Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFT találkozó | Bükkszentkereszt - 2007. február 23-25.
Indította
_Alex_
, 2007. január 18. 22:43
Írta 2007. február 08. - 22:15

Írta 2007. február 08. - 22:09

valami egyszerû olcsó, laktató, mondjuk gulyás, pörkölt, paprikás krumpli, hagymás bab jöhet szóba, ezek nem nagy költségek kb 500/fõ.
szavazásra kikiálltva!
szavazásra kikiálltva!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. február 08. - 22:04

részemröl tök mind1 mi lesz, én nem vagyok válogatos. a lovét beadom csak cserébe ne legyen üres majd a tányérom
(gulyás sztem jó...)

Írta 2007. február 08. - 21:58

Írta 2007. február 08. - 21:41

Ezzen a kajafözés témán mi is rajtavagyunk asszonypajtival.
Írta 2007. február 08. - 21:38

Írta 2007. február 08. - 21:35

felajánlás fõzésre, bevásárlásra részemrõl megtörtént, a többit rátok hagyom!
Egy ilyen felajánlást kár lenne visszautasitani és nagyon szépen meg is köszönnénk

Elöttem irottakat énis szponzorálom! És akkor a "föszakács" majd tájékoztat hogy milyen menüre gondolt

Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2007. február 08. - 21:20

felajánlás fõzésre, bevásárlásra részemrõl megtörtént, a többit rátok hagyom!

Írta 2007. február 08. - 21:14

ááá, az durva lenne, mindenki mást szeret, máshogy szokták fûszerezni...
Szeritem egy jó gulyás és kész... (aki elvállata megveszi a hozzávalókat, utána meg odaadjuk a pénzt.) Nemhiszem hogy olyan nagy összeg lenne, 1ezresbõl kijön/fõ, de ha nem és ki kell pótolni akkor kipotoljuk. Vagy más ötlet ?
Szeritem egy jó gulyás és kész... (aki elvállata megveszi a hozzávalókat, utána meg odaadjuk a pénzt.) Nemhiszem hogy olyan nagy összeg lenne, 1ezresbõl kijön/fõ, de ha nem és ki kell pótolni akkor kipotoljuk. Vagy más ötlet ?
Írta 2007. február 08. - 21:12

BSZK-en nincs hentes, van viszont egy coop bolt, de ha jól emlékszem ott se lehet húst kapni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. február 08. - 21:08

böllérbemutató is lesz?
amugy ez a fözöcske jo 5let. sztem azért jo lenne vmi meleg kaja. igaz h mindenki kibirná száraz kaján is, de azért filingje is van a fözésnek
igazábol megbeszélni meg ugy lehetne h mi kéne h ha mindenki ide irná h neki mi a jo vagy inkább mikor együtt van a csapat akkor megbeszéljük.

amugy ez a fözöcske jo 5let. sztem azért jo lenne vmi meleg kaja. igaz h mindenki kibirná száraz kaján is, de azért filingje is van a fözésnek

igazábol megbeszélni meg ugy lehetne h mi kéne h ha mindenki ide irná h neki mi a jo vagy inkább mikor együtt van a csapat akkor megbeszéljük.
Írta 2007. február 08. - 20:48

nekem 8, én megbízom bennetek, de ahogy érzi a társaság, mondjuk azért gondoltam, mert szegény Bsz+-i hentes hülyét kap ha beállítok, hogy nekem 6 kiló borjúhús kell 
elõzõ nap meg csak meg tudja a jónép mondani, hogy eszik-e húst, meleg kaját vagy sem.
Csak nem aznap jön rá valaki hogy vegetáriánus lesz(legalább is remélem, hogy nem pont a kaja látványától:)) bár disznó kill-ben is jó vagyok

elõzõ nap meg csak meg tudja a jónép mondani, hogy eszik-e húst, meleg kaját vagy sem.
Csak nem aznap jön rá valaki hogy vegetáriánus lesz(legalább is remélem, hogy nem pont a kaja látványától:)) bár disznó kill-ben is jó vagyok

Írta 2007. február 08. - 20:42

én így bemondásra nem mernék vásárolni a helyedben...
mert ha mostan azt mondom, hogy 6 kiló borjúhús kell, aztán utána meg nem, akkor az ciki lesz, mert másfél évig minden vasárnap azt kell enned!
de járható út ez így is! ha már ott van a csapat nagyrésze, akkor csörögni Neked, hogy mibõl mennyi és úgy hoznád el...
mert ha mostan azt mondom, hogy 6 kiló borjúhús kell, aztán utána meg nem, akkor az ciki lesz, mert másfél évig minden vasárnap azt kell enned!

de járható út ez így is! ha már ott van a csapat nagyrésze, akkor csörögni Neked, hogy mibõl mennyi és úgy hoznád el...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 08. - 20:36

konás!
oke ha már ilyen szépen kértél
Amúgy nekem az is jó ha elõtte itt körkérdésben megegyezünk a kaja paramétereiben, aztán bevásárolok, a számla alpján meg szétdobáljuk, hogy ne kelljen kétszer kocsikázni(15 ember az már tetemes mennyiség, de fõztem én már 21re is gulyáságyúban
)
evõeszközt, kutyatálat meg hasonlókat meg mindenki hoz magának akkor...
oke ha már ilyen szépen kértél

Amúgy nekem az is jó ha elõtte itt körkérdésben megegyezünk a kaja paramétereiben, aztán bevásárolok, a számla alpján meg szétdobáljuk, hogy ne kelljen kétszer kocsikázni(15 ember az már tetemes mennyiség, de fõztem én már 21re is gulyáságyúban

evõeszközt, kutyatálat meg hasonlókat meg mindenki hoz magának akkor...
Írta 2007. február 08. - 19:30

Írta 2007. február 08. - 18:53

felszedjük a parkettát, meg eltüzeljük az ablakkereteket 
lehetne olyan a fõzõcske akár, hogy összedobni egy pénzt, amikor mindenki már ott van és másnapra, vagy délutánra vagy legközelebbre meg megvenné valaki a motyót és belerottyantaná a kondérba...
persze csak ha elvállalná valaki. Iceshark, ez nem volt célzás, kicsit sem

lehetne olyan a fõzõcske akár, hogy összedobni egy pénzt, amikor mindenki már ott van és másnapra, vagy délutánra vagy legközelebbre meg megvenné valaki a motyót és belerottyantaná a kondérba...
persze csak ha elvállalná valaki. Iceshark, ez nem volt célzás, kicsit sem

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 07. - 23:19

Írta 2007. február 07. - 20:22

ha lehet valahol ott tüzet rakni akkor,
van bográcsom, elviszem, valamelyik este összeüthetünk valami hamit vagy napközbe vagy mindegy, szeretek benne kotyvasztani és még eddig senki nem dobta fel a tappancsát tõle
van bográcsom, elviszem, valamelyik este összeüthetünk valami hamit vagy napközbe vagy mindegy, szeretek benne kotyvasztani és még eddig senki nem dobta fel a tappancsát tõle

Írta 2007. február 07. - 15:11