Csorna/Gyõr?
Ó az is szuper, általában minden héten járok Csornán. Írok egy emilt: zscsoka kukac hotmail dot com
Elõre is köszi!
Csorna/Gyõr?
Meglehet, furcsa lesz a kérdésem. Lakik közületek valaki Sopron környékén, akinek RS Tora 318 Solo Air-je van, s szívesen meg is mutatná nekem? Mert ugye minden bokorban ilyen telók teremnek, gondolom én. Esetleg levegõs Recon? (Recon biztos elég hasolnó, ahogy a holnapon nézem és írta is itt valaki, talán inkább csak tömegében van eltérés.)
Gondoltam vetnék egy pillantást egyre, mielõtt megrendelem. Ha nem, akkor maximum végigcammogok pár kerékpárüzletet, végülis nem gond, csak ugye "elsõ kezi" tapasztalatokat nem sokat hall így az ember.
Hello!Arra lennék kíváncsi h mi a véleményetek errõl?"A Rock Sox Tora-t egy amerikában heavy endurora használják ami megegyezik nálunk az xc fogalmával"Ezt egy olyan ember mondta aki el akar adni egy ilyen telót.ez igaz?mert én ilyenrõl ezelõtt soha nem hallottam
Közben megnéztem, és a Boxxer-hez már!! csak egy féle van - nem a standard, hanem a "heavy duty" változat.VV: köszi
Amikor esedékes a rendelés, feldobom a kérdést az általános teló topicba, illetve belinkelem a fontosabb márkatopicokba is, és összegyûjtöm a rendeléseket.
Ugyan az. Amikor kell szólj, és megbeszéljük privátban a részleteket.Kösz , természetesen kell. A reba és a pike szimmering ugyanaz (csak a boxxer különbözik valamiben (nem méretben))?
VV: és esetleg elcsének boxxerhez?
A sebesség mindent megold.
Köszi az infót!Nem kell nagy ördöngõsség, hogy a honlapra felmászva megtekintsd a várható költséget, ami Duke esetében 17,99$/kit + 20,5$ postaköltség elsõ vásárló esetében. Nekem, mivel PayPal-t használok fizetésre, a szállítási költség visszatérítés miatt redukálódik 17,57$-ra. Egy rendelésbe max. 3 kit-et rakok (a szállítási költség egy fõre vetítve így harmadolódik), hogy ne ugorjon rá a vámhatóság az összérték miatt, és így egyéb járulékos költség már nem merül fel.
Igen, szép kék. Ha kell, szólj, most jött egy tartalék a Reba cseréje mellé. Salának meg úgyis kell rendelnem több típushoz is a közeli jövõben, így oda tudom adni, és még a szállítási költségen is spórolsz.