Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
Blöee nekem Dart 2 van, amilyen szr annyira jó, de az tuti hogy alázza a a régi mzcompot:)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts

off: Jajj nekem, rám talált a családom :D

Hehe, a famili elõl nincs menekvés :D
De örülök, hogy így megtaláltalak...gondolom te mennyire örülsz :D

Nekem nemrégiben lett egy Tora 302-esem. Sikerült megcsinálni bele a levegõszelepet, így már nem koppan olyan hamar. Amúgy nagyon tetszik.

Izomtéridõninja-geológus!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

135-ért van fox talas igaz nem lokos....kicsit drágábban meg lesz 15-ös átütõs...

Áááá...többet nem áldoznék rá (számomra ez is nagyon sok :( ), pedig a 15-ös átütõs jó ötlet.

rocsipeti: azt tuti hogy nem, részben mert azt a gyártót alapból hanyagolnám (elnézést a fan-októl), de leginkább mert rugós.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
vagy a feléért nixon.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

on: Lord_Leslie: 100 kilóval nem valószínû, hogy grammániás lennék :). A mellette szóló érv egyébként is az, hogy a mostani teló szintén átütõs, megspórolnék egy kerékfûzés árát, ill. egyébként is megnyugtató érzés, hogy a kerék atomstabilan áll a villában.

rbalint88: igen, 130-ba kerül (még most), de ha összevetem a másik szóbajöhetõ márka árával, akkor még mindig jobban járok vele. Mondjuk egyelõre mindegy, talán egy fél év múlva fogok erre a problémára visszatérni, addigra talán gyûlik annyi infó a Rev.-rõl, hogy el tudjam dönteni, hogy tényeg kell-e.

135-ért van fox talas igaz nem lokos....kicsit drágábban meg lesz 15-ös átütõs...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

on: Lord_Leslie: 100 kilóval nem valószínû, hogy grammániás lennék :). A mellette szóló érv egyébként is az, hogy a mostani teló szintén átütõs, megspórolnék egy kerékfûzés árát, ill. egyébként is megnyugtató érzés, hogy a kerék atomstabilan áll a villában.

rbalint88: igen, 130-ba kerül (még most), de ha összevetem a másik szóbajöhetõ márka árával, akkor még mindig jobban járok vele. Mondjuk egyelõre mindegy, talán egy fél év múlva fogok erre a problémára visszatérni, addigra talán gyûlik annyi infó a Rev.-rõl, hogy el tudjam dönteni, hogy tényeg kell-e.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Köszi, jól hangzanak. Az u-turn biztos kell, az átütõtengelyrõl meg még gyõzködöm magam :)

akkor gyõzd meg magad, hogy kiadsz egy villáért 130-at. mert crc-n 430 font, ami kb 130e huf. szal nem olcsó móka...

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Imi72!
Tök ugyanez a bicaja nagybátyámnak is!Ott lakik ahol te is, ugyanaz a foglalkozása, neve... én már valamit sejtek :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Ha nem vagy grammániás, akkor mindenképp átütõtengely !
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Köszi, jól hangzanak. Az u-turn biztos kell, az átütõtengelyrõl meg még gyõzködöm magam :)

Trance

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
az átütõs 2037gramm lesz, u-turnnel. a u-turn nélküli 1950
a sima gyorszáras 1837/1750

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Igen, a kérdés feltevése óta én is így döntöttem :).
A súlyáról lehet valamit tudni? Ha olyan lesz, mint a Pike, akkor részemrõl felejtõs.

Trance

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
én megvárnám a '09est a helyedben. ha nem tetszik hogy 140en van, max lecsavarod 130ra:)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Szerintetek hol lehetne fekete, dual air, air u-turn, Revelation 426-hoz hozzájutni? Itthon drága (már ha van), eBay nem rossz, de az angolon csak fehér van, amerikai esetén meg ugye ott a vám. CRC-n a 2009-esek vannak kilistázva, de azok még nem nagyon kaphatóak.
Jól láttam, hogy a mostani Pike-kal azonos úthosszal is lesz majd? Nekem elég lenne a 100-130 mm-es verzió is.
...vagy csábuljak el az átütõtengely miatt? :D
(rbalint88 jól mondta? komoly dilemma :))

Trance

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Hát nekem azt mondták az üzletbe ahová bevittem, hogy azért nem hozták meg, mert a patron is elszállt. Ez azért érdekes számomra is, mert szerdára igérték hogy kész lesz, és mondtam csak akkor adnám oda, ha gyorsan meg tudják javítani, mert 19-én megyek németbe 2 hétre, és kéne a cangám is.
Eredetileg csak egy szimpla kipucolásra adtam be, mert nem tudtam, hogy kislõdön mennyi dzuvát kapott. De néztem egy ott készült képet, és a cél elött világosan látszik, hogy nincs helyén a bal szimi. Múlt héten hétfõn adtam be, szerdán vitték el....
" A Cube el van vetve! "

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Nos, RST, Marzocchi, Manitou után most egy RS tulaja lettem:)
Ma hozott postás egy Argyle 318-at:P
Egy gond, a visszaút állító piros imbuszos vackot nem kaptam hozzá, holnap reklamálok:(
Amúgy meg..hát megéri az árát...Be sincs járatva már atomfinoman mozog ahhoz képest h dörtvilla...Kompresszió, visszaút állat, nagyon tág határok között állítható, lockout meg hab a tortán:) ez az MCD állat!!:)
És nem utolsósorban, Maxle 360, és atommerev, és szép:)

megérte..:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
semmi patron nincsen a rebába

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
patron a rebában? az meg hogy :D
lahúzásgyanus kijelentésnek tûnik ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
A kislõdi marcin az alig két hetes rebám bal szimmeringje megadta magát, most szervízelik, és mint kiderült az egyik patron is elszállt. Ilyenkor nem lesz csereszavatos?
" A Cube el van vetve! "

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
a rohadt mázlista!!!!! XD
már írtam privit, majd válaszol................................................
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1: