Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

pappcs01

pappcs01

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

hehejj, sokadszorra is leirom, de csak azert mert nekem is volt emiatt par almatlan ejszakam. a floodgate kupak (aranyszinu, oldalrol kis imbusz tartja) alatt talalhato O-gyuru a hibas, jol gondolod. a villa uj? ha hasznalt, akkor csereld ki, ha uj akkor hagyd ugy, ahogy van. viszont mindket esetben erdemes egy ugyanakkora O-gyurut rahuzni a tengelyre, igy mar 2 db tomitogyuru lesz egymason. igy a visszatett floodgate kupak kellokeppen lenyomja a tomitest, mivel az magatol ki tud mozdulni, igy duplan mar nem. kb 10 perc munka, es ugyanennyi forint raforditast igenyel a muvelet.

Köszönöm a tanácsot, holnap be is szerzem a gyûrût. Jobb ha a telóban marad az az olaj :)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Sziasztok!

Olyan problémával fordulok minden kedves forumoshoz, hogy:

Van egy vadi új Rock shox reba race dual air telóm (képen)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

A motion control állitó kis tekerönél (illetve az alatt) ha benyomom a telót szépen fujja ki az olajat, lebontottam a lock out és a motion control tekeröt és egy pici gumi gyürüt találtam ami véleményem szerint a hiba forrás lehet de még nem volt dologom ilyennel.

Akinek van hasonló tapasztalata az kérem segitsen. a gumi gyûrû a hibás? lehet ilyet kapni? esetleg más áll a háttérben?

elöre is köszi.

hehejj, sokadszorra is leirom, de csak azert mert nekem is volt emiatt par almatlan ejszakam. a floodgate kupak (aranyszinu, oldalrol kis imbusz tartja) alatt talalhato O-gyuru a hibas, jol gondolod. a villa uj? ha hasznalt, akkor csereld ki, ha uj akkor hagyd ugy, ahogy van. viszont mindket esetben erdemes egy ugyanakkora O-gyurut rahuzni a tengelyre, igy mar 2 db tomitogyuru lesz egymason. igy a visszatett floodgate kupak kellokeppen lenyomja a tomitest, mivel az magatol ki tud mozdulni, igy duplan mar nem. kb 10 perc munka, es ugyanennyi forint raforditast igenyel a muvelet.

----

FÁJVÓ

----

pappcs01

pappcs01

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!

Olyan problémával fordulok minden kedves forumoshoz, hogy:

Van egy vadi új Rock shox reba race dual air telóm (képen)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

A motion control állitó kis tekerönél (illetve az alatt) ha benyomom a telót szépen fujja ki az olajat, lebontottam a lock out és a motion control tekeröt és egy pici gumi gyürüt találtam ami véleményem szerint a hiba forrás lehet de még nem volt dologom ilyennel.

Akinek van hasonló tapasztalata az kérem segitsen. a gumi gyûrû a hibás? lehet ilyet kapni? esetleg más áll a háttérben?

elöre is köszi.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,017 posts
  • LocationKelenföld
Az alsó szelep környéki bontásnál volt egy kisebb fennakadás.... Valami érdekes kulcs szükséges ehhez.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

szerintem a 2006-os sid azert elegge kulonbozik a 2009estol. nyilvan ha azt veszed eszre hogy az ott leirtak alkalmazhatoak az uj sid-re is akkor semmi para, de ez mar csak akkor fog kiderulni ha elkezdted csinalni

o gyurut cserelni kell ja, az altalaban egyszerhasznalatos. neha elofordul hogy nem barmolja el a csavar es visszamehet, de szerintem jobb a bekesseg. azt a 3 forintot megeri

köszi. meglátjuk mi lesz. ha minden igaz kaptam hozzá manualt, de abban szerintem nincs benne erre vonatkozó rész. esetleg valami tuti tipp a gyûrû vásárláshoz? úgy értem hol érdemes?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem a 2006-os sid azert elegge kulonbozik a 2009estol. nyilvan ha azt veszed eszre hogy az ott leirtak alkalmazhatoak az uj sid-re is akkor semmi para, de ez mar csak akkor fog kiderulni ha elkezdted csinalni

o gyurut cserelni kell ja, az altalaban egyszerhasznalatos. neha elofordul hogy nem barmolja el a csavar es visszamehet, de szerintem jobb a bekesseg. azt a 3 forintot megeri
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts
sziasztok,

a SRAM.com-on elérhetõ 2006-os SID service guide-ot alkalmazhatom a 2009-es SID Team-nél is, ugye? elsõ olaj csere volna. kötelezõ az ó-gyûrû automatikus cseréje is?

elõre is köszi

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Meg tudja valaki mondani hogy a GYAKORLATBAN/TEREPEN/TEKERÉS KÖZBEN mit (milyen elõnyt) jelent a blacbox motion control a motion controllal szemben? Igen, a keresést használtam és megtaláltam a gyári linkelt szöveget is. Beszélek angolul és marketing szövegnél többnek nem láttam.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Fele annyi, ha találsz egy Author villát, és az kényelmesebb is. De persze a Kona is OK.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Kona P2 Jump ha megúszod ennyibõl.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Dannyboy#1

Dannyboy#1

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
10 körül milyet lehetne? Merev is érdekel. Csak a Suntour nehéz.
köszi:Dani

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem. Ha már street-re olyan villát használsz, és olyat akarsz, ami nem arra való, akkor inkább ne dobjál ki pénzt az ablakon. Használd a Suntourt, amíg bírja, utána meg vegyél a célnak megfelelõ és arra tervezett villát.

Dannyboy#1

Dannyboy#1

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Sziasztok.
Szerintetek megéri elcserélni egy RockShox Judy SL http://www.chinamtb...._entry167_4.jpg ilyenre egy SR Suntour XCU-t 10ezer ráfizetéssel? Kérlek írjatok. üdv:Dani. (én kapnám a Rock Shoxot és streetre kéne.)

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
nagyon szépen köszi a gyors választ:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts

Hali! valaki segítsen légyszi , hogy milyen állítási lehetõségek vannak egy 2006 os boxxer team en?

Boxxer Team 8" RockShox (2006)

* Travel: 203mm
* Adjust: N/A
* Weight: 3084g / 6.8 lb
* Spring: Coil
* Adjust: Preload, change spring
* Damping: Motion Control with BlackBox SpeedStack
* Adjust: External rebound, Floodgate, external compression and internal high speed shim stack
* Lowers: Magnesium, disc and Maxle DH 20mm only
* Crown: Forged 6061 T-6 aluminum, direct mount stem compatable
* Steerer Tube: Butted Aluminum
* Upper Tube: 32mm 7000 series aluminum, low friction anodized, with travel gradients
* Colors: Athena White, Diffusion Black
* Upgrade: Over Race: BlackBox Speed Stack and Floodgate adjust
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Hali! valaki segítsen légyszi , hogy milyen állítási lehetõségek vannak egy 2006 os boxxer team en?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts

a forum nem alanyi jogon szolgaltat barkinek barmikor. van olyan hogy nincs valasz. en is szeretnem tudni a jovo heti lottoszamokat es megse mondja meg senki. na?

szabalyzat es etikett
-bol ideznek

Én ezzel teljesen 1et értek, söt írtam is hogy senkit nem akarok.......
Ez van és kész. Ha most senki nem tud rá válaszolni akkor nem is fognak. Okoskodni meg senki nem akar mert nem biztos a dolgában, ezért inkább nem ír semmit.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
megjavították a telómat: az o-gyûrû mitt szivárgott az olaj lockout karnál

500 ft-ot fizettem:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a forum nem alanyi jogon szolgaltat barkinek barmikor. van olyan hogy nincs valasz. en is szeretnem tudni a jovo heti lottoszamokat es megse mondja meg senki. na?

szabalyzat es etikett
-bol ideznek

(8.) Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid idõn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínûleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet:
- a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni
- a kérdés túl nehéz volt és senki nem tud rá válaszolni
- a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolni
Azt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom".

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
Nekem is hasonló gond van de ezek szerint senki nem tud semmit.....vagy csak lusták.

Senkit nem akarok megbántani...de na.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.