Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2009. April 18. - 18:42
Teló pumpát lehet vhol venni?
Posted 2009. April 17. - 21:21
Akkor nincs sok gáz a levegõs Torákkal?Megéri megvenni?
Áruljátok már el miket hallottatok konkrétan...
puffadtkavics, azért ha melletted megy egy Rebás saját súlyára belõtt telóval akkor pislogsz hogy a tied ahhoz képest sztrájkol ezzel a rugóval . De egy Tora, vagy fõleg Recon levegõs is igen szépen tud mozogni.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
vendég_Master_*
Posted 2009. April 17. - 17:38
Én is 60 kg vagyok ugye, a Kõrishegyrõl lefele, nem éppen elõírt szakszerû használatnál kimozogta a 80 cm-ert, egyébként kb 50-et. Ha lassan mész olyan mintha nem is lenne, ha gyorsabban rögtön észreveszed minden kis kavicsnál hogy ott van, mert mozogat, csak éppen az a bajom hogy ugye nem túl sokat. Tehát nem rossz, meg a teló jó, de nem is az igazi. A 95%-ot azért kétlem, mivel elõzõm Suntour XCM volt, na az mozgott, igaz annak is könnyû voltam, csakhogy 1 hónap után visszavették garanciálísan egy bakonyi kör után, annyira kotyogott lol. Akkor vettem ezt, de csak mert a rendelt manitoumból csak egy volt az országba, és se az itteni boltnak, se a nagykernek, se annak a boltnak ahol volt nem volt érdeke hogy az hozzám eljusson, a boltba meg ez volt ami hasonlított ahhoz a kategórihoz amilyen a manitou volt. Így 20e Ft ráfizetéssel vettem ezt a Torát, pop lock, u-turn, 302. A külömbség ég és föld, a rugó dolog inkább ilyen finomítgatás, nyilván puhábbal megintcsak ég és föld lenne.
Egyébként sokan mondták már nekem hogy ezek a táblázatok kissé el vannak számolva, ja és köszi a linket, tehát akkor nekem citromsárga kéne. Ha véletlen rámszakad a bank, majd veszek, de elõbb nyerget
Am miért van az hogy a Fox olyan drága? Tényleg annyival jobb is, vagy nagyrészt a nevet fizetem? Mert egy legolcsóbb fox áráért egy menõ RS-ot kapok, vagy manitout, amik sztem egy kategória.
80 cm-t!!!!!!!????? :D:D az erdekes lenne.....
Posted 2009. April 17. - 15:43
Posted 2009. April 17. - 15:31
Keresgélek vissza, közben látommilyen sûrûn jön fel a Tora rugú túl kemény téma; majd röhögve gondolok a Biekresek szövegére
Én is 60 kg vagyok ugye, a Kõrishegyrõl lefele, nem éppen elõírt szakszerû használatnál kimozogta a 80 cm-ert, egyébként kb 50-et. Ha lassan mész olyan mintha nem is lenne, ha gyorsabban rögtön észreveszed minden kis kavicsnál hogy ott van, mert mozogat, csak éppen az a bajom hogy ugye nem túl sokat. Tehát nem rossz, meg a teló jó, de nem is az igazi. A 95%-ot azért kétlem, mivel elõzõm Suntour XCM volt, na az mozgott, igaz annak is könnyû voltam, csakhogy 1 hónap után visszavették garanciálísan egy bakonyi kör után, annyira kotyogott lol. Akkor vettem ezt, de csak mert a rendelt manitoumból csak egy volt az országba, és se az itteni boltnak, se a nagykernek, se annak a boltnak ahol volt nem volt érdeke hogy az hozzám eljusson, a boltba meg ez volt ami hasonlított ahhoz a kategórihoz amilyen a manitou volt. Így 20e Ft ráfizetéssel vettem ezt a Torát, pop lock, u-turn, 302. A külömbség ég és föld, a rugó dolog inkább ilyen finomítgatás, nyilván puhábbal megintcsak ég és föld lenne.
Egyébként sokan mondták már nekem hogy ezek a táblázatok kissé el vannak számolva, ja és köszi a linket, tehát akkor nekem citromsárga kéne. Ha véletlen rámszakad a bank, majd veszek, de elõbb nyerget
Am miért van az hogy a Fox olyan drága? Tényleg annyival jobb is, vagy nagyrészt a nevet fizetem? Mert egy legolcsóbb fox áráért egy menõ RS-ot kapok, vagy manitout, amik sztem egy kategória.
Posted 2009. April 17. - 15:26
Posted 2009. April 17. - 14:30
ezt meg csak úgy, hátha valakinek jól jön:
ugye írtam nemrég, hogy a motion controlt szedtem szét. mûvelet sikerült is, minden o gyûrût cseréltem rajta, aztán összerakásnál megszopattam magam. sikerült úgy összeraknom, hogy lock out mind2 állásában nyitott, nem zárt ugyanis a motion controll alján van egy fém (szelep?), amit a gate tekerentyûvel lehet föl-le állítani, ezzel szabályozva ugye a zárás mértékét. no, ha úgy rakjuk össze a motion controlt, hogy ez 90fokkal elforgatva áll, akkor nem mûkszik a lockolás. persze ez akkor derült ki, miután már a bovdent is beraktam a pop locknak és épp indultam volna egy próba körre. se baj bontottam még egy sört
Posted 2009. April 17. - 14:11
Posted 2009. April 17. - 13:26
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2009. April 17. - 12:29
15? Mennyi egy Recon felára?
Hmm...
09 ROCK SHOX TORA 302 39900.-
//09 ROCK SHOX TORA 302 U-Turn PopLoc 43900+kar
09 ROCK SHOX TORA SL rugós 43900.-
09 ROCK SHOX TORA SL SoloAir 57900.-
//09 ROCK SHOX TORA Race SoloAir PopLoc 59900+kar
09 ROCK SHOX RECON 351 U-Turn PopLoc 69900+kar
09 ROCK SHOX RECON RACE 79900.-
//09 ROCK SHOX RECON RACE PopLoc 79900+kar
Hát... ha vagy 80kg akkor elsõ. Amúgy rablás Most az indián mg a marzo sem prezentál semmi érdemit amit vennék inkább helyettük (amit most itthon kapni).
Rock Shox '06 Tora 302 SoloAir 100mm (ezüst) 49 990 Ft másutt (kifutó)
bementem a helyi üzletekbe és SL Coil 46650, az SL Solo Air meg 61000. a számozottakban nem is gondolkodom mert nincs szükségem a U-turn-re. ez az h nem vagyok 80kg csak 60. majd igyekszem meghízni mire elérkezik az idõ a villára.
Posted 2009. April 17. - 12:02
"tudományos" leírást megejtette VV pár 7e, keress ráTe bittos otthonosabb vagy MCDben, van leírás vhol vmi jó? Nem találok... :lama:
Gatel állítom mikor oldjonde de csak az ütéskor nyit ki, vagy utána nyitva is marad vagy hogy vagyon ez?
gyakorlatilag meg érzésre úgy néz ki a dolog hogy mindig mozog picit a teló nem kõkemény mozdulatlan lock. gate-el azt állítod hogy mennyire mozogjon, fullra csavart gate olyan 5% moccanásnak felel meg kb. olyasmi cuccmint a fox RLC telóknál is van.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. April 17. - 11:54
De nem lock out, ergo egy kicsit mindig is mozogni fog.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2009. April 17. - 11:53
Gatel állítom mikor oldjonde de csak az ütéskor nyit ki, vagy utána nyitva is marad vagy hogy vagyon ez?
Posted 2009. April 17. - 11:08
papíron ja. csak a teló meg nem yud olvasni. volt szerencsém tavaly pár marzóhoz, a másik oldalon. szal én csak akkor vennék marzót ha a pénzes szobám ajtaját már nem tudnám becsukni a kicsorduló 100 eurósoktól.Hmm, jogos, ahol volt is belõle 9x volt külföldön.
60ért 130as jónak tûnik...
Marzo44 papíron jó, hogy meddig bírja az más kérdés, pontosan te sem tudod még gondolom...
amúgy a fritz újságban volt teszt, olyan jó erõs közepes a cucc. ráadásul nincs belõle rugós, amit a marzó tudott gyártani amig még, plusz az egyetlen értelmes fejlesztésük az eta is csak rugóval mûködne, levegõsbõl még nam igazán alkottak maradandót.
és hogy on is, mindenestre az én következõ telóm az egy mcd-s luftos recon lesz.
Posted 2009. April 17. - 10:37
60ért 130as jónak tûnik...
Marzo44 papíron jó, hogy meddig bírja az más kérdés, pontosan te sem tudod még gondolom...
Posted 2009. April 17. - 10:30
Posted 2009. April 17. - 10:16
de 70-ért amennyiért viszont kapni lehet alternativája lehet a reconnak...100 rongyért? Akkor a Marzo 44 is játszik. (Bár kérdés hogy XC vagy AM-re kell mert R7el olcsóbban kijönnek; AM-re már copás, a konkurencia drágább.)
marzo 44. szereted az orosz rulettet ?
Posted 2009. April 17. - 08:48
Mondjuk a MAnitou Drake érdekes lehet.
100 rongyért? Akkor a Marzo 44 is játszik. (Bár kérdés hogy XC vagy AM-re kell mert R7el olcsóbban kijönnek; AM-re már copás, a konkurencia drágább.)