Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Posted 2008. August 10. - 18:13
Posted 2008. August 10. - 17:44
Nagyon színvonalas verseny volt, sokkal több nevezõt érdemelt volna, annak azért örültem, hogy elit versenyzõk is voltak, csak sajnos a hosszútáv el sem indult, õk is a rövidre kényszerültek. De a rövid 27km-es táv is egészen más volt mint más maratonoké. Azt hiszem sem maratonon, sem xc-n az utobbbi 6-7 évben nem volt ilyen technikás pálya.
Kicsit drágább volt a nevezési díj, de ehhez nagymaraton szintû "ellátás" sokszorosa járt. (poló, úszosapka, biocsoki, kaja pályán és utána, tombola). A tombolán annyi díj volt, mi meg olyna kevesen voltunk, hogy 100%-os eséllyel lehetett nyerni.
De mindenképpen a pálya volt, ami messzemenõen e legjobb. Jövõre, ha lessz, érdemes jönni!
Jönnötök kellett volna. Bíró Ádám elmondta párszor, hogy lesz ez a verseny!
So many people have loose Their trust in Jah"
Burning Spear
KTM Race Comp. Süle Attila
Posted 2008. August 09. - 12:37
Posted 2008. July 29. - 21:43
Posted 2008. July 29. - 17:48
Egyetértek!!!!!!Egybõl azt gondolod hogy hülyék a Szlovákok..jó szponzorkeresõk, a jutalmakat se megvették ugye, valószínû a kaja-pia is kapott volt, stb..ez van Ausztriában is, Olaszországban is. pl. X-terra versenyen csaupán egy fõ szponzor volt, egy minõségi fejkendõ gyártó cég, nem olyanok mint itthon hogy T-mobil, meg egyéb nagy vállalatok, és ott is rendes kaja volt, energiaszelet, ital, kulacs, fejkendõ, versenyen is mindenféle ellátás, és persze ott nem kell arra várni hogy majd poharakból magadnak kell megtöltened a kulacsod, hanem sok segítõ van, egybõl mennek hozzák segíteni, stb.
Nálunk meg 5-8000 Ft-ért kapsz utólag egy pólót, meg egy kis tányérnyi kaját, amit amúgy meg se ennél..
De számomra nem is ezek a bosszantóak, hanem hogy nem érzed hogy érted csinálják! Örülj hogy itt lehetsz, és indulhatsz- érzés van.
Én már több éve tapasztalom a megbecsületlenséget!! Ez pedig nem pénzkérdés!!!
Posted 2008. July 29. - 11:45
http://www.3x2s.hu/d...-kiiras2008.pdf
Posted 2008. July 29. - 11:16
Posted 2008. July 29. - 11:12
Ez nem egy szokványos maraton lesz, ha voltál már a Kõszeg környéki hegyekben, akkor tudod milyen változatos: fenyves, sziklás, ösvények, széles utak..
Voltam a Szalay Petivel és Ziskó Balázzsal, hát nem hasonlítható semmilyen magyar pályához. fenyvesben tekereg, (amit én imádok), majd jó kis lefelé, amin kipróbálhatod az ügyességed. Egy kör nekik volt azt hiszem 2-2ó15'körül.
És arról nem beszélve hogy az X2S rendezésében mindig komoly tombola jutalmak, díjak vannak! (The North Face ruhák pl..)
Honlapukon minden fennt van:
3X2s.hu
Posted 2008. July 29. - 11:06
Posted 2008. July 29. - 10:39
Nálunk meg 5-8000 Ft-ért kapsz utólag egy pólót, meg egy kis tányérnyi kaját, amit amúgy meg se ennél..
De számomra nem is ezek a bosszantóak, hanem hogy nem érzed hogy érted csinálják! Örülj hogy itt lehetsz, és indulhatsz- érzés van.
Én már több éve tapasztalom a megbecsületlenséget!! Ez pedig nem pénzkérdés!!!
Posted 2008. July 28. - 20:26
....vagy csak nem szoktuk meg, hogy így is lehet csinálni! Nálunk már furcsa az is , ha valami nem a lenyúlásról szól.Akkor ezek a szlovákok nagyon hülyék, vagy ügyes szponzorszerzõk. Nevezési díjból a bevétel ezek szerint max 200x3000 Ft = 600.000 Ft volt. A 200 fõ + kísérõk: gyakorlatilag 0 reklámérték. Veszteség a köbön, valaki ezen nagyott bukott, nem értem. Lehet, hogy valami támogatást el kellett verni valahol?
Posted 2008. July 28. - 20:22
Posted 2008. July 28. - 20:13
Posted 2008. July 27. - 21:33
Nos igen....Tegnap voltam a Tátrában a közép európai mtb maratonon.Sajnos a pályát leröviditették mert óriásira duzzadtak a patakok,igy 4*18km-es kör volt.Hát amit a nevezési csomagban kaptunk és utánna az példa értékû lehet a magyar rendezõknek,pedig nem voltak többen 200nál.Nevezési csomagban egy verseny nevét viselõ minõségi zokni egy energiazselé közepes nagyságu egy energy performance szelet és folyékony magnézium.Verseny után chip leadásával kaja egy 3*-os szálloda éttermében.Finom leves husleves illetve krumpli csirkehussal saláta és üditõ.Mindez nekem mivel hosszun mentem 400kcs 3000ft ez elgondolkodtató.A frissitõn minden müzliszelet banán dinnye viz energia ital.A dijazástól majdnem dobtam egy hátast.Összesen azt hiszem 10kategória volt minden gyõztes bajnoki mezt egy Tissot órát emlékplaketet kapot a 2.emlékplaket nort wave mtb cipõ és még én is mivel helyezett voltam tissot póló emlékplaket pezsgõ kisebb apróságok.Tombolán az indulók közt egy lcd tv sorsoltak.Szuper rendezés mindenre figyeltek.A tátra pedig nincs messze tõlünk 3és fél óra autóut volt nekünk.Aki jó versenyen akar indulni és szeretne valamit kapni a nevezési dijáért szlovákiába jöjjön versenyezni,én itt tavaly is voltam meg máshol is és ott sem csalódtam.Ha valakinek kérdése van irjon válaszolok.
Posted 2008. July 27. - 11:02
/régebben úgy hivtam barényi milán háziverseny :-))/
az mindig jó móka, fõleg addig, amig a szlovi pariban rendezték
csak nekem gyakran torkollik ivászatba sajna /régebben aug-ban rendezték/
Posted 2008. July 27. - 10:50
Posted 2008. July 20. - 20:42
mind2 önknek csak pár másodpercen mult a 50.000 HUF fönyeremémJó kis országúti száguldás volt!
Legalább ez feküdt nekem!
Érdekes volt Hazenfracz-al meccseleni 0 szintkülönbségen...elérhetõ volt Speckó Viktor is....Csak jobban sprintelt.
Az 5. helyel elégedett vagyok....
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Posted 2008. July 20. - 20:27
Legalább ez feküdt nekem!
Érdekes volt Hazenfracz-al meccseleni 0 szintkülönbségen...elérhetõ volt Speckó Viktor is....Csak jobban sprintelt.
Az 5. helyel elégedett vagyok....
Posted 2008. July 20. - 20:25
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Posted 2008. July 20. - 20:16
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]