Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BMFT találkozó | Bükkszentkereszt - 2007. február 23-25.
Indította
_Alex_
, 2007. január 18. 22:43
Írta 2007. február 08. - 22:15
Írta 2007. február 08. - 22:09
valami egyszerû olcsó, laktató, mondjuk gulyás, pörkölt, paprikás krumpli, hagymás bab jöhet szóba, ezek nem nagy költségek kb 500/fõ.
szavazásra kikiálltva!
szavazásra kikiálltva!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. február 08. - 22:04
részemröl tök mind1 mi lesz, én nem vagyok válogatos. a lovét beadom csak cserébe ne legyen üres majd a tányérom (gulyás sztem jó...)
Írta 2007. február 08. - 21:58
Írta 2007. február 08. - 21:41
Ezzen a kajafözés témán mi is rajtavagyunk asszonypajtival.
Írta 2007. február 08. - 21:38
Írta 2007. február 08. - 21:35
felajánlás fõzésre, bevásárlásra részemrõl megtörtént, a többit rátok hagyom!
Egy ilyen felajánlást kár lenne visszautasitani és nagyon szépen meg is köszönnénk
Elöttem irottakat énis szponzorálom! És akkor a "föszakács" majd tájékoztat hogy milyen menüre gondolt Jol jönne az a fincsi bográcsos melegétel !
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2007. február 08. - 21:20
felajánlás fõzésre, bevásárlásra részemrõl megtörtént, a többit rátok hagyom!
Írta 2007. február 08. - 21:14
ááá, az durva lenne, mindenki mást szeret, máshogy szokták fûszerezni...
Szeritem egy jó gulyás és kész... (aki elvállata megveszi a hozzávalókat, utána meg odaadjuk a pénzt.) Nemhiszem hogy olyan nagy összeg lenne, 1ezresbõl kijön/fõ, de ha nem és ki kell pótolni akkor kipotoljuk. Vagy más ötlet ?
Szeritem egy jó gulyás és kész... (aki elvállata megveszi a hozzávalókat, utána meg odaadjuk a pénzt.) Nemhiszem hogy olyan nagy összeg lenne, 1ezresbõl kijön/fõ, de ha nem és ki kell pótolni akkor kipotoljuk. Vagy más ötlet ?
Írta 2007. február 08. - 21:12
BSZK-en nincs hentes, van viszont egy coop bolt, de ha jól emlékszem ott se lehet húst kapni.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. február 08. - 21:08
böllérbemutató is lesz?
amugy ez a fözöcske jo 5let. sztem azért jo lenne vmi meleg kaja. igaz h mindenki kibirná száraz kaján is, de azért filingje is van a fözésnek
igazábol megbeszélni meg ugy lehetne h mi kéne h ha mindenki ide irná h neki mi a jo vagy inkább mikor együtt van a csapat akkor megbeszéljük.
amugy ez a fözöcske jo 5let. sztem azért jo lenne vmi meleg kaja. igaz h mindenki kibirná száraz kaján is, de azért filingje is van a fözésnek
igazábol megbeszélni meg ugy lehetne h mi kéne h ha mindenki ide irná h neki mi a jo vagy inkább mikor együtt van a csapat akkor megbeszéljük.
Írta 2007. február 08. - 20:48
nekem 8, én megbízom bennetek, de ahogy érzi a társaság, mondjuk azért gondoltam, mert szegény Bsz+-i hentes hülyét kap ha beállítok, hogy nekem 6 kiló borjúhús kell
elõzõ nap meg csak meg tudja a jónép mondani, hogy eszik-e húst, meleg kaját vagy sem.
Csak nem aznap jön rá valaki hogy vegetáriánus lesz(legalább is remélem, hogy nem pont a kaja látványától:)) bár disznó kill-ben is jó vagyok
elõzõ nap meg csak meg tudja a jónép mondani, hogy eszik-e húst, meleg kaját vagy sem.
Csak nem aznap jön rá valaki hogy vegetáriánus lesz(legalább is remélem, hogy nem pont a kaja látványától:)) bár disznó kill-ben is jó vagyok
Írta 2007. február 08. - 20:42
én így bemondásra nem mernék vásárolni a helyedben...
mert ha mostan azt mondom, hogy 6 kiló borjúhús kell, aztán utána meg nem, akkor az ciki lesz, mert másfél évig minden vasárnap azt kell enned!
de járható út ez így is! ha már ott van a csapat nagyrésze, akkor csörögni Neked, hogy mibõl mennyi és úgy hoznád el...
mert ha mostan azt mondom, hogy 6 kiló borjúhús kell, aztán utána meg nem, akkor az ciki lesz, mert másfél évig minden vasárnap azt kell enned!
de járható út ez így is! ha már ott van a csapat nagyrésze, akkor csörögni Neked, hogy mibõl mennyi és úgy hoznád el...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 08. - 20:36
konás!
oke ha már ilyen szépen kértél
Amúgy nekem az is jó ha elõtte itt körkérdésben megegyezünk a kaja paramétereiben, aztán bevásárolok, a számla alpján meg szétdobáljuk, hogy ne kelljen kétszer kocsikázni(15 ember az már tetemes mennyiség, de fõztem én már 21re is gulyáságyúban )
evõeszközt, kutyatálat meg hasonlókat meg mindenki hoz magának akkor...
oke ha már ilyen szépen kértél
Amúgy nekem az is jó ha elõtte itt körkérdésben megegyezünk a kaja paramétereiben, aztán bevásárolok, a számla alpján meg szétdobáljuk, hogy ne kelljen kétszer kocsikázni(15 ember az már tetemes mennyiség, de fõztem én már 21re is gulyáságyúban )
evõeszközt, kutyatálat meg hasonlókat meg mindenki hoz magának akkor...
Írta 2007. február 08. - 19:30
Írta 2007. február 08. - 18:53
felszedjük a parkettát, meg eltüzeljük az ablakkereteket
lehetne olyan a fõzõcske akár, hogy összedobni egy pénzt, amikor mindenki már ott van és másnapra, vagy délutánra vagy legközelebbre meg megvenné valaki a motyót és belerottyantaná a kondérba...
persze csak ha elvállalná valaki. Iceshark, ez nem volt célzás, kicsit sem
lehetne olyan a fõzõcske akár, hogy összedobni egy pénzt, amikor mindenki már ott van és másnapra, vagy délutánra vagy legközelebbre meg megvenné valaki a motyót és belerottyantaná a kondérba...
persze csak ha elvállalná valaki. Iceshark, ez nem volt célzás, kicsit sem
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 07. - 23:19
Írta 2007. február 07. - 20:22
ha lehet valahol ott tüzet rakni akkor,
van bográcsom, elviszem, valamelyik este összeüthetünk valami hamit vagy napközbe vagy mindegy, szeretek benne kotyvasztani és még eddig senki nem dobta fel a tappancsát tõle
van bográcsom, elviszem, valamelyik este összeüthetünk valami hamit vagy napközbe vagy mindegy, szeretek benne kotyvasztani és még eddig senki nem dobta fel a tappancsát tõle