rock shox duke telóm lába. és ahoz szeretnék lábat szerezni, nagyon szépen megkérlek titeket, hogy aki tud valahonnan duke vagy psylo lábat az írjon ide vagy az onewheel@freemail.hu msn és egyben email címre. segítségeteket elõre is köszönöm! nagyon fontos lenne!
Aki eddig a sátor tetején lakott, annak a Sátoraljaújhely :D

"Amint az utolsó fát kivágtuk, az utolsó halat kifogtuk és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehetõ" - GREENPEACE :)

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

sztem ugyanarra a felhasználási területre való mint 2005 áprilisában:) ...
mit jelent az enduro számodra?
amúgy ha vfékkel küldöd nemlehet anniyra nagyon durva igénybevétel
egyébként sztem is naon kis cingár..sose értettem h sokan dirtre streetre dhra:confused: ezt használtak..persze itt mo-on...
anynira gyenge nem lehet...

köszi srácok!
Gyurri csak azért van elõl v-fék, mert féltem a villám lelki világát, ennek ellenére a lefeléket azért rendesen megeresztem...szóval az igénybevétel elég durva, legalább is ennek a villácskának, ezért kértem ki a véleményeteket!

még valami:
nem tudjátok ennek a villának a válla üreges-e, mert egyik haverom szerint az lehet talán a gyenge pontja, de ha üregesre kovácsolták akkor talán elég erõs, vagy nem?!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

ha megnézed akkor az a pár ember aki dh-ra használta az mind 40-50 kilós "kisgyerek" volt, és vagy merevbe volt, vagy kis össztelósban. meg nem is nyomták vele annyira. ilyen súlyhoz vagy pike kéne, vagy legalább egy black szerintem. de lehet h valaki jobban tudja nálam... sõt.

erre csak annyit hogy egy igen jól kerékpározó ember stílusát még a gyakorló idõben(azaz sokkal keméyenbb ütéseket kapott, mint a már kiforrott technikával rendelkezõ korszakban) jobban bírta, törés repedés nélkül a psylo sl (átütõs) mint az utódja, mely már a ""szép" technikát kapta.
ennyit a "nyurgaság"áról.

egy átütõst kell szerezni belõle, és meg is van a tökéletes villa.
fõleg ha a black is belekerült a listába, azonos becsúszómérettel rendelkeznek, annyi különbséggel h a psylo az extrém villa, ellenben a blackal, ami pedig messze nem az.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
attól, hogy a szimplás villák mára általában többet mozognak és/vagy nehezebbek, nem lesznek erõsebbek, mint az RS eme jól sikerült darabja
azzal aztán annyit endurózhatsz, amennyit akarsz, nem lesz tõle baja, ahogy málna mondja, elõbb kopik ki

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
az a villa pár éve az egik legerõsebb villa volt (psylo) akkor is bicikliztek vele 90 kilós emberek és nem lett bajuk attól, hogy "enduróztak" vele... szóval szerintem (plána ha v fékkel használod) nyugodtan húzd ki.. nem egy mai darab, de állatkodásra született, ha óvatosan hazsnálod, elõbb kopik el a belseje, mint hogy széttörjön

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
vagy egy reba, ha már rock shox a topik címe:)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
asszem a psylo xc az gyorszáras, szal nem kéne nagyon kihúzni, fõleg 90 kilóhoz, mert elõbb vagy utóbb hídtörés lessz a vége fõleg olyan kis nyurga becsúszókkal.
egy 10 centit mozgó maraton v össztelós cc gépbe jó az a villa ilyen súly mellett.
ha megnézed akkor az a pár ember aki dh-ra használta az mind 40-50 kilós "kisgyerek" volt, és vagy merevbe volt, vagy kis össztelósban. meg nem is nyomták vele annyira. ilyen súlyhoz vagy pike kéne, vagy legalább egy black szerintem. de lehet h valaki jobban tudja nálam... sõt.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Sziasztok!
az érdekelne, hogy mi a véleményetek egy 2001-es Psylo xc-rõl?most 2006 végén milyen felhasználási területre lehet elegendõ?
mert van egy ilyenem nagyon jó állapotú, csak olyan kis vékonka...majd 90 kiló vagyok és endurozni szeretnék vele!kihúzhatom 125 millire, persze V-fékkel...
mit tanácsolnátok?
köszi

sztem ugyanarra a felhasználási területre való mint 2005 áprilisában:) ...
mit jelent az enduro számodra?
amúgy ha vfékkel küldöd nemlehet anniyra nagyon durva igénybevétel
egyébként sztem is naon kis cingár..sose értettem h sokan dirtre streetre dhra:confused: ezt használtak..persze itt mo-on...
anynira gyenge nem lehet...

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Sziasztok!
az érdekelne, hogy mi a véleményetek egy 2001-es Psylo xc-rõl?most 2006 végén milyen felhasználási területre lehet elegendõ?
mert van egy ilyenem nagyon jó állapotú, csak olyan kis vékonka...majd 90 kiló vagyok és endurozni szeretnék vele!kihúzhatom 125 millire, persze V-fékkel...
mit tanácsolnátok?
köszi

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
2004-es Pilotba lehet kapni puhább rugót? Mert a Párom telója a gyárival csak akkor mozog jól, ha nincs benne levegõ. Már 20psi nyomástól is eléggé kemény lesz, ennél több út kéne.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

a pearl-ban az mcd-vel tudok karakterisztikát állitani? mert kb ennyiért a fox csak visszacsilit tud. vagy az mcd pontosan mit is csinál? asszem kompressziót állít ha jól tudom.

ja a 3,1-en, ugye van egy floodgate tekerentyû, állítólag elég jó hatással mûxik....ha minden jól megy jövõ héten egy mc 3,1 kerül a dawgba, akkor tudok nyilatkozni, hogy milyen....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
a pearl-ban az mcd-vel tudok karakterisztikát állitani? mert kb ennyiért a fox csak visszacsilit tud. vagy az mcd pontosan mit is csinál? asszem kompressziót állít ha jól tudom.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell: