dehogyis... azért nézz elõbb utána sztem
nem minden parasztvakítás, ami újabb, korszerûbb és biztonságosabb.
az én fogorvosom nem panaszkodott, hogy nehezebb vele dolgozni, de lehet valakinek igen, hiszen nagyobb / más odafigyelést, szakértelmet és mûszerezettséget kíván (gyanítom, a panaszkodók az sztk-kban rombolnak többnyire).
ráadásul jobb mint nehézfémmel a fejedben.
Családi körülményekbõl kifolyóan 36 éve nagyon-nagyon szoros kapcsolatban vagyok egy kiváló fogorvossal...

Felsõ örlõimben vannak 20(!) éves "nehézfémek" és a világon semmi gond nincs velük. A fényre kötõ fehéreket meg kellett már cserélni, nem is egyszer...
A mérgezõ nehézfémtömések hatásairól nem láttam még klinikai vizsgálatokkal igazolt tanulmányokat, édesanyám (merthogy õ ez a kiváló fogorvos) 40 éves praxisa alatt nem találkozott a nehézfémek okozta hátrányokkal. Azt meg tudtommal még sehol nem bizonyították, hogy pl. egy 50 éves korban szerzett gégerák a tömésnek köszönhetõ...
A fehér tömés nem parasztvakítás önmagában, de nem is helyénvaló egyedüliként beállítani. Egyébként meg az orvosok véleményei is különbözhetnek, természetesen.
Jut eszembe, nem kíván különösebb mûszerezettséget, csupán azt az infralámpa jellegû kütyüt, amivel megszilárdítják a tömést. Ez ma már nem jelentõs beruházás, az SZTK-kban is van.
Na, ez jó nagy OFF vót..