Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Csorna/Gyõr?

Ó az is szuper, általában minden héten járok Csornán. Írok egy emilt: zscsoka kukac hotmail dot com
Elõre is köszi!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Meglehet, furcsa lesz a kérdésem. Lakik közületek valaki Sopron környékén, akinek RS Tora 318 Solo Air-je van, s szívesen meg is mutatná nekem? ;) Mert ugye minden bokorban ilyen telók teremnek, gondolom én. :D Esetleg levegõs Recon? (Recon biztos elég hasolnó, ahogy a holnapon nézem és írta is itt valaki, talán inkább csak tömegében van eltérés.)
Gondoltam vetnék egy pillantást egyre, mielõtt megrendelem. Ha nem, akkor maximum végigcammogok pár kerékpárüzletet, végülis nem gond, csak ugye "elsõ kezi" tapasztalatokat nem sokat hall így az ember. :)

Csorna/Gyõr?

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Azt azért hozzá kell tenni h a tora-nak 32 mm-es becsúszói vannak azok vékonyított fallal.Egyébként Dirt streetre akarom használni ismerek néhány embert aki ilyet használ és meg vannak vele elégedve.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Meglehet, furcsa lesz a kérdésem. Lakik közületek valaki Sopron környékén, akinek RS Tora 318 Solo Air-je van, s szívesen meg is mutatná nekem? ;) Mert ugye minden bokorban ilyen telók teremnek, gondolom én. :D Esetleg levegõs Recon? (Recon biztos elég hasolnó, ahogy a holnapon nézem és írta is itt valaki, talán inkább csak tömegében van eltérés.)
Gondoltam vetnék egy pillantást egyre, mielõtt megrendelem. Ha nem, akkor maximum végigcammogok pár kerékpárüzletet, végülis nem gond, csak ugye "elsõ kezi" tapasztalatokat nem sokat hall így az ember. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Azért nem csak az árnak köszönhetõ, hogy pár ugrálós keróban is viszontlátni a Torát; durva átmérõi vannak konkrét anyagmennyiséggel párosítva, szóval én nem félteném. (+ ott van a cromo becsúszó is)
Kb. mint a Foxok multifunkcionalitása,csak jóval alacsonyabb árkategóriában :)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Hello!Arra lennék kíváncsi h mi a véleményetek errõl?"A Rock Sox Tora-t egy amerikában heavy endurora használják ami megegyezik nálunk az xc fogalmával"Ezt egy olyan ember mondta aki el akar adni egy ilyen telót.ez igaz?mert én ilyenrõl ezelõtt soha nem hallottam

Ebbõl annyi igaz, hogy a Tora egy túra/maraton teló, ha arra szeretnéd használni, akkor vedd meg. A többi nem igazán.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV: köszi :)

Közben megnéztem, és a Boxxer-hez már!! csak egy féle van - nem a standard, hanem a "heavy duty" változat.

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Hello!Arra lennék kíváncsi h mi a véleményetek errõl?"A Rock Sox Tora-t egy amerikában heavy endurora használják ami megegyezik nálunk az xc fogalmával"Ezt egy olyan ember mondta aki el akar adni egy ilyen telót.ez igaz?mert én ilyenrõl ezelõtt soha nem hallottam

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
VV: köszi :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Oszt miért? Nekem semmi plussz költséget nem jelent.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Amikor esedékes a rendelés, feldobom a kérdést az általános teló topicba, illetve belinkelem a fontosabb márkatopicokba is, és összegyûjtöm a rendeléseket.:)

Ez rendes dolog, de jól meggondoltad?:D
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Rendben.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Kösz :) , természetesen kell. A reba és a pike szimmering ugyanaz (csak a boxxer különbözik valamiben (nem méretben))?

Ugyan az. Amikor kell szólj, és megbeszéljük privátban a részleteket.

VV: és esetleg elcsének boxxerhez?

Simán csak majd nézd meg, mert két fajta közül lehet választani.:D

Amikor esedékes a rendelés, feldobom a kérdést az általános teló topicba, illetve belinkelem a fontosabb márkatopicokba is, és összegyûjtöm a rendeléseket.:)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Beindul az üzlet! :D Nekem is kellene majd a shiverhez.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
VV: és esetleg elcsének boxxerhez? :icon_redf

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kösz :) , természetesen kell. A reba és a pike szimmering ugyanaz (csak a boxxer különbözik valamiben (nem méretben))?

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Legközelebbi rendelésbe belerakjuk. Majd szólok, ha aktuális (jövõ hónap vége a valószínûsíthetõ idõpont).

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Nem kell nagy ördöngõsség, hogy a honlapra felmászva megtekintsd a várható költséget, ami Duke esetében 17,99$/kit + 20,5$ postaköltség elsõ vásárló esetében. Nekem, mivel PayPal-t használok fizetésre, a szállítási költség visszatérítés miatt redukálódik 17,57$-ra. Egy rendelésbe max. 3 kit-et rakok (a szállítási költség egy fõre vetítve így harmadolódik), hogy ne ugorjon rá a vámhatóság az összérték miatt, és így egyéb járulékos költség már nem merül fel.

Köszi az infót!
Mivel rutinos vásárló vagy tudsz nekem hozatni?
Nem kérem pusziért :-)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem kell nagy ördöngõsség, hogy a honlapra felmászva megtekintsd a várható költséget, ami Duke esetében 17,99$/kit + 20,5$ postaköltség elsõ vásárló esetében. Nekem, mivel PayPal-t használok fizetésre, a szállítási költség visszatérítés miatt redukálódik 17,57$-ra. Egy rendelésbe max. 3 kit-et rakok (a szállítási költség egy fõre vetítve így harmadolódik), hogy ne ugorjon rá a vámhatóság az összérték miatt, és így egyéb járulékos költség már nem merül fel.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Igen, szép kék. Ha kell, szólj, most jött egy tartalék a Reba cseréje mellé. Salának meg úgyis kell rendelnem több típushoz is a közeli jövõben, így oda tudom adni, és még a szállítási költségen is spórolsz.

Hali! Esetleg ha már van rutinod és élõ kapcsolatod tudnál nekem is intézni a duke-hoz egy garnitúrát?
Ha igen akár priviben küld el a várható költséget és utána biztos választ adok!
Elõre is köszi!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index